‘Terminator’ Star Summer Glau ging volledig van de kaart

Inhoudsopgave:

‘Terminator’ Star Summer Glau ging volledig van de kaart
‘Terminator’ Star Summer Glau ging volledig van de kaart
Anonim

Filmfranchises die de sprong naar het kleine scherm maken, is iets dat tegenwoordig veel vaker voorkomt, aangezien Marvel en Star Wars furore maken met hun aanbod op Disney+. Na verloop van tijd zouden we kunnen zien dat meer van deze franchises hetzelfde doen in een poging geld te verdienen met de fans.

Tijdens de jaren 2000 liep de Terminator-franchise voorop en was op zoek naar tv-succes. Summer Glau gebruikte haar tijd in de franchise om als actrice op stoom te komen, maar ze verdween schijnbaar.

Laten we naar Summer Glau kijken en kijken waar ze nu is.

Summer Glau had succes met acteren

Als actrice met veel film- en televisie-acteerervaring, was Summer Glau in staat om succesvol te acteren dankzij haar inzet en het grijpen van de juiste kansen. Ze was nooit een ster op de A-lijst, maar dit weerhield Glau er niet van om in een aantal opmerkelijke projecten te belanden die haar hielpen om na verloop van tijd fans te vinden.

Op het grote scherm kon de actrice rollen krijgen in projecten als Sleepover, Serenity en Superman/Batman: Apocalypse. Verbazingwekkend genoeg zag ze in het DC-project waaraan ze deelnam Supergirl uiten, wat geweldig moet hebben gevoeld voor de actrice.

Glau's televisiewerk was iets indrukwekkender dan haar filmwerk. De actrice kreeg de kans om te werken aan projecten als Angel, Firefly, Cold Case, CSI, The Big Bang Theory, Dollhouse, Chuck, Grey's Anatomy en Arrow. Het maakt niet uit hoe je het snijdt, dat is een indrukwekkende lijst met credits.

Natuurlijk zullen veel mensen Glau het beste kennen van haar werk aan Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Ze was geweldig in 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles'

Voor iets ten noorden van 30 afleveringen was Summer Glau te zien in Terminator: The Sarah Connor Chronicles, dat in 2008 op het kleine scherm verscheen met veel hype erachter. Het was de volgende inzending in de geliefde Terminator-franchise, en het had ook een getalenteerde cast.

Met Lena Headey, Brian Austin Green en Summer Glau had deze serie veel te bieden. Glau zou, ondanks haar bedenkingen, een fantastische toevoeging aan de show zijn tijdens de productie.

"En het was geweldig, weet je, als meisje om een rol als deze te spelen. Ik zoek altijd naar rollen die me een goed gevoel geven over het feit dat ik een vrouw ben, en dat is niet altijd gemakkelijk. Maar ik denk in onze show in het bijzonder, we zijn zo krachtig en we hebben een belangrijke plaats in het script. Het is echt verheugend als actrice, "zei ze in een interview.

Ondanks dat alles ervoor zorgde, kon de show maar 2 seizoenen in de lucht blijven. Veel fans wilden dat het door zou gaan, maar dit zat gewoon niet in de kaarten voor de show.

Het is geruime tijd geleden dat Summer Glau te zien was in een groot project, en dit heeft ertoe geleid dat fans nieuwsgierig zijn geworden naar waar ter wereld ze is geweest en wat ze de afgelopen jaren heeft gedaan.

Ze verdween schijnbaar

Dus, waar is Summer Glau geweest en wat heeft ze de afgelopen tijd gedaan? Nou, Glau treedt niet vaak op, maar zo te zien lijkt het alsof de actrice tegenwoordig meer gefocust is op haar gezinsleven in plaats van deel te nemen aan de Hollywood-sleur, een beslissing die de meeste mensen volledig begrijpen.

Volgens The Teal Mango: "Glau's eerste dochter werd geboren in 2015 en haar tweede dochter werd geboren in 2017. Summer begon haar acteercarrière af te zwakken na de geboorte van haar eerste baby. Nou, ze is blij met haar familie en zich op hen concentreren."

Het komt niet zo vaak voor dat een ster de beslissing neemt om zich grotendeels op hun gezin te concentreren in plaats van op hun carrière, maar we hebben grote namen als Cameron Diaz precies hetzelfde zien doen. Het is leuk om succes te vinden in Hollywood, maar dat komt ook met het verliezen van quality time met de kleintjes terwijl ze opgroeien.

We hebben wel gezegd dat Glau niet vaak optreedt, en een blik op haar IMDb zal aantonen dat ze sinds 2019 nergens meer in is verschenen. Daarvoor had ze een kloof van 3 jaar tussen optredens en de site laat zien dat ze in de nabije toekomst niets op de tap heeft, wat zou kunnen betekenen dat ze opnieuw een langere pauze moet nemen of zelfs dat ze met pensioen gaat in film- en televisieprojecten.

Summer Glau heeft met haar acteerwerk een behoorlijke indruk op fans achtergelaten, maar ze veranderde van rijbaan en heeft sindsdien niet meer omgekeken.

Aanbevolen: