Dit is waarom Vin Diesel zo geheimzinnig is over zijn vrouw

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Vin Diesel zo geheimzinnig is over zijn vrouw
Dit is waarom Vin Diesel zo geheimzinnig is over zijn vrouw
Anonim

Vin Diesel staat bekend om het spelen van straatracer Dominic Torreto in de Fast & Furious-serie. Het was de grote doorbraak van de actiester die hem tot een van de best betaalde acteurs aller tijden maakte. Maar er is weinig bekend over het privéleven van The Chronicles of Riddick-ster. Zijn Instagram staat vol met foto's van hem met de Fast & Furious-cast. Er zijn maar een paar berichten met zijn kinderen en slechts een paar foto's met zijn vrouw erin.

Het is niet eens zeker of de acteur echt met haar getrouwd is. Door de jaren heen is Vin Diesel erin geslaagd zijn privéleven voor fans een mysterie te houden. Maar net als zijn personage Dominic Torreto is de acteur toegewijd aan zijn familie, zowel als vader als als partner. Maar wie is Paloma Jimenez precies? En waarom zijn Vin en Paloma eigenlijk nooit getrouwd?

Bijgewerkt op 17 december 2021, door Michael Chaar: Ondanks dat hij gelinkt is aan zijn Fast & Furious-tegenspeler, Michelle Rodriguez sinds het debuut van de film in 2001, Vin Diesel heeft zijn eigen liefde van zijn leven. In 2007 ging de acteur naar buiten met zijn relatie met Paloma Jimenez, met wie hij al meer dan 14 jaar trouw is. Hun burgerlijke staat is een behoorlijk mysterie gebleven, aangezien fans nog steeds niet zeker weten of de twee echt man en vrouw zijn. Het is echter bekend dat het duo drie kinderen samen deelt en er de voorkeur aan heeft gegeven hun privéleven te houden, nou ja…privé!

Wie is de vrouw van Vin Diesel?

Paloma Jimenez is vooral bekend als de vrouw van Vin Diesel, maar ze was niet altijd de huisvrouw die mensen haar zien. Jimenez is geboren en getogen in Acapulco, Mexico. Ze emigreerde naar de VS om modellenwerk te doen. Maar de schoonheid van 5'10 had al naam gemaakt in Mexico voor haar grote verhuizing.

Ze was al te zien in tijdschriften en advertenties voor grote merken zoals Coca-Cola, Pantene en Honda. Ze ging ook acteren en verscheen in een aflevering van een Mexicaanse comedyshow genaamd Otro Rollo con: Adal Ramones.

Jimenez werd rond de vroege jaren 2000 ondertekend door Two Management in Los Angeles. Ze liep in die tijd meerdere catwalkshows. Het kan tijdens een van die gebeurtenissen zijn geweest dat ze de aandacht trok van de Bloodshot-ster. Maar het model was naar verluidt gefocust op haar carrière in die tijd dat het een hele uitdaging was voor de acteur om haar aandacht te krijgen.

Hoe Vin Diesel Paloma Jimenez ontmoette

Zelfs de details over hoe de twee elkaar hebben ontmoet, zijn onbekend bij het publiek. Sommige openbare details over het leven van de acteur kunnen echter worden gebruikt om de tijdlijn van zijn vroege relatie met het Mexicaanse model te traceren. In 2001 werd Vin Diesel gelinkt aan Fast & Furious co-ster Michelle Rodriguez. Maar niemand weet hoe lang ze met elkaar zijn geweest of dat ze in de eerste plaats echt hebben gedateerd.

Zes jaar later vertelde Diesel aan Towleroad dat daten met een beroemdheid "een gok is". Het tijdschrift schreef ook: "Om die reden geeft Diesel de voorkeur aan daten in Europa, waar hij niet zo gemakkelijk te herkennen is. Hij denkt dat celebrity-on-celebrity-afspraken gek zijn. Mensen die door je afval gaan, je foto maken bij Starbucks, je laatste pureren namen in een Bennifer-stijl clou."

Het gerucht gaat dat Diesel Jimenez ontmoette rond de vroege jaren 2000. Toen was het rond 2007, toen de acteur zijn afkeer van Hollywood-romances uitte, dat ze officieel begonnen te daten. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het model nam een pauze van haar modellencarrière om een gezin te stichten met de acteur.

Zijn Vin Diesel en Paloma Jimenez echt getrouwd?

Er is geen bevestiging over de echte status van Diesel's relatie met Jimenez. Ze hebben in de loop der jaren een gezin uit de schijnwerpers opgebouwd, maar dat is alles wat het publiek weet. Ze hebben nooit een huwelijksceremonie aangekondigd, maar het is zeer goed mogelijk dat ze enige tijd geleden in het geheim in het huwelijksbootje stapten. Het is echter duidelijk dat de twee een veilige relatie hebben.

Ze waren nooit geschokt door de geruchten over ontrouw en homoseksualiteit die de afgelopen jaren tegen de acteur werden gegooid. "Ik ga het niet op een tijdschriftomslag plaatsen zoals sommige andere acteurs. Ik kom uit de Harrison Ford, Marlon Brando, Robert De Niro, Al Pacino-code van stilte. Dat ga ik niet doen," de acteur zei over het niet reageren op elke roddel over hem.

Er was een korte tijd in 2016 waar het nieuws naar buiten kwam dat het paar uit elkaar ging. Het was vlak nadat ze 10 jaar samen waren. Fans van de acteur raakten in paniek. Diesel verzekerde uiteindelijk iedereen dat zijn relatie met Jimenez, ondanks hun leeftijdsverschil van 16 jaar, altijd sterk is geweest en vrij van de problemen die destijds in de media circuleerden.

Vin Diesel en de kinderen van Paloma Jimenez

Het echtpaar heeft drie geweldige kinderen. In 2008, na een jaar daten, verwelkomde het paar hun eerste kind, dochter Hania Riley. Leuk weetje: de acteur was op de set toen hij hoorde dat zijn dochter op het punt stond geboren te worden. Wijlen Paul Walker overtuigde hem om te vertrekken naar de geboorte van Hania Riley. De eerstgeborene van de acteur is ook te zien in de Fast & Furious Spy Racers.

Twee jaar nadat Hania Riley werd geboren, verwelkomde het paar hun tweede kind, Vincent. Hij is hun enige zoon. In tegenstelling tot zijn oudere zus is er weinig bekend over Vincent. De jongste, Pauline, werd geboren in 2015. Ze is vernoemd naar Paul Walker, die meer dan een tegenspeler van haar vader was, maar een zeer goede vriend. Vin Diesel zei dat hij Walker niet uit zijn hoofd kon zetten toen hij het register van zijn jongste kind tekende. Hij is ook de peetvader van Walkers dochter, Meadow Rain.

Aanbevolen: