Waarom fans zo in de war zijn door Vin Diesel met haar

Inhoudsopgave:

Waarom fans zo in de war zijn door Vin Diesel met haar
Waarom fans zo in de war zijn door Vin Diesel met haar
Anonim

Vandaag de dag is acteur Vin Diesel gemakkelijk een van de meest herkenbare mannen ter wereld, omdat hij altijd de hoofdrol heeft gespeeld achter de zeer succesvolle Fast & Furious-filmsaga. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de acteur ook een deel van het Marvel Cinematic Universe (MCU) heeft meegemaakt, waar hij vanaf het begin met trots het personage Groot vertolkt.

Wat hij ook van plan is, fans staan meestal honderd procent achter Diesel, zolang deze acteur zijn haar maar niet teruggroeit.

Vin Diesel's haargeschiedenis

Het is veilig om te zeggen dat Diesel's kale hoofd bijna net zo iconisch is als zijn vertolking van Dominic Toretto inmiddels. Dit zou kunnen verklaren waarom het voor fans bijna onmogelijk is om zich een van hun favoriete actiesterren met haar voor te stellen. Dat gezegd hebbende, heeft deze acteur echter van tijd tot tijd haar laten groeien. Diesel droeg bijvoorbeeld haar haar lang voordat hij beroemd werd, vooral toen hij nog een laatstejaarsstudent was op de Anglo American School in New York City.

Tegelijkertijd portretteerde Diesel ook enkele personages waarin hij op het scherm verscheen met haar. De acteur droeg bijvoorbeeld lange lokken toen hij speelde in The Chronicles of Riddick als het titulaire personage. En als je erover nadenkt, is de onverzorgde blik logisch gezien de omstandigheden rond Riddick in de film. Tijdens een gesprek met Collider legde hij uit dat "het een man is die worstelt om te overleven nadat hij is verraden door de kracht die hem zojuist is gegeven."

Slechts een paar jaar later zagen fans Diesel weer haar haren aantrekken in de film Find Me Guilty uit 2006, waarin hij de gangster Jackie DiNorscio speelde. Om op het personage te lijken, zette Diesel zich in voor een complete transformatie. Om te beginnen stapelde de acteur zich gewillig op de kilo's en legde uit dat hij "zo veel met de details van zijn beweging had gewerkt dat ik het gevoel had dat als ik ooit dit gewichtspak zou aantrekken, ik een deel van de lichamelijkheid zou verliezen die ik had ontwikkeld voor dit karakter. Wat het haar betreft, fans kunnen opgelucht zijn om te ontdekken dat Diesel alleen een pruik had. Dat gezegd hebbende, bekende de acteur zelf dat het hem ernstig van streek maakte. "Oh mijn G'd. Ik heb slapeloze nachten gehad', onthulde de acteur tijdens een gesprek met Movieweb. “Oh G-d, niemand keek naar mij. Ik probeerde een toupetje te dragen; slapeloze nachten.”

Nadat Diesel aan deze film had gewerkt, ging hij weer kaal voor verschillende projecten op groot scherm. Hij verscheen echter al snel met haar (en baard) voor de fantasie-actiefilm uit 2015 The Last Witch Hunter. Voor de acteur was dit een passieproject, iets dat geïnspireerd was door zijn liefde voor Dungeons and Dragons. “Ik heb 10, 15 jaar gewacht om een fantasiefilm te maken. Nog langer, 'legde Diesel uit terwijl hij sprak met Den of Geek. "Proberen iets in de fantasieruimte te vinden dat opwindend zou zijn, iets dat ik zou kunnen doen dat zou spreken tot die Dungeons & Dragons-nerd die ik zo'n groot deel van mijn leven graag had willen zijn."

Met dit in gedachten zou het logisch zijn dat Diesel in het begin van de film erg open stond voor sportief lang haar en gezichtshaar. Bovendien kreeg het personage van Diesel, Kaulder, waarschijnlijk al vroeg de genoemde blik, omdat hij aanvankelijk vocht tegen een sinistere kracht die een mening heeft over "dat mensen indringers zijn". Daarom was het logisch dat het personage zo gefocust was om in leven te blijven dat hij geen tijd had om te overwegen zijn haar te knippen (of helemaal te scheren).

Sinds hij aan The Last Witch Hunter heeft gewerkt, heeft Diesel ervoor gekozen om kaal te blijven, of hij nu voor of achter de camera staat.

Wat vinden fans van Vin Diesel met haar?

Aangezien Diesel vaak kaal op het scherm verschijnt, schokt (of amuseert) elke verschijning met haar fans meestal. Sommigen realiseerden zich bijvoorbeeld niet meteen dat Diesel enkele jaren geleden in Find Me Guilty speelde. En dus, toen er de afgelopen maanden foto's van hem uit een film verschenen, leidde dat tot hilarische reacties (waarvan sommige ook aan de harde kant).

Tegelijkertijd heeft het uiterlijk van Diesel met haar ook geleid tot een lange discussie op Reddit. Een gebruiker zei: "Ik vind zijn haar aangrijpend, verrassend, grappig en schandalig." Aan de andere kant merkte een andere gebruiker op: "Vin Diesel met een terugwijkende haarlijn is verontrustend, ik weet zeker dat hij er goed uit zou zien met een volle bos haar." Bovendien zei iemand ook dat het "absoluut beangstigend" was om Diesel met haar te zien. Deze gebruiker voegde ook toe: "Vin Diesel heeft maar één blik, kaal …"

Vandaag is Diesel betrokken bij verschillende spannende aankomende projecten. Er zijn Avatar 2, Fast & Furious 10 en Guardians of the Galaxy Vol. 3. Het is vrijwel zeker dat Diesel nooit haar nodig had voor een van deze films, zodat fans kunnen kalmeren. Maar nogmaals, er zijn berichten dat er een vervolg op The Last Witch Hunter komt (de acteur is enthousiast over het idee), dus Diesel zal misschien niet lang meer kaal blijven.

Aanbevolen: