Waar geeft Bad Bunny zijn miljoenen aan uit?

Inhoudsopgave:

Waar geeft Bad Bunny zijn miljoenen aan uit?
Waar geeft Bad Bunny zijn miljoenen aan uit?
Anonim

De muziekindustrie is een plek waar elke dag nieuwe namen de muren proberen af te breken. Namen als Billie Eilish en Olivia Rodrigo zijn de afgelopen jaren uitgebroken, maar we kunnen niet ontkennen dat ze dat deden, terwijl namen van weleer hits blijven produceren.

Bad Bunny heeft de afgelopen jaren een snelle opkomst gehad en hij heeft de enorme bankrekening om het te bewijzen. Het vermogen van de artiest is indrukwekkend en hij heeft een deel van zijn geld uitgegeven aan echt wilde dingen.

Laten we eens kijken naar Bad Bunny en een van de grootste aankopen die hij heeft gedaan.

Bad Bunny is een muzieksuperster

Bad Bunny vertegenwoordigt momenteel een van de grootste namen in de muziekindustrie, en de man heeft het groot gemaakt dankzij jarenlang hard werken. Hij was op geen enkele manier een succes van de ene op de andere dag, maar toen hij eenmaal de kans had om de mainstream-populariteit te proeven, greep hij zijn moment en keek hij nooit meer achterom.

De dingen zijn steeds groter geworden voor de artiest, en de fans die er al sinds de begindagen zijn, zijn oprecht enthousiast over de wereldwijde bekendheid die hij met zijn muziek heeft bereikt.

Bij het samenvatten van de kolossale 2020-campagne van Bad Bunny schreef Celebrity Net Worth: "Tegen 2020 was Bad Bunny een van de meest populaire artiesten ter wereld. Hij trad op tijdens de rustshow van de Super Bowl en hij was ook te zien op de cover van het tijdschrift "Rolling Stone". Voortbouwend op dit succes bracht Bad Bunny in 2020 zijn tweede studioalbum uit, getiteld 'YHLQMDLG.'"

Zijn opkomst tot wereldwijde superster was een absolute wervelwind, en het publiek verwacht dat hij alleen maar zal blijven stijgen als hij hitlijsten blijft laten vallen die miljoenen zullen streamen.

Dankzij het vele succes in de entertainmentindustrie heeft Bad Bunny een behoorlijk persoonlijk fortuin kunnen vergaren.

Hij heeft een nettowaarde van $ 18 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth heeft Bad Bunny momenteel een nettowaarde van $ 18 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is voor de artiest. Natuurlijk zijn er andere muzikanten die meer waard zijn, maar gezien de hype die de Bad Bunny regelmatig genereert, denken we dat dit aantal alleen maar zal blijven stijgen.

Zoals we al zeiden, veroverde Bad Bunny effectief de muziekwereld en werd een van de populairste namen ter wereld. Zelfs voordat hij een wereldwijde superster werd, genereerde de man in 2018 serieuze tourinkomsten, toen zijn La Nueva Religión Tour Part I en Part II wereldwijd meer dan $ 16 miljoen binnenhaalde, volgens Billboard.

Bad Bunny is aan de top van zijn spel, en zijn bankrekening weerspiegelt dat. Door zijn succes vragen sommige mensen zich af waar hij zijn miljoenen aan heeft uitgegeven.

Hoe slecht konijntje zijn fortuin uitgeeft

Dus, waar besteedt een miljonair als Bad Bunny een deel van zijn fortuin aan? Nou, we hebben misschien geen gedetailleerd rapport van elk klein ding dat hij in handen heeft gekregen, maar één ding dat we wel weten, is dat Bad Bunny een deel van zijn geld aan auto's heeft besteed.

Volgens Hola: "Na het plaatsen van foto's naast een bescheiden Toyota Corolla, onthulde de internationale superster dat hij het model uit 2003 had gekocht nadat hij zijn exclusieve Bugatti Chiron Sports 110 Ans had ingeruild, met een waarde van bijna $ 4 miljoen. Hij kocht de laatste om op de Grammy Awards van 2020 te verschijnen, en sindsdien heeft hij besloten een meer bescheiden route te nemen met zijn voertuigkeuze."

Ja, hij heeft het omgeruild, maar we kunnen niet zomaar voorbijgaan aan het feit dat de man maar liefst $ 4 miljoen op een enkele auto liet vallen. Het is echter interessant om te zien dat hij met de Corolla 2003 zo ver in de andere richting is gegaan.

De artiest legde uit waarom hij de handel deed en zei: In mijn hart wist ik niet wat ik met de auto moest doen, omdat ik hem naar Puerto Rico bracht en het een stuk papier was om hem te leiden, alles was een probleem: verzekeringen, de overheid, belastingen. Nu heb ik het in de Verenigde Staten. Hier, ik kon het niet nog een minuut hebben, want als ik door de straten zou gaan, wisten ze dat ik het was.”

Na een enorme aankoop, zoals de Bugatti Chiron van $ 4 miljoen, zullen fans Bad Bunny in de gaten houden om te zien of hij in de toekomst weer het luxe autopad betreedt.

Aanbevolen: