Ariana Grande gaf miljoenen uit aan diamanten tanden, auto's en het vliegen van haar honden in een privéjet

Inhoudsopgave:

Ariana Grande gaf miljoenen uit aan diamanten tanden, auto's en het vliegen van haar honden in een privéjet
Ariana Grande gaf miljoenen uit aan diamanten tanden, auto's en het vliegen van haar honden in een privéjet
Anonim

Ariana Grande is buitengewoon intelligent geweest in het diversifiëren van haar inkomstenstromen. Ze is niet alleen een van de beroemdste en meest geliefde popsterren van haar generatie, maar ze is ook een succesvolle acteur, televisiepersoonlijkheid, model en productondersteuner geweest. Haar gigantische Instagram-aanhang helpt zeker bij dat laatste.

In 2022 is Ariana Grande naar verluidt een absoluut waanzinnige $ 200 miljoen waard en verdiende ze alleen al in 2020 $ 72 miljoen. Er wordt dus natuurlijk veel gepraat over hoe Ariana haar geld uitgeeft. Onnodig te zeggen dat Ariana's uitgavenactiviteit haar 'prinsesstatus' heeft verdiend…

9 Ariana Grande's Mega Mansions

Volgens The LA Times heeft Ariana Grande zich in juni 2020 op een landgoed in Hollywood Hills gestort. Het landhuis heeft haar naar verluidt maar liefst $ 13,7 miljoen gekost en is meer dan 10.000 vierkante meter groot. Ze heeft ook een herenhuis in Montecito, Californië. Dit is waar zij en haar man D alton Gomez in het huwelijksbootje stapten tijdens een intieme (maar dure) privébruiloft in 2021. Het landhuis kostte Ariana $ 6,75 miljoen, volgens Velvet Ropes.com, en was vroeger eigendom van Ellen DeGeneres en Porta de Rossi.

Bovendien heeft Ariana ook haar chique penthouse-appartement in de wijk Chelsea in New York City. Het appartement met 5 slaapkamers en 4,5 badkamers van 4 023 vierkante meter is waar ze kort heeft gewoond met Pete Davidson. Het kostte haar naar verluidt een waanzinnige $ 16 miljoen.

8 Heeft Ariana Grande diamanten in haar tanden?

Ariana Grande toonde haar prinsessenstatus toen ze in 2019 besloot een paar duizend dollar uit te geven aan met diamanten bezaaide Grillz. Volgens Refinery 29 leek de popster deel uit te maken van een groep beroemdheden die zich overgeeft aan de rage.

7 Ariana Grande's Insane Car Collection

Volgens Autobizz.in heeft Ariana Grande een autocollectie waar elke liefhebber jaloers op zou zijn. Hoewel we niet precies weten hoeveel ze rijdt, weten we wel dat Ariana nogal wat luxe voertuigen heeft. Dit omvat een Land Rover Range Rover Sport die $ 69.000 waard is … en dat is haar goedkoopste auto. Haar duurste is haar Mercedes Benz E-Klasse, die wordt verkocht voor $ 394, 772. Ze heeft ook een Cadillac Escalade en een Mercedes Benz AMG G-63.

6 Ariana Grande's waanzinnige kleerkast

Het is heel moeilijk om te bepalen hoeveel Ariana Grande aan haar kleding uitgeeft. Beroemdheden zoals zij hebben de neiging om veel kleding van ontwerpers te krijgen. Dit komt omdat de beroemdheden de neiging hebben om gefotografeerd te worden terwijl ze deze kleding dragen (of ze posten ze op hun Instagram). Fans zien dit dan, raken geïnspireerd en geven geld uit aan deze labels om de look van hun favoriete celeb te repliceren. We weten echter wel dat Ariana dol is op winkelen bij Chanel, Fendi en een aantal andere high-end winkels.

Ariana's garderobe bestaat ook uit honderden en honderdduizenden dollars aan sieraden, waaronder die beroemde diamanten choker van $ 169.000 en andere accessoires zoals tassen. Dan is er nog het geld dat ze uitgeeft aan haar extensions. Ja… het is niet goedkoop om er zo heet uit te zien als Ariana Grande.

5 Ariana Grande geeft geld uit aan haar vrienden

Het lijdt geen twijfel dat Ariana helpt om een aantal van haar familieleden te onderhouden, maar ze lijkt ook wat geld op haar vrienden te gooien. Ze kocht beroemd zeven verlovingsringen voor vrienden terwijl ze rond Tiffany en Co. Dit was de inspiratie voor haar hit, "7 Rings", volgens Billboard. Elke ring kostte haar ongeveer $ 12, 000.

4 Ariana Grande vloog haar honden op een privévliegtuig

Ariana Grande vliegt regelmatig op privéjets. Gezien haar status als beroemdheid, is het logisch dat ze een belachelijke hoeveelheid geld zou uitgeven om privé te vliegen. Maar volgens People vloog ze haar twee reddingshonden, Myron en Toulouse, van Amerika naar Glasglow waar ze optrad. Blijkbaar miste ze ze en had ze ze nodig voor haar "angst en depressie".

Gelukkig maakt Ariana een bank en kan ze ze op een G6 knallen en ze zowat overal ter wereld vliegen. De zanger is niet het type dat de beste rassen nodig heeft als het om hoektanden gaat. In feite heeft ze al haar 9 honden gered, waardoor ze een geweldig leven hebben gehad. Elke hondenbezitter weet dat het hebben van een hond duur kan zijn. Maar Ariana is blij om de munt uit te delen om hun vaccinaties, dierenartsrekeningen, voedsel en algemene zorg te betalen.

3 Ariana Grande's tatoeages

Sommige fans van Ariana Grande denken dat sommige van haar tatoeages volkomen belachelijk zijn, maar de zangeres van "Dangerous Woman" is er dol op. Terwijl Ariana een paar van haar tatoeages heeft laten verwijderen of bedekt, is ze meer dan 44 keer geïnkt. Dit klopt, vooral omdat ze graag naar enkele van de meest gewilde tattoo-artiesten in de VS gaat

2 Ariana Grande's royale trouw- en verlovingsringkosten

De kans is groot dat Ariana en haar man, D alton, een deel van hun huwelijkskosten delen. Hij is tenslotte onafhankelijk rijk. Volgens Vogue was hun intieme bruiloft in 2021 nog steeds net zo uitbundig als altijd en omvatte een aangepaste Vera Wang-jurk en een paar parel- en diamanten oorbellen van Lorraine Schwartz. Het hele ensemble werd gestyled door Mimi Cuttrell en was verre van je gemiddelde ervaring.

Zelfs met al deze extravagante namen en titels, weten we niet echt wat de bruiloft heeft gekost. De verlovingsring is echter een heel andere zaak. Volgens People kostte Ariana's verlovingsring ergens tussen $ 200.000 en $ 250.000.

1 Ariana Grande geeft geld uit aan goede doelen

Hoewel Ariana Grande een behoorlijk ongelooflijke en buitensporige levensstijl heeft dankzij de miljoenen die ze heeft gespaard, geeft ze er ook veel van terug. Ariana heeft geld uitgegeven om goede doelen te steunen die online pesten willen stoppen, geld ingezameld voor Stand Up To Cancer, Melanoma Research Alliance, Make-A-Wish Foundation, Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation, Cancer Research Institute, PETA, St. Jude Children's Research Hospital, TJ Martell Foundation, Feeding America, Croce Rossa Italiana, Give Direct en het COVID-19 Solidarity Response Fund van de WHO. Ariana schonk ook beroemd $ 15.000 aan een fan van haar en, met de hulp van Justin Bieber, $ 3,5 miljoen opgehaald voor First Responders Children's Foundation.

Aanbevolen: