Shonda Rhimes geeft 'Bridgerton'-fans een kerstcadeau

Inhoudsopgave:

Shonda Rhimes geeft 'Bridgerton'-fans een kerstcadeau
Shonda Rhimes geeft 'Bridgerton'-fans een kerstcadeau
Anonim

Na maanden van Bridgerton-fans die om meer informatie vroegen over seizoen twee van de show, gaf Shonda Rhimes het ze eindelijk! De uitvoerend producent bevestigde de premièredatum van seizoen twee op sociale media en fans noemen het sindsdien een 'kerstcadeau'.

Vanaf deze publicatie is de officiële premièredatum 25 maart 2022. Na haar berichten vertelde Rhimes de fans om "de rijtuigen voor te bereiden", en plaatste ze de trailer om fans eraan te herinneren welk seizoen twee van de show zal ze brengen. Het Twitter-account van Bridgerton reageerde op haar bericht en zei: "Ik kan u verzekeren, beste lezer, dat u uw agenda's voor dit rendez-vous wilt markeren."

De aankondigingsvideo toont een meerderheid van de castleden die een krant lezen over de Bridgerton-set. Tijdens de lezing bevestigden de castleden dat deze aankondiging met Kerstmis werd gedaan, aangezien het een jaar geleden is dat seizoen één werd uitgebracht. "Het is gebruikelijk om bij een eerste verjaardag papier cadeau te doen, beste lezers."

Beroemdheden reageren op de IG-post van Rhimes

Comedian Loni Love kon het niet helpen, maar reageerde op de Instagram-video van Rhimes en zei: "Yasssssss!!!!! Eindelijk!!!!!!!!!! Fijne feestdagen!!!!" terwijl het Instagram-account van Bridgerton zei: "Ik zie je snel, beste lezers. Maar je zult me zeker niet zien." Castlid Nicola Coughlan plaatste de video ook op haar Instagram, met Emily in Paris-ster Ashley Park die haar steun betuigde.

Wat 'Bridgerton' seizoen twee te bieden heeft

Na het vertrek van Regé-Jean Page, zal seizoen twee een nieuwe draai geven aan romantiek en zich richten op het liefdesleven van Bridgerton-personage Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). Hij gaat op zoek naar een vrouw, die aan hoge verwachtingen moet voldoen. Het zal echter laten zien hoe deze zoektocht het komende seizoen niet met goede bedoelingen wordt beantwoord.

Seizoen twee begon begin 2021 met filmen, maar werd in de wacht gezet na een COVID-19-uitbraak op hun set. Het filmen ging niet al te lang daarna door en werd voltooid in november 2021. Meerdere castleden vierden feest, waaronder Chris Van Dusen, die tweette: "Zo trots op deze cast en crew die hun A-games elke dag aan het werk brachten in deze zeer uitdagend jaar."

Vanaf deze publicatie hebben castleden en showproducenten geen andere opmerkingen over de releasedatum gegeven. Seizoen één is momenteel beschikbaar om te streamen op Netflix. De show is sindsdien vernieuwd voor seizoen drie en vier, en de cast van seizoen twee is van plan terug te keren.

Aanbevolen: