Netflix dropt verlengde 'Bridgerton'-trailer van producer Shonda Rhimes

Inhoudsopgave:

Netflix dropt verlengde 'Bridgerton'-trailer van producer Shonda Rhimes
Netflix dropt verlengde 'Bridgerton'-trailer van producer Shonda Rhimes
Anonim

Netflix heeft liefhebbers van historisch drama een kijkje gegeven in de langverwachte Regency-serie van producer Shonda Rhimes, Bridgerton.

De show van Chris Van Dusen, die dit jaar op eerste kerstdag in première gaat, is een bewerking van Julia Quinns bestverkochte romans die zich afspelen in de moordende wereld van de Londense high society van 1810. Vergeleken met de meeste reguliere, overwegend witte periodeseries en films, heeft Bridgerton een inclusieve cast, die historische drama's een broodnodige, bredere vertegenwoordiging geeft.

Netflix brengt Extender Trailer uit voor het inclusieve periodedrama 'Bridgerton'

De hoofdrolspeler van de show, Daphne Bridgerton, gespeeld door Phoebe Dynevor, maakt haar debuut op de huwelijksmarkt. Daphne is vastbesloten om een goede match voor zichzelf te vinden en wil uit liefde trouwen en zal niet toegeven aan de druk om zich te settelen.

Bridgerton introduceert ook het mysterieuze personage Lady Whistledown, een pseudoniem voor een onbekende auteur die een roddelblad schrijft. De identiteit van Lady Whistledown, die iedereen in de stad bespot, blijft een geheim, maar haar stem is die van de legendarische actrice Julie Andrews.

In de nieuwe uitgebreide trailer ontmoet Daphne de hertog van Hastings op een bal. Gespeeld door Regé-Jean Page, is de vrijgezel betoverd door Daphne, maar is vastbesloten om niet te trouwen. Vervolgens besluit hij de jonge vrouw te helpen een waardige echtgenoot te vinden. Hoe? Dankzij de oudste romcom-truc in het boek.

Het paar zal doen alsof ze voor elkaar vallen terwijl ze samen verschillende sociale evenementen bijwonen. Op deze manier heeft Hastings niet te maken met zwermen jonge vrouwen die op zoek zijn naar een man, en wordt Daphne meteen de meest bewonderde vrouw van de stad.

Shonda Rhimes wil dat fans enthousiast worden voor 'Bridgerton'

Shonda Rhimes plaatste de trailer op haar Twitter-pagina en vroeg fans om zich voor te bereiden op de show.

Als je bekend bent met Shondaland-producties zoals Grey's Anatomy en Scandal, kun je er zeker van zijn dat Bridgerton ook pronkt met die kenmerkende mix van sexy, geestig en dramatisch. De show geeft het publiek ook de kans om na te denken over gendergelijkheid, instemming en andere hedendaagse kwesties, verpakt in het voortreffelijke productieontwerp en de kostuums van het Regency-tijdperk.

Naast hoofdrolspelers Dynevor en Page, schittert de serie ook Derry Girls' Nicola Coughlan als Penelope Featherington en Claudia Jesse als Eloise Bridgerton, Daphne's jongere zus. Zowel Penelope als Eloise zijn niet echt geïnteresseerd in het betreden van de huwelijksmarkt, in de hoop een ander doel voor zichzelf te vinden dan het huwelijk.

Bridgerton gaat in première op eerste kerstdag

Aanbevolen: