De armste deelnemers aan beroemdheden op de ranglijst van 'The Masked Singer

Inhoudsopgave:

De armste deelnemers aan beroemdheden op de ranglijst van 'The Masked Singer
De armste deelnemers aan beroemdheden op de ranglijst van 'The Masked Singer
Anonim

The Masked Singer is al zes ongelooflijke seizoenen actief en heeft grote sterren weten te krijgen om zich bij de cast aan te sluiten om te strijden om de trofee. Beroemdheden besluiten om vele redenen op The Masked Singer te gaan. Sommigen doen het voor de ervaring en om plezier te hebben. Anderen doen het voor een familielid of voor hun kinderen thuis. Andere sterren die mogelijk betrokken zijn geweest bij controverse of schandalen, komen op de show om anders te worden gezien. Zangers die hun geluid willen veranderen of aan een comeback willen werken, kunnen The Masked Singer bezoeken om die reis te beginnen.

Terwijl veel van de artiesten die op The Masked Singer komen, worden beschouwd als de rijkste deelnemers op basis van hun vermogen. Comedian Wayne Brady was bijvoorbeeld in seizoen twee van The Masked Singer als de Fox en won uiteindelijk zijn seizoen en heeft een nettowaarde van $ 12 miljoen. Talkshowhost Wendy Williams deed ook mee aan The Masked Singer als de Lips in seizoen vier en heeft een nettowaarde van $ 40 miljoen. Vandaag delen we de armste beroemdheden die hebben meegedaan aan The Masked Singer.

7 JoJo is $7 miljoen waard

Begin van de lijst is JoJo die werd onthuld als de mooie Zwarte Zwaan in seizoen vijf van The Masked Singer en eindigde op de tweede plaats als de nummer twee van Nick Lachey, die het schattige Knorretje was. JoJo is een getalenteerde singer-songwriter en actrice die haar grote doorbraak kreeg met de hoofdrol in de Disney Channel-film Aquamarine uit 2006. Ze speelde de rol van Hailey, die samen met haar vriendin Claire (gespeeld door Emma Roberts) de zeemeermin Aqua (gespeeld door Sara Paxton) ontdekt. Sindsdien bracht JoJo haar eerste titelloze studioalbum uit in 2016 en heeft sindsdien 5 andere albums uitgebracht met haar laatste album in 2021 getiteld Trying Not To Think About It. Eén ding dat JoJo haar heeft gezegd dat ze de ervaring van The Masked Singer en het worden van de Black Swan zal wegnemen, heeft haar leven veranderd.

6 Joey Fatone is $7 miljoen waard

Joey Fatone nam deel aan The Masked Singer onder de persona van het konijn in seizoen één voordat hij werd uitgeschakeld in aflevering acht. Joey is vooral bekend als lid van de destijds populaire jongensband NSYNC die als bariton zong. Joey nam zelfs deel aan de populaire danswedstrijd voor beroemdheden Dancing With The Stars in 2007, dus strijden tegen andere beroemdheden was niets nieuws voor hem. Tegenwoordig is Joey de nieuwe presentator van de populaire spelshow Family Feud sinds hij het overnam van Steve Harvey.

5 Jordyn Woods is $6 miljoen waard

Jordyn Woods deed mee als de Kangaroo in seizoen drie van The Masked Singer voordat hij werd uitgeschakeld in aflevering 11. Jordyn staat bekend als beste vrienden met Keeping Up With The Kardashians-ster Kylie Jenner voordat hij naar verluidt vals speelde met basketballer Tristan Thompson, die had destijds een relatie met Kylie's halfzus Khloe Kardashian. Net als haar ex-beste vriendin Kylie en haar zus Kendall Jenner, is Jordyn ook een model. Ze had gemodelleerd voor Khloe's kledingbedrijf Good American en voor Kylie's make-uplijn Kylie's Cosmetics. Sinds de controverse met Kylie en haar familie is Jordyn echter verder gegaan en is nu een model voor Torrid's nieuwe merk Lovesick.

4 Tori Kelly is $ 5 miljoen waard

Tori Kelly deed mee als het zeepaardje in seizoen vier van The Masked Singer voordat ze werd uitgeschakeld in aflevering 10 en is niet de enige zangwedstrijd waaraan ze heeft deelgenomen. Tori kreeg haar start als zangeres in seizoen 9 van American Idol in 2010, maar bereikte ondanks haar inspanningen niet de top 24. Hoewel ze een behoorlijk succesvolle carrière heeft gehad, werd ze kort nadat ze vroegtijdig werd afgesneden van American Idol, naar voren geschoven als Battle Advisor voor Team Adam Levine in seizoen 10 van The Voice. Meer recentelijk heeft Tori de hoofdrol van Meena geuit in de Disney-animatiefilm Sing uit 2016 en in het vervolg in 2021.

3 Adrienne Bailon is $4 miljoen waard

Adrienne Bailon deed mee als de mooie Flamingo in The Masked Singer en haar muzikale verleden hielp haar land in de finale van seizoen twee en behaalde de derde plaats in het algemeen. Veel fans van de reality-tv-show zullen Adrienne waarschijnlijk herkennen van haar rol als Chanel in de populaire Disney-film The Cheetah Girls. Adrienne is niet de enige Cheetah Girl die meedoet aan The Masked Singer, omdat haar co-ster en goede vriend Raven Symone ook deelnam aan de show in hetzelfde seizoen als The Black Widow. Het gerucht gaat dat Adrienne binnenkort weer herenigd zal worden met Raven in Raven's nieuwe seizoen van That's So Raven's spin-off serie Raven's Home, waar Adrienne haar rol als Raven's voormalige middelbare school Alana zal hernemen.

2 Bobby Brown is $2 miljoen waard

Bobby Brown deed mee als de Crab in seizoen vijf van The Masked Singer voordat hij werd uitgeschakeld in aflevering zeven.

Bobby Brown is al generaties lang een bekende rapper, maar hij begon oorspronkelijk in zijn R&B-groep New Edition in 1978 voordat ze hun eigen weg gingen in 1985, toen Bobby besloot om zijn solo-reis als rapper te beginnen. Bobby Brown besloot zich aan te sluiten bij de cast van seizoen 5 van The Masked Singer, zodat kijkers een andere kant van hem kunnen zien. Bobby is ook hoopvol dat het hem zal helpen een comeback te maken in zijn carrière nadat hij in de wacht werd gezet vanwege een geestelijke gezondheid, middelenmisbruik en juridische problemen die Bobby doormaakte. Toen hij werd geëlimineerd uit The Masked Singer, zei Bobby Brown dat de ervaring zijn leven uiteindelijk ten goede heeft veranderd.

1 Honey Boo Boo is $1 miljoen waard

De laatste op de lijst is reality-tv-ster Honey Boo Boo die met haar Mama June concurreerde als de strandbal die in de achtste aflevering van seizoen zes binnenkwam als de shows Wild Card. Fans hadden veel te zeggen over hun optreden. Nadat hun tijd was ingekort, werden ze diezelfde aflevering geëlimineerd. Honey Boo Boo groeide van 2012 tot 2014 op in de schijnwerpers in haar televisieserie Here Comes Honey Boo Boo. Honey Boo Boo is nu 16 jaar oud en staat nog steeds in de spotlights van reality-tv met in haar serie spin-off Mama June: From Not To Hot.

Aanbevolen: