Heeft 'Firefly Lane'-ster Sarah Chalke een hoog vermogen?

Inhoudsopgave:

Heeft 'Firefly Lane'-ster Sarah Chalke een hoog vermogen?
Heeft 'Firefly Lane'-ster Sarah Chalke een hoog vermogen?
Anonim

Veel mensen stemden af op Firefly Lane op Netflix toen het begon te streamen in februari 2021, en de dramatische en ontroerende show volgt beste vrienden Kate Mularkey en Tully Hart gespeeld door Sarah Chalke en Katherine Heigl.

Netflix heeft de show niet verlengd voor seizoen twee, maar kijkers zouden zeker graag meer van deze fantastische vrienden zien.

Film- en tv-fans volgen Sarah Chalke's carrière al een tijdje, aangezien ze in veel populaire sitcoms speelde. Heeft ze een hoog vermogen? Laten we eens kijken.

$14 miljoen nettowaarde en met in de hoofdrol 'Scrubs'

Hoewel Katherine Heigl's vertrek uit Grey's Anatomy dramatisch was, was het geweldig om haar te zien op Firefly Lane, en haar nettowaarde is $ 30 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Hoe hoog is het vermogen van Sarah Chalke en hoe verhoudt het zich tot dat van haar tegenspeler?

Chalke heeft een hoog vermogen van $ 14 miljoen. Volgens Celebrity Net Worth acteert ze al sinds ze acht jaar oud was. Ze raakte geïnteresseerd in muziektheater en op 12-jarige leeftijd werd ze gecast als verslaggever voor Kid's Zone. Ze speelde "Second Becky" op Roseanne toen de eerste actrice de show verliet, en ze speelde ook vele jaren Dr. Elliot Reid op Scrubs.

Sarah Chalke Zack Braff Donald Faison over scrubs
Sarah Chalke Zack Braff Donald Faison over scrubs

Het cijfer voor Sarah Chalke's Scrubs-salaris is niet beschikbaar, maar het is bekend dat Zack Braff zeker veel werd betaald voor zijn tijd in de show. Volgens Today.com verdiende de acteur voor het seizoen dat in 2007 en 2008 werd uitgezonden $ 350.000 voor elke aflevering.

Chalke is misschien niet zo veel betaald, maar aangezien de show 9 seizoenen werd uitgezonden en ze een belangrijk personage was, is het waarschijnlijk dat veel van haar vermogen uit die show komt.

Andere belangrijke rollen

Sarah Chalke is ook beroemd vanwege het spelen van Stella in How I Met Your Mother. Fans zullen zich herinneren dat zij en Ted zo serieus waren dat ze zelfs een bruiloft planden, en ze besloot op het laatste moment dat ze niet met hem kon trouwen.

Chalke vertelde Metro.co.uk, "Ik krijg nog steeds mensen die zo boos op me worden omdat ik Ted bij het altaar achterlaat op sociale media, en soms op straat!"

Chalke verscheen in veel afleveringen van de sitcom, dus dat zou hebben bijgedragen aan haar vermogen.

Chalke's Roseanne-rol zou ook wat geld hebben opgeleverd. Volgens Gazette Review zeggen mensen dat ze $ 85.000 kreeg voor elke aflevering in het achtste seizoen. Dat aantal is niet bevestigd, maar ze speelde in drie seizoenen van de show, dus dat zou zeker kloppen.

'Firefly Lane'

Het is niet bekend wat Sarah Chalke speelde om te schitteren als Kate op Firefly Lane, maar mensen zeggen dat Netflix zijn sterren behoorlijk beta alt. Volgens Cheat Sheet verdiende Winona Ryder $ 100.000 voor elke aflevering van Stranger Things.

Aangezien Chalke een van de hoofdrolspelers was en in alle tien afleveringen van het eerste seizoen verscheen, lijkt het erop dat ze het heel goed zou hebben gedaan.

Chalke deelde dat er "uitdagingen" waren bij het spelen van Kate. Ze vertelde Decider.com: "Deze baan ging ook gepaard met zoveel uitdagingen die zo opwindend voor me waren. Binnen dezelfde dag dans je op de tafel, je doet een scène waarin je snikt van de pijn van je scheiding en misschien zwem je 's nachts in de winter naakt in een zwembad in Canada.'

Chalke vertelde Entertainment Weekly dat ze zich aangetrokken voelde tot de rol omdat zij en Katherine Heigl bevriend zijn met Dulé Hill en nadat Heigl was gecast, betekende dat dat ze ging filmen in Vancouver. Aangezien Chalke uit Vancouver komt, vond Hill dat ze elkaar moesten leren kennen.

katherine heigl als tully en sarah krijt als kate in firefly lane tv-show netflix
katherine heigl als tully en sarah krijt als kate in firefly lane tv-show netflix

Chalke vertelde dat nadat zij en Heigl begonnen te praten, ze het Firefly Lane-script ontving en voelde dat het zo perfect was.

Chalke zei dat ze heel blij was om de kans te krijgen om Kate te spelen: "Ik werd verliefd op de rol van Kate en hoe gelukkig het was om iemand te spelen in deze decennia en hoe ze veranderde en veranderde van ongemakkelijk en verlegen en kwetsbaar om echt zichzelf te vinden en een stem te vinden in wat ze wilde. Dat alles trok me naar het en, natuurlijk, de jaren tachtig en de kleding en de muziek en het haar en de pruiken!"

Volgens UPI vertelde Sarah Chalke hoeveel ze genoten heeft van het filmen van Firefly Lane. Ze zei: "We hebben het fantastisch gehad. Die cast is zo grappig samen en de crew -- omdat ze acht jaar samenwerkten en ze terugkwamen en deze twee films maakten -- was een van de hechtste crews waarmee ik ooit heb gewerkt. Het was zo schattig. Elk half uur begonnen ze te zingen."

Aanbevolen: