Temptation Island'-koppels nog steeds samen

Inhoudsopgave:

Temptation Island'-koppels nog steeds samen
Temptation Island'-koppels nog steeds samen
Anonim

In de loop van de tijd zijn we er herhaaldelijk aan herinnerd hoe ingewikkeld het concept van liefde is. Hoewel twee mensen in een relatie verliefd kunnen zijn, heeft Temptation Island bewezen dat verliefd zijn misschien niet genoeg is om te voorkomen dat mensen vals spelen.

De show werd aanvankelijk uitgezonden op het Fox-netwerk in 2001, maar ging toen een tijdje weg en keerde in 2019 terug naar het USA Network. Temptation Island volgt de levens van vier stellen die bij hun partner weg worden gehouden om gescheiden te leven op een plek vol singles van het andere geslacht. Voor sommigen is het een kans om de loyaliteit van hun partners te testen, terwijl anderen het gebruiken om hun keuze voor een zielsverwant te bevestigen. Velen faalden langs de lijn, maar sommige deelnemers slaagden erin hun hoofd hoog te houden. Dit zijn de koppels van Temptation Island die nog steeds samen zijn.

6 Javen Butler en Shari Ligons

Javen en Shari waren tijdens het eerste seizoen op Temptation Island en zijn misschien wel het oudste nog bestaande koppel uit de show. Het paar is al samen vanaf hun dagen op de middelbare school en maakte bekend dat ze om specifieke redenen naar Temptation Island gingen. Voor Javen was het min of meer om aan de liefde van zijn leven te bewijzen dat hij trouw zou zijn, ongeacht de omstandigheden. Shari daarentegen had in het verleden nooit echt veel mannelijke vrienden in haar leven en wilde gewoon dat pad verkennen. Toen Shari begon te beseffen hoe onafhankelijk ze was van Javen, dachten de meeste kijkers dat ze waarschijnlijk uit het huis zou komen als single, maar ze hadden nog iets anders op komst.

Aan het einde van het seizoen ging Javen op één knie zitten en stelde de grote vraag. De zaken met het paar namen echter een grote wending toen er enkele onthullingen werden gedaan. Het begon allemaal toen Justin Sturm beweerde dat hij contact had met Shari terwijl ze in de show waren. Toen, in 2020, opende Shari over een aantal dingen waarmee ze te maken had gehad en zei: "Ik word niet langer verbaal, emotioneel of psychologisch misbruikt door iemand die verondersteld wordt van me te houden." ze sloot de verklaring af door toe te voegen dat mensen "zich niet gedwongen moeten voelen om in een relatie te blijven, alleen maar omdat iemand je er schuldig aan maakt. Het is de hoofdpijn en je geestelijke gezondheid niet waard." Slechts een uur later antwoordde Javin: "Ik ben niet perfect, het spijt me dat je je zo voelt. Ik hou van je, maar ik houd je hier niet met geweld vast. Je bent slim, sterk en zelfverzekerd. Ik vertrouw erop dat je van je fouten hebt geleerd, maar sommige dingen hebben tijd nodig en gaan voor sommige mensen niet zomaar weg. Ik ben er voor je, Shari.” Het lijkt erop dat de problemen in het paradijs voorbij zijn, want ze zijn nog steeds verloofd en werken eraan om hun relatie te verbeteren.

5 Chelsea Orcutt en Thomas Gipson

Voor Chelsea en Thomas was de komst naar Temptation Island belangrijk, zodat ze konden werken aan de bestaande vertrouwensproblemen in hun relatie. Chelsea raakte in de loop van de tijd gefrustreerd door de flirtgewoonten van Thomas. Thomas daarentegen had het gevoel dat zijn vriendin hem vaker het voordeel van de twijfel moest geven. Op weg naar de show stelde het paar een aantal strikte grenzen voor zichzelf, maar het eiland liet hen zien dat het een ander balspel was met andere regels. Omdat ze de grenzen die ze zichzelf hadden gesteld doorbraken, gingen fans er natuurlijk van uit dat de relatie zou eindigen bij het vreugdevuur, maar ze verrasten iedereen toen ze ervoor kozen om bij elkaar te blijven.

Toen de tijd van de reünie kwam, was het paar nog steeds samen, maar gaf toe dat ze te maken hadden met vertrouwensproblemen. Na de reünie bleven fans zich afvragen of het paar het ver zou schoppen en ze hebben alle verwachtingen overtroffen. De afgelopen tijd heeft het paar gebruik gemaakt van sociale media, Instagram om precies te zijn, om hun mening te geven over wat er echt is gebeurd terwijl ze in de show waren. In een live Instagram-post gaf Chelsea toe dat koppels onder druk stonden van de producenten om een show op te voeren door hun partners te bedriegen. Ze zei: "De producenten hebben ons daar in feite veel over verteld, over het feit dat we ze niet genoeg gaven. We hadden producenten in onze oren en er is veel druk en er is alcohol."

4 Erin Smith en Corey Sobczyk

Temptation Island knoeit met veel koppels, en dit paar was geen uitzondering. Voordat ze naar de show kwamen, hadden Erin en Corey al wat problemen. In Erins hoofd was ze er niet helemaal zeker van of Corey de man voor haar was. Terwijl Corey werd gestoord door gedachten aan ontoereikendheid, omdat alle vorige vriendjes van Erin professionele atleten waren. Het paar was te zien in de derde aflevering van de show en het was brutaal omdat ze de verleiding als nooit tevoren moesten doorstaan.

Tijdens de show bedroog het paar elkaar niet, sterker nog, het deed Erin beseffen dat Corey precies de man voor haar was, terwijl Corey's onzekerheidsproblemen na verloop van tijd verdwenen. Op de reünie was het echter heel anders. Hoewel het paar samen het eiland verliet, onthulde de reünie dat de zaken een tijdje daarna naar het zuiden gingen. Het was schokkend voor iedereen omdat ze sterker dan ooit uit de show leken te komen. Later bleek dat hun problemen niet lang aanhielden toen ze weer bij elkaar kwamen.

3 Kristen Ramos en Julian Allen

Kristen en Julian waren waarschijnlijk het leukste koppel uit seizoen drie, en net als de meeste andere koppels die in de show zijn geweest, stelde het paar doelen voordat ze het eiland betraden. Voor de meeste fans die de show volgden, leek dit paar het enige te zijn dat Temptation Island had gehackt. Voor Kristen was het een kans voor haar om te weten of ze Julian kon vertrouwen, omdat hij in het verleden fouten had gemaakt.

Julians groei leidde er niet alleen toe dat hij verantwoordelijkheid nam voor zijn daden in het verleden, maar hij bleef haar ook gedurende de hele cursus trouw. Na een succesvolle run op de show, besloot Julian dat het tijd was om dingen te verzegelen en vroeg Kristen met hem te trouwen. Op de reünie maakte het paar hun trouwdatum bekend en hoeveel ze er naar uitkijken.

2 Erica Washington en Kendal Kirkland kozen ervoor om te splitsen

Het L. A.-echtpaar Erica en Kendal was uitzonderlijk in de show, omdat de tumultueuze aard van hun relatie vanaf het begin de meeste fans intrigeerde. Terwijl ze al bijna drie jaar aan het daten waren, zag Erica haar man als de ridder in glanzend harnas, terwijl Kendal zijn twijfels had over het bijhouden van zijn opwindende levensstijl. Voor Erica verliep alles soepel en als zodanig besloot ze om ze op het eiland te krijgen, niet wetende dat dit tot een groot liefdesverdriet voor haar zou leiden. Kort na hun aankomst op het eiland bedroog Kendal haar, ze kwam erachter en verliet de vergelijking. Momenteel zijn ze allebei gelukkig en gefocust op hun carrière, hoewel ze niet meer samen zijn.

1 Ashley Goldson en Rick Fleur hebben het niet gehaald

Dit paar had niet bepaald de gemakkelijkste tijd op Temptation Island, maar op de een of andere manier slaagden ze erin om samen het eiland te verlaten. Toen de reünie echter kwam, vertelden Ashley en Rick over een aantal problemen die ze als koppel hadden en besloten er een paar weken na de show mee te stoppen. Later ging Ashley naar haar Instagram en kondigde aan dat zij en Rick bezig waren een blijvende vriendschap op te bouwen, omdat ze niet helemaal uit elkaars leven wilden verdwijnen.

Aanbevolen: