Flavour Flav's Life In 2021, onthuld

Inhoudsopgave:

Flavour Flav's Life In 2021, onthuld
Flavour Flav's Life In 2021, onthuld
Anonim

Flavor Flav is vooral bekend als een van de oprichters van Public Enemy en vanwege de rapmuziek die hij de afgelopen decennia voor deze fans heeft geproduceerd. Hij is even beroemd om zijn excentrieke stijl, zijn honger om in de schijnwerpers te staan en natuurlijk om zijn zeer tumultueuze persoonlijke leven. Zijn datingleven is up, down en rondom geweest en heeft zich dramatisch ontvouwd voor de ogen van het publiek.

Terwijl hij jongleert met zijn juridische problemen en zijn interpersoonlijke relaties, blijft Flavor Flav ook nieuwe muziek produceren en besteedt hij veel van zijn tijd aan het hosten van zijn eigen show, is Flavor Flav erin geslaagd om een heleboel opwindende nieuwe avonturen in 2021 en staat klaar om 2022 net zo spannend te maken.

10 Flavor Flav maakte muziek met Dr. Dre

Flavor Flav verbaasde zijn fans met een hete nieuwe update die niemand zag aankomen. Niet alleen was hij dit jaar hard aan het werk om muziek te maken, hij produceerde toevallig ook enkele deuntjes met een legende. Hij onthulde opgewonden dat hij had samengewerkt met niemand minder dan de iconische Dr. Dre zelf, en dat hij zelfs naar zijn huis was gegaan om dit ongelooflijke nieuwe materiaal te produceren. Flavor Flav kon zijn eigen opwinding niet bedwingen, wat natuurlijk aanstekelijk was voor fans. Hij zei; "Ik ben vereerd dat hij me iets bij hem thuis laat opnemen voor zijn aankomende album dat klaar is om uit te komen. Dat is groot voor mij, man. Kom op. Flavor Flav op een Dr. Dre-album? Man. Word. Dat is veel voor mij, bro."

9 Hij vierde zijn 62e verjaardag

Flavor Flav overschreed pandemische beperkingen en zorgde ervoor dat dit jaar de meest speciale momenten van het leven werden vastgelegd. Hij belde op zijn 62e verjaardag, omringd door vrienden, familie en geliefden, en zorgde ervoor dat hij wat tijd nam om van het moment te genieten. Nooit iemand die in de schaduw leeft, zijn verjaardag was een groot feest dat werd herdacht door tijdschriften en media over de hele wereld.

8 Flavor Flav vierde een jaar van nuchterheid

Flavor Flav is zeer uitgesproken over zijn problemen met verslaving en in de loop van zijn carrière heeft hij te maken gehad met een aantal arrestaties voor misdaden die hij beging terwijl hij onder invloed was. Hij worstelde in de loop der jaren met een verscheidenheid aan verslavingen aan tal van middelen, waarvan veel hem zowel in zijn persoonlijke als professionele leven verdriet hebben bezorgd. In oktober deelde Flavor Flav een trots moment met fans en onthulde dat hij officieel een jaar van nuchterheid had gemarkeerd - iets waar iedereen het over eens is dat het gevierd moet worden.

7 Hij werd gearresteerd voor huiselijk geweld

Helaas, op dezelfde dag dat Flavor Flav zijn succesverhaal over soberheid had gepost, belandde hij ook toevallig in een heleboel heet water. De geschiedenis leek zich te herhalen toen de politie opnieuw werd opgeroepen wegens wangedrag jegens de rapper. Op 5 oktober werd hij gearresteerd op beschuldiging van huiselijk geweld, nadat hij een vrouw in Las Vegas had gegrepen en op de grond had gegooid. Er werd beweerd dat hij haar had beschimpt door zijn vinger op haar neus te leggen, voordat hij haar greep en tegen de grond sloeg, en het slachtoffer beweert vervolgens dat hij haar telefoon afpakte.

6 Flavor Flav is naar verluidt nu single

Flavor Flav heeft een lange, kronkelige datinggeschiedenis en heeft nogal wat vriendinnen en dames in zijn leven om over te varen. Ondanks dat ze in 2008 verloofd waren met Liz Trujillo en de krantenkoppen veel hebben gegeven om over te praten met hun knipperlichtrelatie, wordt gemeld dat Flavor Flav 2021 als alleenstaande man doorbracht en momenteel claimt dat ze een enkele status hebben. Het is niet te zeggen wat de toekomst voor hem in petto heeft op de liefdesafdeling, maar voor nu lijkt het erop dat hij ervoor kiest om solo te vliegen.

5 Hij maakte de relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson officieel op Instagram

In de meest bizarre, onvoorspelbare zet die absoluut niemand zag aankomen, plaatste Flavor Flav een afbeelding van zichzelf met Pete Davidson en Kim Kardashian. Binnen enkele seconden had hij hun nieuwe romance over het hele internet gestraald, en hij wordt nu gecrediteerd voor het officieel maken van de relatie tussen Kim en Pete op Instagram. Fans waren stomverbaasd om dit koppel samen te zien en waren even verrast om Flavor Flav op de foto te zien verschijnen en de katalysator te zijn achter het onthullen van dit hete nieuws aan de wereld.

4 Flavor Flav werd bijna gedood door een vallend rotsblok

2021 eindigde eigenlijk met een enorme knal voor Flavor Flav, die toegeeft dat hij erg van streek is en zich gelukkig voelt dat hij nog leeft. Midden december reed hij door La Tuna Canyon en ontkwam ternauwernood aan de dood toen een rotsblok zijn auto raakte. De enorme rots was een van de vele die overal om hem heen naar beneden vielen, en hij miste hem ternauwernood om hem dood te verpletteren. Gelukkig kreeg de auto van Flavor Flav het zwaarst te verduren en zijn er beelden opgedoken die aanzienlijke schade aan de Audi die hij bestuurde onthullen.

3 Hij hangt rond met enkele beroemde vrienden

Flavor Flav zit al heel lang in de muziekindustrie en een deel van zijn ervaring in de industrie omvat het maken van een heleboel zeer beroemde vrienden van beroemdheden. Terwijl hij doorwerkte tot 2021, zorgde hij ervoor dat hij wat tijd vrijmaakte om te genieten met zijn beste vrienden, en hij deelde veel van zijn ervaringen op sociale media. Een van zijn goede vrienden, Gladys Knight, stond op zijn Instagram-pagina en de twee leken het erg leuk te vinden om tijd met elkaar door te brengen bij hem thuis.

2 Hij bracht groot talent naar 'The Flavor Flav Show'

Flavor Flav blijft actueel door zijn eigen show te hosten, en dit jaar haalde hij alles uit de kast. Veel bekende gezichten sierden zijn podium en maakten fans enthousiast met hun aanwezigheid, maar een paar zeer speciale gasten kwamen zeker in de schijnwerpers. Onder de vele grote talenten die hij naar voren bracht om fans van te laten genieten, waren Ice Cube en Flo Rida, die elk een enorme fan trokken en lovende kritieken ontvingen.

1 Hij 'Iced Out' met wat nieuwe bling

Natuurlijk kan iedereen die de beroemdheid van Flavor Flav heeft gezien, bevestigen dat grote bling deel uitmaakt van zijn identiteit. Het dragen van oversized sieraden maakt deel uit van zijn algehele imago, en voor fans die geïntrigeerd zijn door echte, oversized bling, zal Flavor Flav nooit teleurstellen. Dit jaar onthulde hij veel nieuw ijs en zorgde hij ervoor dat zijn met diamanten bezaaide accessoires volledig tentoonstelden, zodat fans ernaar konden staren en jaloers op konden zijn.

Aanbevolen: