Selling Sunset' Stars' Real-Life Partners, onthuld

Inhoudsopgave:

Selling Sunset' Stars' Real-Life Partners, onthuld
Selling Sunset' Stars' Real-Life Partners, onthuld
Anonim

Toen Selling Sunset voor het eerst werd uitgezonden, werd het meteen een hit en fans konden geen genoeg krijgen van de prachtige panden, en natuurlijk het drama binnen de Oppenheim Group. De show ging voor het eerst in première op Netflix in maart 2019 en heeft zijn fans seizoen na seizoen constant top entertainment gegeven. Met de nieuwe toevoegingen aan de groep, Davina Potratz die haar strategie verandert en het nieuwe drama tussen Christine Quinn en Emma Hernan, vragen fans al wanneer seizoen vijf uitkomt, zodat ze door kunnen gaan met al dat drama!

Als het gaat om de persoonlijke relaties van de groep, zijn sommigen van hen er behoorlijk open over geweest, waarbij dames als Mary Fitzgerald en Christine Quinn Selling Sunset zelfs toestonden om hun bruiloften te filmen en ze op de show te tonen. Van Chrishell Stause tot Maya Vander en co., laten we een duik nemen in de echte partners van de sterren van de show.

8 De relaties van Chrishell Stause

Chrishell Stause's eerste relatie die in de show werd getoond, was haar huwelijk tussen haar en acteur Justin Hartley van NBC's This Is Us. Het huwelijk eindigde echter abrupt toen Chrishell zei dat ze volledig overrompeld was en dat ze de scheiding niet zag aankomen.

Chrishell ging later verder en begon te daten met Keo Motsepe, maar die relatie duurde slechts drie maanden, omdat Chrishell de zaken afzegde. De realityster en Jason Oppenheim begonnen later te daten, maar vanwege verschillende opvattingen over familie besloten de twee om hun relatie te beëindigen, maar toch goede vrienden te blijven. Chrishell is nu terug in het spel en maakte zelfs grapjes over het krijgen van een "babypapa", omdat ze plannen heeft om een eigen gezin te stichten.

7 Mary Fitzgerald is getrouwd

In het eerste seizoen van de show zagen fans Mary Fitzgerald zich verloven met haar vriend Romain Bonnet en aan het einde van seizoen twee zag het paar trouwen op een bruiloft met een Frans thema in L. A. De twee zijn nog steeds samen en vierden zelfs hun tweejarig jubileum in oktober 2021, wat Mary op haar Instagram plaatste.

6 Het huwelijk van Christine Quinn

Christine en haar nu-echtgenoot, Christian Richard, begonnen in 2019 te daten tijdens seizoen twee van Selling Sunset. Ondanks dat fans het gevoel hadden dat de relatie gehaast was, trouwden de twee later datzelfde jaar en hun huwelijk werd getoond tijdens de finale van seizoen drie. Ze verwelkomden hun zoon Christian in mei 2021, wat gedeeltelijk te zien was in seizoen vier.

5 Heather Rae Young's relatie met Tarek El Moussa

Heather Rae Young en haar huidige echtgenoot Tarek El Moussa begonnen medio 2019 te daten en later, in hetzelfde jaar, kondigden ze hun relatie met Tarek aan en stelde Heather Heather aan zijn kinderen voor. Tarek had eerder een openbare relatie en een huwelijk met HGTV-ster, Christina Haack, met wie hij de show Flip of Flo p deelde.

Heather en Tarek zijn in 2020 gaan samenwonen, en kort daarna stelde Tarek Heather ten huwelijk, en ze vierden hun verloving met vrienden en familie. Het paar stapte uiteindelijk in oktober 2021 in het huwelijksbootje en heeft sindsdien hun volgers op de hoogte gehouden als het gaat om Heathers vruchtbaarheidsreis en hun plan om samen een kind te krijgen.

4 Maya Vander is getrouwd

Hoewel de man van Maya Vander nog niet in de show is verschenen, heeft ze hem openlijk genoemd en haar behoefte om heen en weer te reizen tussen Miami, Florida en L. A omdat ze in verschillende staten werken. Maya en haar man Dave ontmoetten elkaar in 2014 en trouwden in 2017 lang voordat Selling Sunset in première ging. Het echtpaar heeft samen twee kinderen en is helaas doodgeboorte, wat Maya in december 2021 aan de fans onthulde

3 Vanessa Villela's verloving

Vanessa Villela, die onlangs toetrad tot de cast van Selling Sunset, vierde haar verloving met haar vriend van een jaar, Tom Fraud. Vanessa deelde het nieuws op Instagram met de tekst: "Twee zielen, één hart! IK ZEI YESSSSSS."

Als reactie op Vanessa schreef Tom Fraud: "IK HOU VAN JE MET HEEL MIJN HART EN ZIEL!!! Je bent de meest geweldige mens die ik ooit heb ontmoet! Het is ongelooflijk hoeveel we dezelfde persoon zijn! Mijn Tweelingvlam ! De liefde van mijn leven!"

2 Davina Potratz's relatiestatus

Hoewel Davina Potratz nooit in het openbaar over haar liefdesleven heeft gesproken, werd volgens het gesprek tussen Maya Vander en Chrishell Stause in seizoen vier onthuld dat Davina ooit getrouwd was met een man die haar bedroog en het huwelijk eindigde in een scheiding.

Davina had echter minstens vier jaar een langdurige relatie met een man genaamd Alex. Ze had een paar foto's van de twee op haar Instagram, maar de foto's zijn allemaal verwijderd, waardoor fans ervan uitgaan dat de relatie voorbij is.

1 Brett Oppenheim And Jason Oppenheim's Love Lives

Brett Oppenheim had eerder een relatie met Tina Louise voor het grootste deel van 2021, maar de twee kondigden hun breuk aan kort nadat Jason Oppenheim en Chrishell Stause hun breuk aankondigden. De tweeling Oppenheim vond allebei de liefde in hetzelfde jaar en verloor het rond dezelfde tijd. Zowel Louise als Chrishell zeiden echter dat ze bevriend zullen blijven met Brett en Jason.

Aanbevolen: