High School Musical' Stars' Real-Life Partners, onthuld

Inhoudsopgave:

High School Musical' Stars' Real-Life Partners, onthuld
High School Musical' Stars' Real-Life Partners, onthuld
Anonim

De eerste High School Musical-film werd meer dan 15 jaar geleden uitgebracht. In deze originele film van Disney Channel uit 2006 ontmoeten Zac Efron en Vanessa Hudgens' personages elkaar en worden ze verliefd, wat leidt tot een romance die de hele middelbare school duurt en zich over drie films uitstrekt. Er zijn ups en downs, drama en vreugde… alles waar die old school Disney-films om bekend staan.

In deze filmreeks vinden verschillende personages liefde. Troy en Gabriella zijn de hoofdrollen, dus ze eindigen duidelijk samen. Gabriella's beste vriend en Troy's beste vriend vinden elkaar uiteindelijk leuk en daten gedurende de hele serie. Terwijl Sharpay geen vriendje krijgt, was ze dol op Troy.

Relatiestatussen veranderen en evolueren voortdurend, vooral voor mensen die in de schijnwerpers leven. Volgens de meest recente gegevens, gevonden eind 2021, zijn hier de echte partners voor de cast van High School Musical.

10 Vanessa Hudgens is aan het daten met honkbalvriend Cole Tucker

Onze HSM-leading lady, Vanessa Hudgens, heeft een nieuwe minnaar in haar leven. Hoewel Hudgens en Austin Butler negen jaar samen waren, gingen ze vorig jaar uit elkaar, waardoor Vanessa openstond voor nieuwe kansen. Ze ging snel verder en maakte in februari van dit jaar haar nieuwe relatie met professionele honkbalspeler Cole Tucker Instagram officieel. Tucker is een korte stop voor de Pittsburgh Pirates en is erg verliefd op zijn nieuwe dame.

9 Ashley Tisdale is getrouwd en heeft een baby

Ashley Tisdale trouwde in 2014 met Cristopher French na ongeveer een jaar verloving. French is muzikant en componist en is daarmee het ultieme muzikale duo. Het paar verwelkomde hun eerste kind in de wereld, in maart van dit jaar, en noemde haar Jupiter Iris French. Dit kleine gezin is gelukkig en gaat sterk, volgens hun sociale media-pagina's.

8 Corbin Bleu trouwde met Canadese actrice Sasha Clements

In 2016 trouwden Corbin Bleu en de Canadese actrice en model Sasha Clements. Clements heeft ervaring in de entertainmentindustrie en misschien was het een punt van binding dat ook zij betrokken was bij Disney Channel. Hoewel het paar nog steeds smoorverliefd is, hebben ze momenteel geen kinderen en verwachten ze voorlopig ook niet.

7 Lucas Grabeel is aan het daten met een leraar genaamd Sammie Kate

Lucas is onlangs begonnen met daten met iemand die ver buiten het oog van de schijnwerpers staat. Sammie Kate is een leraar en een schrijver volgens haar Instagram-bio. De exacte tijd dat zij en Grabeel samen zijn, is niet bevestigd. Hoe dan ook, ze zijn nu officieel op sociale media en plaatsen foto's van en met elkaar op hun pagina's.

6 Monique Coleman is bijna tien jaar getrouwd

Bekend in High School Musical als 'Taylor', de nieuwe beste vriendin van Gabriella, Monique Coleman heeft behoorlijk naam gemaakt. Ze is een actrice, danseres en activiste die op Valentijnsdag in 2012 met haar man W alter Jordan trouwde. Jordan leeft buiten de publieke belangstelling, omdat hij niet in de entertainmentindustrie werkt.

5 Olesya Rulin trouwde dit jaar met Joseph Noel Pauline

Onze geliefde geeky pianiste "Kelsey" heeft haar relatie eerder dit jaar verstevigd. Olesya Rulin trouwde met nu-echtgenoot Joseph Noel Pauline. Er is niet veel openbare informatie over Pauline, waardoor hij ook buiten de schijnwerpers leeft. Een ding dat echter vrij duidelijk is, is dat er een leeftijdsverschil is. Olesya is 35 en haar man lijkt ouder dan 35.

4 Bart Johnson en Robyn Lively zijn sinds 1999 getrouwd

Bart Johnson geniet tot op de dag van vandaag nog steeds van verwijzingen naar zijn rol als Coach Bolton. Als een van de weinige volwassenen in de HSM-cast is het geen verrassing dat Johnson al enkele jaren getrouwd is. Wat misschien een schok is, is dat hij in 1999 trouwde met Blake Lively's oudere zus Robyn Lively. Robyn is ook een ervaren actrice en samen zijn zij en Bart ouders van drie.

3 Kaycee Stroh getrouwd met regisseur en producent Ben Higginson

Deze Amerikaanse actrice, zangeres en enthousiaste danser trouwde met Ben Higginson, een regisseur en producent (met een acteerkrediet op zijn cv). Ze trouwden in 2009 en verwelkomden acht jaar geleden hun eerste van twee dochters op de wereld. Ben en Kaycee dansen graag samen, wat te zien is op haar Instagram-pagina.

2 Chris Warren Jr. Onlangs getrouwd met Layla Kayleigh

Chris Warren, die je kunt zien basketballen op het veld of cupcakes bakken in de keuken op High School Musical, werd in 2019 echtgenoot. Layla Kayleigh is een actrice, televisiepersoonlijkheid en filantroop die vooral bekend staat om het hosten van shows zoals America's Best Dance Crew op MTV. Ze had al één kind voordat ze met Warren trouwde, maar sinds hun huwelijk hebben de twee samen een kind gekregen.

1 Zac Efron is momenteel vrijgezel… Voor zover wij weten

Last but not least, onze eigen Troy Bolton. Efron is sinds zijn HSM-dagen met verschillende vrouwen uitgegaan; hij is uitgegaan met actrices (zoals Vanessa Hudgens en Lily Collins), zakenvrouwen (Sami Miro), atleten (Sarah Bro) en modellen (Vanessa Valladares). Terwijl Zac een paar keer in de buurt is geweest, is hij momenteel nog steeds op zoek naar zijn enige liefde voor altijd.

Aanbevolen: