Debra Messing deelt oprechte hulde aan ex's overleden ex-vrouw Lori Davis

Inhoudsopgave:

Debra Messing deelt oprechte hulde aan ex's overleden ex-vrouw Lori Davis
Debra Messing deelt oprechte hulde aan ex's overleden ex-vrouw Lori Davis
Anonim

Debra Messing heeft een emotioneel eerbetoon geschreven aan goede vriend Lori Davis die plotseling op 53-jarige leeftijd is overleden.

Davis en de 'Will &Grace'-ster ontwikkelden een echte band na hun ontmoeting via Messings ex-partner Will Chase. Lori was in feite de ex-vrouw van Chase en de twee waren tussen 1998 en 2008 tien jaar getrouwd. Ze delen twee dochters, Daisy, 22, en Gracie, 20. Messing en Chase dateerden van 2011 tot 2014 nadat ze een hoofdrol op tv hadden gespeeld. muziekserie 'Smash'.

Debra Messing herinnert zich 'Uitverkoren familie' Lori Davis die stierf op 53

Messing postte op Instagram een reeks foto's van haar en Davis, glimlachend en knuffelend met hun respectievelijke kinderen. De actrice heeft een zoon, Roman, met haar ex-man, acteur en scenarioschrijver Daniel Zelman.

"Het is niet eerlijk. Je bent zo goed. Zo liefdevol, grappig, koesterend, loyaal, open, optimistisch en klaar om te vieren… wat dan ook", schreef Messing over Davis.

"En de moeder van 2 spectaculaire meisjes op wie ik de kans kreeg om verliefd op te worden, en die de zussen werden die mijn jongen nooit had", vervolgde de actrice.

Ze voegde eraan toe: "We hielden van elkaars kinderen en ontwikkelden op hun beurt een mooie vriendschap. We kwamen naar elke schoolmusical in Princeton, elke Kidz Theatre-productie, we gingen samen naar Broadway-musicals en ze nam ze mee naar Six Flags. Het was speciaal omdat het volledig gekozen was."

Messing legde uit dat Davis deel uitmaakte van haar gekozen familie.

"We hebben onlangs contact gehad. Ze schreef een persoonlijke aanbeveling voor de aanvraag van mijn jongen naar haar school alma mater. Ik schreef ook brieven voor beide meisjes. We steunden elkaar. We stuurden zingende gelukkige verjaardagsvideo's naar elkaar, en ze hielp me mijn 50e verjaardag te vieren. We zijn uitverkoren familie, "schreef ze.

Davis werd ook herinnerd door de huidige partner van Chase, singer-songwriter Ingrid Michaelson.

"Ik zal Lori missen," Michaelson plaatste een foto van haar en Davis op haar Instagram Stories.

"Ze noemde me vrouw. Wat grappig was aangezien ze Will was, de ex-vrouw van mijn partner," voegde ze eraan toe.

Ze vervolgde: "Ze was aardig. En grappig. En dom. Ze was zo ondersteunend. Creatief. Gedurfd. Altijd een helder licht in een donkere kamer. We zullen Lori missen."

Fans wilden knoeien om Lucille Ball te spelen in 'Being The Ricardos'

Debra Messing is viraal gegaan voorafgaand aan de release van Aaron Sorkins biopic over Lucille Ball, 'Being The Ricardos'.

De actrice lijkt een griezelige gelijkenis met de iconische komiek en de meeste fans waren van streek toen ze ontdekten dat Nicole Kidman in plaats daarvan in de rol was gecast.

Javier Bardem werd gecast om de co-ster van Ball te spelen in 'I Love Lucy' en zijn echtgenoot, de Cubaans-Amerikaanse acteur Desi Arnaz, veroorzaakte weerslag omdat Bardem geen Latino is.

Aanbevolen: