Deze beroemdheden zullen nooit in de binnenste cirkel van Howard Stern zijn

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden zullen nooit in de binnenste cirkel van Howard Stern zijn
Deze beroemdheden zullen nooit in de binnenste cirkel van Howard Stern zijn
Anonim

Er is veel gepraat over de beroemdheden die niet van Howard Stern Dat lijkt te komen omdat de radiolegende veel tijd heeft besteed aan het bashen. In de eerste helft van zijn carrière was Howard een shock-jock die graag op knoppen drukte en de levens van de rijken en beroemdheden neerhaalde. Maar hij heeft een beetje een evolutie doorgemaakt die de deur voor hem heeft geopend om daadwerkelijk vriendschappen op te bouwen met enkele van de mensen die hij in de loop der jaren heeft overschaduwd. Maar alleen omdat Howard aardiger is voor beroemdheden, wil nog niet zeggen dat hij ze allemaal leuk vindt.

Hoewel er A-listers zijn die duidelijk maken dat ze geen fan zijn van de SiriusXM-radiopresentator, is Howard even eerlijk over wie hij niet mag. Hij heeft verklaard dat hij openstaat voor het interviewen van zowat iedereen in zijn show, zolang hij maar een interessante invalshoek kan vinden. Maar hij wil bijna zeker niet met iedereen omgaan. Dit zijn de beroemdheden waar Howard actief een hekel aan heeft gehad (terecht of onterecht), zelfs in december 2021, en die op geen enkele manier ooit zouden worden uitgenodigd om deel uit te maken van zijn binnenste cirkel.

10 Mel Gibson

Howard begrijpt gewoon niet dat iemand als Mel Gibson nog niet is afgezegd. Terwijl een groot deel van Hollywood de veelgeprezen regisseur en acteur heeft omarmd, zelfs na zijn overvloedige schandalen, roept Howard hem voortdurend op. Net als het recente artikel in The Atlantic, denkt Howard dat Mel voortdurend een heftige antisemitische ideologie heeft getoond, naast seksisme, homofobie en racisme. Hoewel Howard niet bang is om controversieel te zijn in zijn komedie, heeft hij zich altijd tegen deze kwesties verzet. En als joods man kan hij de vermeende opvattingen van Mel Gibson niet tolereren.

9 Simon Cowell

Er zijn weinig beroemdheden die Howard meer haat dan Simon Cowell. Hij laat elk lid van zijn publiek het weten. Elke keer dat de voormalige American Idol-rechter ter sprake komt, zal Howard zeker een raket op hem afvuren. Hun vete komt voort uit gelekte e-mails van Simon die Howard probeerde te ontslaan bij America's Got Talent toen hij nog rechter was. Na een valse verontschuldiging van Simon in 2016 ging Howard de lucht in om zijn woede te uiten… en hij is nooit gestopt. Howard denkt ook dat Simon "geen talent" heeft en dus niet gekwalificeerd is om iemand te beoordelen.

8 Jennifer Lopez

Hoewel Howard recentelijk aardig is geweest met Ben Affleck na zijn geweldige interview, is er geen sprake van dat hij enige interesse heeft in Jennifer Lopez. Natuurlijk heeft Jennifer ook geen zin om naar zijn show te gaan. Howard heeft duidelijk gemaakt dat hij Jennifer's muziek en haar algehele houding haat. Maar zijn gevoelens zijn niet alleen gebaseerd op haar reputatie in Hollywood, ze zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen. In een aflevering van zijn show legde hij uit dat Jennifer buitengewoon onbeleefd tegen hem was toen ze elkaar ontmoetten op een bruiloft.

7 Jay Leno

Tijdens de nachtelijke oorlogen tussen Jay Leno, David Letterman en Conan O'Brien, maakte Howard duidelijk dat hij wilde dat Jay ten onder ging. Na talloze slechte optredens in zijn show, kreeg Howard een hekel aan Jay. Maar Howard begon Jay absoluut te haten nadat de presentator van de talkshow een van zijn medewerkers had gestroopt. Er is zelden een tijd geweest dat Jay's naam werd genoemd in The Stern Show, waar Howard Jay niet voor de gek hield of ronduit beweerde dat hij hem "haat".

6 Aaron Rodgers

Howard had een paar extreem harde woorden voor voetbal quarterback Aaron Rodgers nadat de atleet loog over het ontvangen van het COVID-19-vaccin. Howard noemde Aaron niet alleen een 'leugenaar', maar in talloze recente shows heeft de radiolegende Aaron herhaaldelijk bekritiseerd omdat hij zijn teamgenoten in gevaar bracht zonder de beleefdheid om het ze te vertellen. Howard heeft er niets op tegen, hij verafschuwt Aaron Rodgers. Natuurlijk doet het geen pijn dat Howard nooit echt een voetbalfan is geweest.

5 Joe Rogan

Er was een tijd dat Joe Rogan constant optrad in The Howard Stern Show. Niet alleen dat, Joe heeft Howard publiekelijk geprezen en beweerd dat hij de deur voor zijn carrière opende. Maar door de jaren heen zijn de twee op hun hoede voor ratings. Wat nog belangrijker is, Howard en Joe hebben een aantal echt significante politieke verschillen, meestal rond vaccins. Net als Aaron Rodgers heeft Howard zich uitgesproken tegen Joe's verspreiding van verkeerde informatie tijdens de pandemie.

4 Taylor Swift

Howard snapt de muziek van Taylor gewoon niet. Hij zei in zijn show dat hij haar niet verschrikkelijk vindt, maar haar aantrekkingskracht als artiest niet begrijpt. Terwijl hij haar toejuicht omdat ze met haar fans naar buiten kwam over haar politiek, waarschuwde hij mannen ook voor het daten van de muzieksuperster. Hoewel hij weet dat mannen (vooral beroemde mannen) slecht kunnen zijn in relaties, ziet hij een trend in Taylors romantische geschiedenis die één grote rode vlag is.

3 Oprah

Howard's co-presentator Robin Quivers geeft vaak commentaar op Howards obsessie met Oprah. En hij geeft vrijelijk toe dat ze gelijk heeft. Oprah is constant in Howards gedachten. Het lijdt geen twijfel dat hij een gecompliceerde relatie met haar heeft als hij naar al haar interviews kijkt. Maar hij was ook zeer kritisch over haar interviewvaardigheden en haar persona in de branche. Bovendien heeft hij haar bekritiseerd omdat ze elitair en snobistisch handelde met fans en haar zelfs bekritiseerd voor een slechte arbeidsethos toen ze een korte deal had met het bedrijf waarvoor hij werkt, SiriusXM.

2 Roger Waters

De voormalige Pink Floyd-frontman is een van Howards grootste vijanden. Of Roge het nu weet of niet, Howard haat hem absoluut. Net als Mel Gibson gelooft Howard (evenals de Anti Defamation League) dat Roger een aantal antisemitische overtuigingen en opmerkingen heeft omarmd en Israël herhaaldelijk heeft gedemoniseerd om snode redenen.

1 Donald Trump

Er was een tijd dat Howard Stern bevriend was met voormalig president Donald Trump, maar die dagen zijn allang voorbij. Hoewel ze nooit echt close waren, woonden de twee elkaars meest recente bruiloften bij en Howard beweert dat Donald een van zijn beste gasten was op The Stern Show. Maar Howard verafschuwde Donald Trump absoluut als politieke kandidaat en nog meer als president. Hij heeft geen tijd verspild aan het bekritiseren van Donald en het uitroepen van hem. Terwijl Donald bang leek om terug te slaan op Howard (vanwege zijn enorme invloed op een deel van zijn basis), lijkt er geen liefde tussen hen verloren te gaan.

Aanbevolen: