Dit zijn de beroemdheden in de binnenste cirkel van Larry David

Inhoudsopgave:

Dit zijn de beroemdheden in de binnenste cirkel van Larry David
Dit zijn de beroemdheden in de binnenste cirkel van Larry David
Anonim

Larry David wil niet socializen. Dat maakt hij overduidelijk in Curb Your Enthusiasm en zelfs in Seinfeld. Dan is er elk interview dat hij ooit heeft gedaan waar hij in wezen hetzelfde zei … hij "haat mensen", "feesten zijn de dood", enz., enz. En toch heeft Larry David enkele opmerkelijke vriendschappen met beroemdheden. Natuurlijk is er de nieuwe en vreemde vriendschap van Larry en Timothee Chalamet die het internet brak in de herfst van 2021. Maar Larry heeft enkele meer gevestigde en langdurige vriendschappen die het waard zijn om te weten.

Hoewel sommige van Larry's beroemde vrienden precies zijn wie zijn fans denken, zijn anderen een beetje obscuurder. Dit komt omdat, hoe vaak Larry ook klaagt over sociale interactie, hij eigenlijk heel goed afgerond is en met bijna iedereen kan praten. Maar met wie praat hij eigenlijk graag? Afgezien van zijn vrouw, die 38 jaar jonger is dan hij, en zijn twee dochters (Cazzie en Romy), is hier met wie Larry de meeste tijd doorbrengt…

12 President Barack Obama

Hoewel Larry misschien niet zoveel tijd met voormalig president Barack Obama doorbrengt als hij zou willen, zijn de twee zeer goede golfvrienden. Volgens zijn interview in The Rich Eisen Show heeft Larry vele malen met de voormalige president gegolfd, samen met de maker van Big Bang Theory Chuck Lorre en zakenman Ari Emanuel. Bovendien maakte Larry veel nieuws toen hij eigenlijk blij was dat hij vanwege de COVID-beperkingen niet was uitgenodigd voor de verjaardag van de voormalige president in 2021. Toch is Larry dicht genoeg bij Barack Obama om een uitnodiging te krijgen.

11 Jeff Garlin

Niemand maakt Jeff Garlin meer aan het lachen dan Larry David. Zijn mede-ster Curb Your Enthusiasm heeft veel verhalen verteld over hun vriendschap in interviews voor de show. Het is duidelijk dat de relatie die we op het scherm zien tussen Jeff en Larry niet al te veel verschilt van hun dynamiek in het echte leven.

10 Jerry Seinfeld

Zelfs na het co-creëren van de meest succesvolle sitcom aller tijden en na bijna een solide decennium met elkaar samen te zijn geweest, hebben Larry en Jerry een sterke vriendschap behouden. De twee spreken elkaar in het openbaar constant hoog aan en beweren een behoorlijke hoeveelheid tijd samen in privé door te brengen. Hun geklets is verwant aan twee mensen die elkaar al hun hele leven kennen. Maar dat is wat de ervaring van het maken van Seinfeld hen gaf… het maakte hen als broers.

9 Richard Lewis

Alles wat Larry doet, maakt Richard aan het klagen. En alles wat Richard doet, doet Larry klagen. Hun relatie is bijna identiek aan wat er tussen hen gebeurt op Curb. De twee kennen elkaar eigenlijk al sinds de zomerkampdagen toen ze elkaar absoluut haatten. Toen ze elkaar als stand-ups weer tegenkwamen, kregen ze zelfs een vuistgevecht waarbij ze aan hun jeugd herinnerden. Maar kort daarna werden ze absoluut onafscheidelijk… zelfs als ze elkaar naar de keel vliegen.

8 Amy Schumer

Larry David staat dicht genoeg bij Amy Schumer om uitgenodigd te zijn voor haar bruiloft. Hier ontmoette hij berucht Jennifer Lawerence, die al snel een enorme verliefdheid op hem ontwikkelde. Volgens Jennifer schold Amy haar ook uit omdat ze te vriendelijk was met Larry die niet geïnteresseerd leek te zijn.

7 JB Smoove

Net als Jeff Garlin en Richard Lewis, is Larry's relatie met JB Smoove niet zo verschillend van hun dynamiek op Curb Your Enthusiasm. Na elkaar te hebben ontmoet tijdens audities voor Curb, namen de twee al snel contact met elkaar op. Larry heeft JB gecrediteerd met het maken van hem meer dan wie dan ook aan het lachen. Maar Larry beantwoordt de gunst eerlijk, zoals toen hij JB publiekelijk bekritiseerde toen hij niet op tijd op zijn eigen verjaardagsfeestje verscheen.

6 Steve Martin

Dankzij het interview van Richard Lewis in The Rich Eisen Show weten we dat Larry af en toe poker speelt met de veelgeprezen komiek en acteur. Larry werd ook persoonlijk gevraagd om Steve zijn Mark Twain Award uit te reiken.

5 Susie Essman

Susie Essman en Larry David gaan ver terug. In tegenstelling tot hun Curb Your Enthusiasm-tegenhangers, is het paar eigenlijk dol op elkaar. Dat doen ze al sinds ze begonnen als stand-up comedians. Terwijl Susie een meer traditionele standup-carrière opbouwde, beweerde ze dat Larry een "comedian's comedian" was, wat inhield dat zijn collega's hem briljant vonden, terwijl het publiek… nou ja… niet zo veel. Dat veranderde natuurlijk allemaal toen Larry begon te schrijven. Zijn relatie met Susie heeft al die jaren geduurd, aangezien ze nu een van zijn meest frequente medewerkers is.

4 Cheryl Hines

Larry's ex-vrouw op het scherm is ook in het echte leven close met hem. In tegenstelling tot al haar co-sterren, is ze zelfs dichtbij genoeg om Larry Curb Your Enthusiasm-verhaallijnen te pitchen, waarvan hij sommige zelfs in de show heeft gebruikt.

3 Jason Alexander

Larry en Jason kunnen maar niet stoppen met samenwerken. Natuurlijk speelde Jason een versie van Larry in George Costanza op Seinfeld. Jason voegde zich later bij de cast van Curb Your Enthusiasm voor een handvol afleveringen. En toen speelde Jason de hoofdrol in Larry's Broadway-show, "A Fish In The Dark". Hierdoor kennen maar weinig mensen Larry zo goed als Jason.

2 Julia Louis-Dreyfus

Tijdens zijn toespraak op Julia's Mark Twain Award-avond, zei Larry dat "het werken met haar was alsof ik de leiding had over The Hope Diamond. Ik voelde me enorm beschermend en constant vol ontzag." Hun tijd samen aan Seinfeld bracht Julia en Larry samen, maar ze hadden eerder aan Saturday Night Live gewerkt. Door hun geschiedenis zijn Julia en Larry in elkaars binnenste cirkel terechtgekomen.

1 Jimmy Kimmel

Larry is een frequente gast op Jimmy Kimmel Live! en dat is geen toeval. De twee zijn vriendelijk off-screen, hoewel ze aan het begin van hun persoonlijke relatie staan. Tijdens een recent interview legde Larry uit dat hij een beetje verbaasd was dat hij bij Jimmy's huis was uitgenodigd voor een etentje, maar de uitnodiging aannam… behalve dat hij per ongeluk een dag te vroeg opdook toen Jimmy niet thuis was. De twee lijken echter moeite te doen om buiten de camera een sterkere band op te bouwen.

Aanbevolen: