Dit zijn de beroemdheden in de binnenste cirkel van Craig Ferguson

Inhoudsopgave:

Dit zijn de beroemdheden in de binnenste cirkel van Craig Ferguson
Dit zijn de beroemdheden in de binnenste cirkel van Craig Ferguson
Anonim

Het is moeilijk om niet van Craig Ferguson te houden. Er is iets zo diep eerlijks in de manier waarop hij zich gedraagt, vooral in een industrie vol valse mensen. Vanwege de duidelijkheid van Craigs beschaafde persoonlijkheid heeft de man veel weten weg te komen. Zijn grappen konden aanstootgevend zijn en hij kon uitspraken doen zonder daarvoor in de pers te worden gekruisigd. Dan zijn er al die keren dat hij schaamteloos flirtte met zijn vrouwelijke gasten op The Late Late Show toen hij presenteerde tussen 2005 - 2014. De meeste vrouwen met wie hij ongegeneerd aanhankelijk was, waren echter zijn vrienden.

Hoewel Craig verre van het Hollywood-type is en niet veel tijd doorbrengt met de rijken en beroemdheden, heeft hij wel een paar beroemde vrienden. Veel van de mensen op deze lijst werden in Craigs leven gebracht dankzij zijn late night show. Anderen ontmoette hij toen hij de gelederen opklom als stand-upcomedian en acteur. Maar al deze iconen (levend of dood) brachten tijd door met Craig als de camera's niet draaiden. Dit is wie deel uitmaakte van Craig's binnenste cirkel …

15 Kristen Bell

Weinig acteursberoemdheden zijn zo vaak in The Late Late Show With Craig Ferguson verschenen als Kristen Bell. De twee bouwden een sterke vriendschap op nadat ze zoveel tijd samen in de show hadden doorgebracht en hun band is uitgebreid met hun partners, Craig's vrouw Megan en Kristen's echtgenoot, Dax Shepard.

14 Gerard Butler

Craig en Gerard delen een Schotse band. Het paar heeft veel tijd samen doorgebracht in The Late Late Show en het maken van de How To Train Your Dragon-films. Door dit alles werden de twee "goede maatjes". Hun chemie is echt magnetisch.

13 Drew Carey

"Carey! Je bent ontslagen!" was Craig's slogan toen hij de baas van de komiek speelde in The Drew Carey Show. Dit was de show die Craig beroemd maakte, maar het bracht hem en Drew ook samen. Hun vriendschap duurt tot op de dag van vandaag en Drew werd zelfs gevraagd om Craig in te vullen in The Late Late Show toen hij vrijaf moest nemen.

12 Stephen Fry

Craig is zo dol op acteur, cabaretier, auteur en veelgeprezen filosoof Stephen Fry dat hij zijn hele show veranderde om hem te interviewen. Zijn gesprek van een uur met Stephen was echter lang niet de enige keer dat ze samen doorbrachten. Stephen en Craig kenden elkaar eigenlijk toen Craig 'een trieste dronkaard' was die de gelederen opklom als komiek.

11 Peter Capaldi

"Ik heb eigenlijk acid gebruikt met mijn volgende gast", zei Craig toen hij The Doctor Who, Suicide Squad en Thick Of It-ster Peter Capaldi introduceerde. De twee groeiden op in dezelfde gemeenschap in Schotland en zaten zelfs samen in een band genaamd "The Dreamboys", oorspronkelijk genaamd "The Bastrds from Hll". Ze bleven vrienden, zelfs toen Craig nuchter werd en ze allebei beroemd werden.

10 Mila Kunis

Mila kwam al snel in contact met Craig na haar eerste optreden in de show in 2009. Ze zei dat het de 'beste' talkshow was die ze ooit had gedaan. In de loop van een paar optredens ontwikkelde hun chemie zich. Ze begonnen echt van elkaar te genieten toen Mila naar Schotland vloog om te verschijnen in Craig's weeklange Schotland-special.

9 Michael Clarke Duncan

The Green Mile-acteur, die in 2012 tragisch overleed, was een goede vriend van Craig. Craig was zelfs een van de weinige mensen die de spot kon drijven met Michael en ermee wegkwam. De twee brachten veel tijd samen door op The Late Late Show en Michael ging zelfs met Craig naar Schotland voor zijn thuisshows. Maar zoveel van Craigs relatie met Michael werd onthuld tijdens Craigs hartverscheurende eerbetoon aan de Daredevil-ster nadat hij was overleden. Het is duidelijk dat Craig hem gewoon aanbad.

8 Kathie Lee Gifford

Nadat Craig Ferguson een week lang samen met Kathie Lee de Today Show presenteerde, werden de twee snelle vrienden. Ze besloten zelfs om samen te spelen in een film genaamd Toen kwam jij. Hun chemie was zo elektrisch dat Kathie de VS moest vertellen dat er niets romantisch tussen hen aan de hand was. Tijdens een interview op The Today Show zei Craig: "We zijn goede vrienden… we hebben eigenlijk niets gemeen, behalve dat we dol zijn op elkaar en dat we vrienden zijn. Ik kan onze vriendschap niet beter uitleggen dan zij. denk wat het is, is dat als je echt van iemand houdt, je dat gewoon doet."

7 Eddie Izzard

Eddie was een komiek die Craig respecteerde lang voordat de twee vrienden werden. Maar het was The Late Late Show die hen samenbracht. Eddie verscheen maar liefst 16 keer in de show en reisde zelfs naar Frankrijk om Craig te vergezellen op zijn shows in Parijs.

6 Rashida Jones

Rashida en Craig hadden een unieke chemie. Fans vonden het geweldig om het te zien tijdens haar vele optredens in de show, waaronder haar tijd in Schotland met Craig. De twee werden snelle vrienden en hielden er duidelijk van om elkaar aan het lachen te maken.

5 Billy Connolly

Net als Gerard Butler delen Craig en Billy een band vanwege hun thuisland Schotland. Maar Craig heeft altijd tegen Billy opgekeken als een komiek. Hij heeft zelfs verklaard dat Billy zijn 'favoriete' komiek aller tijden is. Maar de genegenheid gaat beide kanten op, want Billy is er nooit voor terugdeinzen Craig te prijzen.

4 Maria Bello

Craig kent Maria Bello al heel lang, ver voor haar eerste optreden in The Late Late Show. Hij kent zelfs haar kinderen. Tijdens een van hun vele interviews samen beweerde hij zelfs dat ze "een goede vriendin" was.

3 Josh Robert Thompson

Niet alleen werkte Josh jarenlang met Craig aan The Late Late Show als de stem van zijn homoseksuele robotskelet-sidekick, Geoff Peterson, maar hij werd zelfs zijn openingsact voor zijn stand-upshow. Craig en Josh's vriendschap ontwikkelde zich terwijl ze elke avond heen en weer kletsten in de talkshow, maar het is overgedragen naar de afgelopen jaren. Het paar kan gewoon niet stoppen tijd samen door te brengen. Ze zijn echt goede vrienden.

2 Robin Williams

In een interview met QCOnline gaf Craig toe dat hij een vriendschap buiten het scherm had ontwikkeld met wijlen Robin Williams na zijn meerdere optredens in de show. Weinig mensen konden Craig zo hard aan het lachen maken als Robin. Na zijn tragische dood verklaarde Craig dat hij "lief, genereus en aardig was, evenals een komisch genie".

1 Carrie Fisher

Net als Robin Williams beweert Craig dat hij een persoonlijke vriendschap heeft opgebouwd met de overleden Star Wars-acteur dankzij haar optreden in The Late Late Show. Ze schonk hem zelfs een paar kangoeroe-testikels die hij tijdens zijn show op zijn bureau bewaarde. Na haar tragische dood verklaarde Craig dat ze "de vriendelijkste, coolste en meest bemoedigende persoon [hij] ooit in Hollywood had ontmoet" en zei dat hij "haar aanbad".

Aanbevolen: