Gemma Collins verloofd na hereniging met ex tijdens lockdown

Inhoudsopgave:

Gemma Collins verloofd na hereniging met ex tijdens lockdown
Gemma Collins verloofd na hereniging met ex tijdens lockdown
Anonim

Gemma Collins heeft haar verloving met vriend Rami Hawash bevestigd. De 40-jarige tv-persoonlijkheid herenigd met haar voormalige verloofde tijdens de nationale lockdown, zeven jaar na het beëindigen van hun oorspronkelijke verloving.

Ze heeft toegegeven dat ze terughoudend is om definitieve huwelijksplannen met de zakenman te maken totdat zijn scheiding van zijn eerste vrouw rond is. De ster haalde de krantenkoppen nadat ze in december pronkte met een verlovingsring terwijl ze meedeed aan een advertentiecampagne voor de Britse supermarktketen Sainsbury's.

Collins wekt romantiek op met ex tijdens lockdown

The Only Way Is Essex diva heeft afgelopen kerst het tweede voorstel van ex Rami Hawash geaccepteerd om hun relatie nieuw leven in te blazen. Terwijl Groot-Brittannië zich schrap zette voor een derde nationale lockdown, vond Collins liefde, slechts enkele maanden nadat haar zes jaar durende knipperlichtrelatie met James Argent eindigde.

Hawash runt een autoreparatiebedrijf in Romford. Het paar had twee jaar een relatie voordat ze in december 2013 een huwelijksaanzoek deden door een verlovingsring in een kerstpudding te verbergen. Het jaar daarop kondigden ze hun scheiding aan.

Ze vertelde de MailOnline in december dat ze geïnteresseerd was in het hebben van een kind met de ondernemer, en sprak met co-ster en moeder van twee Amy Childs over het onderwerp. In februari gaf ze toe dat ze klaar was om een gezin te stichten nadat ze haar ouders had zien worstelen om te herstellen van COVID-19 tijdens de pandemie.

De bruisende tv-persoonlijkheid heeft eerder drie miskramen gehad, waarvan de derde in juli 2020. Ze vertelde The Sun vorig jaar over haar vruchtbaarheidsproblemen: 'Ik probeer nu al bijna tien jaar een baby te krijgen, alleen om mijn hoop keer op keer de grond in te boren door eerst een miskraam en dan nog een.'

Gemma Collins verloofde al getrouwd met eerste vrouw

Ze bevestigde haar verloving met The Times en zei: 'Ja, maar we kunnen nog niet echt naar buiten komen en iets zeggen omdat Ram eerder getrouwd was en zijn papierwerk niet is binnengekomen, dus totdat dat officieel is ondertekend, hebben we heb niets gezegd.

'Ze zijn al twee jaar niet meer samen. Ik ken haar, ze heeft een partner, ze is zo goed als goud. Er is een kind bij betrokken, hij is pas drie, natuurlijk, ik hou van hem tot de dood.

'Maar totdat dat papierwerk is ondertekend, kan ik er niet uitkomen.'

Ze plaatste tijdens de feestdagen een afbeelding van Hawash op haar Instagram, de zakenman omringd door designer cadeautassen. 'Vrolijk kerstfeest voor degene van wie ik hou, bedankt dat je mijn leven zo compleet hebt gemaakt', zegt het bijschrift, voordat ze haar liefde verklaart aan haar partner.

Aanbevolen: