Waarom Sierra Storm 'Below Deck' verliet

Inhoudsopgave:

Waarom Sierra Storm 'Below Deck' verliet
Waarom Sierra Storm 'Below Deck' verliet
Anonim

Sierra Storm, de derde stewardess van de bemanning van Below Deck seizoen vier (naar verluidt een van de wildste seizoenen tot nu toe), verliet de show na slechts één seizoen om niet bekendgemaakte redenen, en ze heeft nooit tekenen van terugkeer getoond. Maar als je kijkt naar de gebeurtenissen die tot het einde van dat seizoen leiden, is het niet moeilijk om erachter te komen waarom Storm zo snel stopte met de show. Het is ook heel goed mogelijk dat de producenten dachten dat ze het niet waard was om haar terug te halen, aangezien Storm notoir moeilijk was om mee samen te werken.

Storm is niet de eerste scheepsmaat die een korte ambtstermijn heeft op de Bravo-botenshow. Een hoge omloopsnelheid lijkt inderdaad een onderdeel te zijn van het drama van de show dat het populair maakt. Andere bemanningsleden zijn te snel gekomen en gegaan zoals Storm dat deed. Een andere stewardess, Adrienne Gang, stopte halverwege het seizoen met de show nadat een veelbesproken vete met haar bemanningsleden tot een heftige ruzie leidde. Conflict tussen bemanningsleden lijkt de leidende factor te zijn bij het verlaten van de show door bemanningsleden. Op Below Deck was Storm het middelpunt van verschillende pijnlijke situaties. Ze verdroeg Kyle's ongewenste avances, deed problematische uitspraken over geslacht en begon een vete met haar bemanningslid Kelly Johnson en haar superieure Chief Steward Kate Chastain. Tussen het vervreemden van transgenders en de onaangenaamheden die ze veroorzaakte met Kyle, hebben Storm of de producers waarschijnlijk besloten hun verliezen aan het einde van het seizoen te verminderen.

6 Sierra Storm had ruzie met Kelly Johnston

Kelly Johnston, de Bosun van de moed, sprak zijn bezorgdheid uit over de situatie tussen Storm en Kyle. Johnston had het gevoel dat Storm met Kyle speelde en misbruik van hem maakte. Ze vond ook dat Sierra de hele situatie oneerlijk aanpakte. Johnston hield er blijkbaar niet van om alle tijd en geld te zien die Kyle in zijn achtervolging van Sierra stopte. Toen Sierra hoorde over Johnstons gevoelens, escaleerde ze de zaak alleen toen ze Kelly ermee confronteerde.

5 Sierra Storm maakte ongepaste opmerkingen over Kyle's transvriendin

De situatie tussen Kyle en Sierra werd alleen maar gecompliceerder toen Kyle onthulde dat hij al een vriendin had terwijl hij Sierra achtervolgde. Niet alleen dat, maar zijn vriendin was een transvrouw genaamd Ashely. Sierra betreurde het nieuws over de relatie en zei dat Ashley er 'mannelijk' uitzag. De crew, het publiek en een groot deel van de sociale media namen daar aanstoot aan.

4 Kapitein Lee was niet onder de indruk van Sierra Storm

Elke ervaren zeiler zal je vertellen dat de laatste persoon die je van de bemanning wilt vervreemden de kapitein is, en blijkbaar deed Sierra Storm dat met haar gedrag. In de seizoensfinale ging Captain Lee langs de lijn om zijn bemanning lof en/of constructieve feedback te geven. Terwijl sommigen, zoals chef-kok Ben Robinson, veel complimenten kregen, werden anderen getuchtigd en enigszins vernederd. Sierra heeft er misschien wel het ergste van gehad.

3 Waar ging Kapitein Lee Mad At Sierra Storm over?

Kapitein Lee maakte van de gelegenheid gebruik om ongelooflijk vooruit te gaan met Storm. Lee bracht Storm in verlegenheid door erop te wijzen dat ze onvolwassen, onbetrouwbaar en onprofessioneel was geweest en over het algemeen had hij weinig tot geen goede woorden over haar optreden. De kapitein berispte de nu voormalige derde stewardess omdat ze haar radio niet had, zoals van alle bemanningsleden wordt verwacht, en dat ze haar tijd verspilde met kleine ruzies. "Ik denk dat je beter gediend zou zijn als je meer tijd zou besteden aan werken en minder aan vechten met Kyle en Kelley en Kate."

2 Sierra Storm was vervangbaar

Hoewel iedereen op een schip essentieel is om ze overeind te houden, was de positie van Storm er een die gemakkelijk te vervangen is. Storm's rang als derde stewardess was misschien wel een van de laagste van de bemanning, en werd overtroffen door zowel haar chef Kate Chastain als Emily Warburton-Adams. Naast haar vete met Kelly, stonden Kate en Sierra nooit oog in oog. Als de twee samen dienst hadden, betrapte Kate Sierra regelmatig op onprofessioneel gedrag, zoals kapitein Lee zei toen Storm haar radio altijd miste. Naast het niet vervreemden van de kapitein, is het verliezen van contact met je bemanningsleden een van de grootste "no-nos" van zeilen. Als ze haar radio niet had, zou dat levens op het spel kunnen zetten. Hoe dan ook, het verliezen van een derde steward is niet hetzelfde als het verliezen van een eerste stuurman of scheepskok.

1 Tot slot

Storms negatieve cv is schokkend uitgebreid. Kwetsende opmerkingen, een pijnlijke liefdesdriehoek, een slechte beoordeling van de werkprestaties en duidelijk niet in staat om met anderen samen te werken, moet je je niet afvragen waarom Sierra Storm Below Deck na slechts één seizoen stopte. Het is logischer om je af te vragen hoe ze in hemelsnaam het hele seizoen bij de bemanning heeft kunnen blijven. Lee had genoeg redenen om Storm ter plekke te ontslaan, maar misschien verdient hij de eer voor zijn geduld, want ondanks alle problemen die ze veroorzaakte, heeft hij haar nooit van haar plicht ontheven. Storm leeft haar leven weg van de camera's, en omdat ze nu al vijf seizoenen afwezig is, lijkt het erop dat dat zo zal blijven.

Aanbevolen: