Waar is het voormalige 'Below Deck'-castlid Sierra Storm nu?

Inhoudsopgave:

Waar is het voormalige 'Below Deck'-castlid Sierra Storm nu?
Waar is het voormalige 'Below Deck'-castlid Sierra Storm nu?
Anonim

De populaire Bravo-televisieserie Below Deck is nu al 8 seizoenen op het netwerk te zien en brengt drama, adembenemende uitzichten op de oceaan en inzicht in het leven van de bemanningsleden van mega jachten op volle zee. Het is zeer vermakelijke inhoud en fans kunnen er geen genoeg van krijgen.

Jaren geleden maakten Below Deck fans kennis met Sierra Storm, een stoofpot die bekend staat om haar eenjarige periode in de show. De meeste Bravo-sterren blijven minstens twee seizoenen, dus haar vertrek was voor velen een verrassing en voor sommigen verdrietig. Omdat haar leven niet meer wordt gefilmd, hebben fans geen toegang tot de intieme details van haar leven, waardoor ze zich afvragen: waar is Sierra Storm nu?

6 Sierra Storm's Rise To Fame

Zoals de meeste Bravo-sterren, werd Sierra Storm beroemd door haar tijd op Below Deck. Hoewel er een paar uitschieters zijn die beroemd waren op hun eigen verdienste voordat ze bij reality-tv kwamen (denk aan Denise Richards en Kathy Hilton, beide van The Real Housewives of Beverly Hills), krijgen de meeste Bravo-sterren bekendheid door tegen hun vrienden te schreeuwen en tafels om te draaien (denk aan Tamra Judge en Teresa Giudice, respectievelijk van The Real Housewvies of Orange County en The Real Housewives of New Jersey).

Voordat hij bij de bemanning van het Benedendek kwam, was er heel weinig bekend over Storm. Ze komt uit Florida en leidt een gezonde levensstijl, maar ze heeft geen sociale media-accounts. Dat maakt haar in ieder geval een uitbijter in de Bravo-wereld. Storm sloot zich aan bij de populaire Bravo-show voor seizoen 4 als de derde stoofpot en maakte snel naam nadat ze haar vlucht om aan boord te gaan van het jacht had gemist. Naarmate het seizoen vorderde, werd Storm door sommige fans belachelijk gemaakt vanwege haar gebrek aan intelligentie, maar andere fans hielden echt van haar. In de Bravo-wereld is een 50/50 verdeling van liefde en haat ongeveer zoveel als een ster kan hopen.

5 Sierra Storm's 'Below Deck' Drama

Fans van Below Deck weten dat Storm vaak in het middelpunt van het drama stond tijdens het filmen. Als drama een orkaan was, zou zij het oog zijn geweest. Tussen ruzie met Kelley Johnson en spelen met Kyle Dixon, zorgde Storm voor drama en het creëren van sappige verhaallijnen waar fans geen genoeg van konden krijgen.

"Oh, Sierra, Sierra, Sierra. Kijk, ze is een heel lief meisje. Ze is het. Ze bedoelt het echt goed in alles wat ze doet. Het probleem is of er een complicatie op haar pad komt of er een hobbel in de weg, wordt het een veel grotere deal, "zei Johnson over de stoofpot. "Helaas lijken we gewoon veel te vaak tegen elkaar aan te botsen." Fans zullen zich ook herinneren dat seizoen 4 het ongelukkige jaar was dat Below Deck-sterren niet meededen voor een reünie, wat betekent dat niets van het drama opnieuw kon worden herhaald en opgelost.

4 Sierra Storms relaties met haar castgenoten

Zoals te zien in de show, had Storm een aantal verbroken relaties met enkele van haar bemanningsleden. De bemanning beantwoordde vragen voor Bravo na het seizoen, waaronder met welke bemanningsleden ze nog steeds contact hebben. Hoewel geen van hen Storm bij naam noemde, zeiden enkele leden dat ze met iedereen in contact blijven. Storm, toen hem werd gevraagd, zei: "Ik ben cool met iedereen. Ems, Lauren, Nico en Ben hebben mijn hart voor altijd."

3 Waar is Sierra Storm nu?

Screenshot 2021-09-25 om 12.52.14 uur
Screenshot 2021-09-25 om 12.52.14 uur

Als er iets leukers is dan het zien van drama dat zich ontvouwt in het leven van onze favoriete Bravo-sterren, dan is het hen volgen op sociale media. Maar, zoals eerder vermeld, heeft Sierra Storm geen sociale media-accounts die fans kunnen volgen, dus het is nogal moeilijk om te weten wat ze van plan is te posten - Below Deck. Bovendien kregen we geen reünie, dus ze kon toen ook geen updates geven. Wat we wel weten, is dat ze na het filmen "hard aan het werk was op verschillende schepen en een heel privé-leven leidde dat zich concentreerde op [haar] liefde voor alles wat echt en mooi is."

2 Zal Sierra Storm terugkeren naar 'Below Deck'?

Welke Bravo-fan houdt niet van een goede comeback? Bethenny Frankel's terugkeer naar The Real Housewives of New York? Episch. Heather Dubrow's naderende terugkeer naar The Real Housewives of Orange County? Ik kan niet wachten. Oh, en kan iemand een petitie starten voor Tinsley Mortimer om terug te keren naar The Real Housewives of New York nu haar verloving is geëindigd? Bedankt.

Helaas voor Below Deck-fans, met name Sierra Storm-fans, lijkt de kans dat Storm terugkeert klein. Op de vraag of ze spijt had van het seizoen, zei Storm: "Ik heb er helemaal spijt van dat ik mee heb gedaan. Ik wist diep in mijn hart dat het programma niet bij mij paste…zo veel drama!" Het klinkt alsof Storm niet snel met Bravo zal zeilen.

1 De toekomst van 'Below Deck'

Gelukkig voor Bravo en Below Deck komen en gaan realitysterren vrij vaak (hun HR-afdeling moet overspoeld worden), dus een verandering in personeel zal de boot niet al te drastisch opschudden. Als The Real Housewives of Beverly Hills het vertrek van Lisa Vanderpump kan overleven, kan elke show alles overleven. Below Deck heeft al twee spin-offs: Below Deck Mediterranean en Below Deck Sailing Yacht, en binnenkort komen er twee nieuwe spin-offs bij: Below Deck Adventure en Below Deck Down Under. Als dat niet opwindend genoeg is voor fans van Below Deck, gaat seizoen 9 van de show in oktober in première.

Aanbevolen: