Hoe Howard Stern bijna contact maakte met Joan Rivers

Inhoudsopgave:

Hoe Howard Stern bijna contact maakte met Joan Rivers
Hoe Howard Stern bijna contact maakte met Joan Rivers
Anonim

Howard Stern en Joan Rivers hadden een band. De twee komische genieën hadden een gedeelde liefde voor hun vak en het grootste respect voor elkaar. Zozeer zelfs dat Howard werd gevraagd om te spreken op de met sterren bezaaide begrafenis van Joan Rivers. Er werd gezegd dat zijn lofrede voor haar "perfect" was, en het is iets dat hij stukjes en beetjes heeft gedeeld in zijn veelgeprezen SiriusXM-radioshow. Joan was natuurlijk een vaste gast op The Howard Stern Show in al zijn incarnaties. Dit betekent dat de overleden grote Joan Howard steunde tijdens zijn shock-jock-dagen en toen hij een van de beste interviewers van beroemdheden werd.

In de tijd dat Howard Stern ruzie had met veel beroemde mensen, stond Joan aan zijn kant. Op zijn korte Channel 9-show in 1990 noemde ze Howard zelfs "een genie". En het was op dit moment dat Howard aan de wereld onthulde dat hij bijna contact had met Joan. Ja, Howard en Joan hadden bijna iets. Er is echter een grote vangst…

Howard haalde een grap uit met Joan waar hij probeerde contact met haar op te nemen

Tijdens een interview in 1990 op de Channel 9-show van Howard Stern vertelde de radiolegende over de keer dat hij op Joan Rivers uitkwam. Naast Joan en Howard waren zijn co-host Robin Quivers en zijn moeder, Ray Stern, die zich niet konden afvragen waarom Joan zich niet tot haar zoon aangetrokken voelde. Terwijl Howard Joan sloeg en probeerde contact met haar te maken, was het voor een verborgen cameragrap voor zijn show. Het was allemaal om te lachen. Maar, net als Howard vroeger, probeerde hij echt te zien hoe ver hij dingen met haar kon duwen in een privémoment achter de schermen van The Joan Rivers Show.

"Wat ik je heb aangedaan met de verborgen camera, laten we daar eerst naar toe gaan," zei Howard tegen Joan nadat ze met zijn moeder aan het kletsen was in de show. "Ik dacht zelden, ik zweer het, diep in mijn hart, ik dacht dat je echt heel goed voor me was."

"Joan weet dat je een getrouwde man bent, Howard," zei Howards moeder Ray.

"Precies, " antwoordde Joan.

"Wat ging er door je heen toen ik je aanviel?" vroeg Howard aan de veelgeprezen komiek.

"Ik dacht, dit moet een grap zijn," zei Joan. "Howard kennende, wist ik dat er een grap aan zat te komen."

"Seksueel vind je me onaantrekkelijk?" vroeg Howard voordat Joan zei dat ze zich niet tot hem aangetrokken voelde." Waarom ben ik onaantrekkelijk?"

"Omdat je op Barbara Streisand lijkt."

Wat gebeurde er toen Howard Joan in de maling nam door op haar te komen?

Dus, wat gebeurde er precies toen Howard Joan aanviel. De radiolegende legde uit dat de grap met de verborgen camera achter de schermen plaatsvond tijdens de voormalige Joan Rivers Show.

"Ik nam Joan mee naar een kamer met verborgen camera's en kwam op haar af", zei Howard.

Op de band stelt Howard Joan voor aan zijn entourage en vraagt hij hen te vertrekken. Nadat hij haar had uitgelegd wat hij in de show ging doen, vertrouwde Howard Joan toe door te zeggen dat hij en zijn vrouw "rare dingen" meemaakten. Nadat hij dit had gezegd, vroeg hij haar mee uit. Joan's reactie hierop…? Gelach.

"Ze staat op en begint weg te lopen", zei Howard tegen zijn publiek terwijl hij door de band rende. "Terwijl ze rende zou je denken dat ik een scheet heb gelaten of zoiets!"

"Je bent een erg aardige man, en een erg aantrekkelijke man, Howard, maar je bent gewoon mijn type niet."

Nadat Joan weer ging zitten en hem had uitgelegd dat hij niet haar type was, wees hij naar de verborgen camera, waardoor ze nog harder moest lachen.

Howard Stern echt aanbeden Joan Rivers

Alle grappen terzijde, Howard hield echt van Joan. Ze vond niet alleen dat ze een geweldige komiek en gast was in zijn show, hij huilde zelfs als een baby toen ze stierf, volgens CNN.

In 2020, bijna zes jaar na haar tragische dood, herinnerde Howard zich zijn relatie met Joan. Hij beweerde dat ze "een speciale plaats inneemt" in zijn hart. Een van de redenen was dat Joan op zijn show zou komen toen hij een verschoppeling was in Hollywood vanwege zijn shock-jock-manieren.

"Ze was de eerste die me ooit bij haar thuis uitnodigde," zei Howard. "Geen enkele beroemdheid heeft me ooit bij hen thuis uitgenodigd."

Na haar dood gaf Howard toe dat hij er 'geschokt' door was. Hoewel zijn poging om contact met haar te maken puur voor komisch goud was, was het niet helemaal nep. Ook al was er geen romantische of fysieke aantrekkingskracht, Howard hield absoluut van haar en wilde haar constant in de buurt hebben.

Aanbevolen: