Howard Stern maakte bijna een 'Marvel'-film met Stan Lee

Inhoudsopgave:

Howard Stern maakte bijna een 'Marvel'-film met Stan Lee
Howard Stern maakte bijna een 'Marvel'-film met Stan Lee
Anonim

Er is eigenlijk geen beroemdheid bij hun hoofd die niet op een of andere manier met Stan Lee en Marvel wilde samenwerken. Het Marvel Cinematic Universe is tenslotte een van de meest winstgevende bedrijven in de hele entertainmentindustrie. Bovendien stond Stan Lee bekend om zijn legendarische vriendelijkheid en de ongelooflijke hoeveelheid creativiteit die hij in zijn botten had. Dit maakte het des te vervelender dat hij slechts $ 50 miljoen had toen hij stierf. Hoewel dat een hoop geld is voor de overgrote meerderheid van de mensen, gezien hoeveel geld zijn creaties verdienden, zijn dat kleine aardappelen.

In feite verbleekt dat vermogen in vergelijking met dat van Howard Stern, AKA The King Of All Media, tussen zijn 40-jarige plus radioshow, drie best verkochte boeken, een blockbuster-film en het beoordelen van America's Got Talent, Howard is maar liefst $650 miljoen waard.

Als Howard was doorgegaan met een aanbod om een superheldenfilm te maken met Stan Lee, zou hij waarschijnlijk veel meer geld hebben verdiend.

Ja, dat klopt… Howard Stern zat bijna in de MCU… Hier zijn de details.

Stan Lee betekende de wereld voor Howard Stern

Na het overlijden van Stan Lee kwamen talloze beroemdheden naar buiten om zijn bijdrage aan literatuur, film, televisie en de popcultuur in het algemeen te prijzen. Howard Stern was een van de mensen die absoluut naar de stad ging om te vertellen hoe belangrijk Stan voor hem was.

"Ik zou graag een paar woorden willen zeggen over Stan Lee," begon Howard nadrukkelijk tijdens het hosten van een 2018-aflevering van zijn iconische radioshow, The Howard Stern Show. "Wie is Stan Lee? Natuurlijk, de grote maker-mede-maker, moet ik zeggen, van Marvel-strips. En de reden waarom Stan Lee zo belangrijk voor me is, is… dat veel kleine jongens aan sport deden. Veel kleine jongens zaten daar altijd met hun vaders en leerden… Ik weet het niet, leer dingen van hen. Stan Lee was als mijn vader omdat… nou ja, hij was mijn denkbeeldige vader omdat ik al zijn stripboeken las toen ik opgroeide."

Howard is heel eerlijk geweest in zijn show over hoe hij wenste dat zijn echte vader als kind meer tijd met hem doorbracht, dus het lijkt erop dat Stan Lee's verhalen die leegte voor hem opvulden. Hij kon zich inleven in hun worstelingen, vooral omdat hij werd gepest, net als veel van de superhelden. Niet alleen dat, maar Howard werd ook gepest omdat hij een (joodse) minderheid was, wat sommige personages van Stan ook waren.

"Nou, wat was er anders aan zijn superhelden?" Zijn oude co-host en beste vriend Robin Quivers vroeg Howard.

"Nou, daar kom ik op, Robin. Hoe durf je mijn monoloog te onderbreken," grapte Howard.

"Stan Lee was geweldig, want als je de personages opsomt die hij heeft gemaakt of mede heeft gemaakt", legde Howard uit. "Je hebt Spider-Man, X-Men, Incredible Hulk, Iron Man…"

"Fantastic Four…" voegde Robin eraan toe.

"Black Panther, Thor, Daredevil, Doctor Strange, Ant-Man… Wie anders? Ik bedoel, een miljoen van hen. Die personages opgeteld, vanaf de huidige dag is $ 22 miljard gegenereerd uit zijn productiviteit,’ prees Howard. "Hij bracht personages die een beetje dieper waren. Toen Marvel uitkwam, waren deze jongens een beetje meer… laten we zeggen echt. Superman was zo onwerkelijk, hij had geen problemen."

"Ja, deze jongens hadden de gebruikelijke menselijke gebreken."

Het lijdt geen twijfel dat dit een van de belangrijkste redenen is waarom zoveel fans zich hebben verbonden met de enorme hoeveelheid materiaal die Stan Lee aan de wereld heeft gegeven. Maar als Howard Stern 'ja' had gezegd, had Stan Lee nog minstens één gedenkwaardig personage kunnen creëren.

De film die nooit was

In 2002 belde Stan Lee naar The Howard Stern Show voor een interview met The King Of All Media. Dit is waar het onderwerp van hun samenwerking voor het eerst ter sprake kwam, ook al was het meestal voor de grap.

"Zou een strip genaamd 'Radioactive Jew' over gaan?" vroeg Howard voor de grap aan Stan. "Omdat ik een idee heb…"

"Howard, luister," begon Stan, "wanneer je stopt met het verspillen van tijd op de radio voor het schijntje dat ze je betalen en je echt geld wilt verdienen, wil ik dat je me belt. Als miljoenen mensen zijn' Als je niet luistert, gaan jij en ik zitten en bedenken we iets dat je echt beroemd zal maken."

Tijdens Howards herdenking in 2018 voor Stan, ging hij in detail over hoe opgewonden ze was om een telefoontje van Stan Lee te ontvangen.

"Als ik een kind was en je vertelde me dat Stan Lee met me zou praten, en zelfs grappen zou maken over het maken van een film… zou ik in mijn broek hebben gescheten."

Maar het was niet zomaar een grap.

Howard zei dat hij en Stan aan de telefoon waren en een samenwerking bespraken. Stan Lee was geïnteresseerd in het creëren van een superheldenpersonage speciaal voor Howard. Hij wilde samenwerken met Howard en samen een film schrijven. Vanwege Howards enorme populariteit en trouwe fanbase had dit een goede film voor Stan kunnen zijn.

"Het is gewoon een van die dingen waar ik nooit mee verder ben gegaan", zei Howard. "Maar hij was zo aardig aan de telefoon en stond zo open voor mijn ideeën."

Dit was niet de enige deal met Marvel die niet uitkwam. 15 jaar voor de release van Ant-Man had Howard Stern een ontmoeting met Marvel om te proberen het materiaal te selecteren om zijn eigen film te produceren. Hij dacht dat het een heel coole franchise zou kunnen zijn, omdat hij het personage altijd leuk vond.

Aan het einde besloot Howard dat de MCU niets voor hem was.

Aanbevolen: