10 Disney Princess baljurken gerangschikt van minst modieus tot startbaanstatus

Inhoudsopgave:

10 Disney Princess baljurken gerangschikt van minst modieus tot startbaanstatus
10 Disney Princess baljurken gerangschikt van minst modieus tot startbaanstatus
Anonim

De Disney-prinsessen maken een groot deel uit van de kindertijd van de meeste mensen. De meeste mensen zijn tegenwoordig erg bekend met de Disney-prinsessen en hun verhalen. Assepoester is bijvoorbeeld een van de meest populaire en bekende prinsessen in de geschiedenis. Ze ging van dienstmeisje naar haar stiefmoeder en stiefzusters, naar de vrouw van Prince Charming.

Het verhaal van Assepoester is, net als de andere Disney-prinsesverhalen, buitengewoon interessant en iconisch. Iedereen kent de "er was eens" en "nog lang en gelukkig" maar nu is het tijd om aandacht te besteden aan hoe modieus sommige van hun jurken zijn.

10 Minst modieus - Sneeuwwitje

Sneeuwwitje is een lieve Disney-prinses, maar laten we eerlijk zijn… haar jurk is behoorlijk onaantrekkelijk. Het is meer dan basic en de kraag die eraan vast zit ziet er erg onhandig uit. Haar jurk is gemakkelijk de minst modieuze jurk in vergelijking met andere Disney-prinsesjurken en de belangrijkste reden zijn de mouwen.

De mouwen van Sneeuwwitje's jurk zijn erg gezwollen over haar schouders met rode splitten erin… de mouwen zien er niet in het minst modieus uit. De combinatie van gele en blauwe kleuren ziet er ook niet aantrekkelijk uit.

9 Minst modieus - Merida

Er is niets visueel aantrekkelijks aan Merida's jurk. Ze komt uit de film Brave. Net als de jurk van Sneeuwwitje, is de jurk van Merida meer dan basic. De kleur van de jurk zelf is niet het probleem, maar het feit dat de jurk zo ongelooflijk saai is, is een groot probleem.

Deze jurk heeft lange mouwen, wat heel anders is dan de andere Disney prinsessenjurken. Alle andere jurken bedekken de benen van de prinses, maar niet hun armen. Deze onopvallende jurk is super vergeetbaar en v alt helemaal niet op.

8 Minst modieus - Doornroosje, AKA Aurora

Doornroosje draagt deze roze jurk tegen het einde van haar animatiefilm en het is veel beter dan de andere saaiere jurken die ze aan het begin van haar film draagt. Deze jurk zou niet zo erg zijn als het witte gedeelte bovenop niet op een puntige manier zou uitsteken waar haar schouders zijn.

Doornroosje brengt een groot deel van haar verhaal slapend door, wachtend op een kus van haar ware liefde. Dat gezegd hebbende, het maakt niet zoveel uit wat ze draagt, maar deze jurk is niet per se catwalkmateriaal.

7 Enigszins trendy - Rapunzel

Rapunzel's jurk heeft een moderne uitstraling en gaat de goede kant op als een van de meer modieuze Disney-prinsesjurken op deze lijst. De paarse kleur is zowel elegant als koninklijk, en door de manier waarop de jurk bij haar vorm past, ziet het er erg mooi uit. De onderkant van de jurk is niet super groot en gezwollen zoals andere.

De top in korsetstijl van deze jurk is gestrikt in het midden van haar borst en buik en ziet er schattig uit. Hetzelfde geldt voor het patroon dat op de voorkant van haar jurkrok is genaaid.

6 Enigszins trendy - Prinses Belle

Princess Belle's jurk is zeker op weg om catwalkmateriaal te worden. Er is niet veel dat het tegenhoudt, omdat het zo'n elegante jurk is. De felgele kleur v alt op in vergelijking met andere, meer saaie gekleurde jurken.

Dit is de baljurk die Belle droeg toen ze met het Beest danste en gevoelens voor hem begon te ontwikkelen. Het patroon dat op de voorkant van de jurk is genaaid en de handschoenen die ze ermee combineert, zijn de reden waarom deze jurk op de zesde plaats belandde in plaats van in een slechtere positie.

5 Enigszins trendy - Prinses Tiana

Er is iets speciaals en prachtigs aan de jurk van prinses Tiana uit The Princess and the Frog. Het feit dat haar jurk op een visuele manier verbonden is met de natuur, maakt het een van de leukste om te overwegen! De jurk is bijna een catwalkstatus vanwege de schittering, de kleur en de manier waarop Tiana er zo elegant uitziet.

Prinses Tiana brengt het grootste deel van haar film in kikkervorm door, dus het was opwindend voor kijkers om haar in menselijke vorm aan het begin en het einde van de film te zien. Deze jurk ziet eruit als een combinatie van bladeren en planten met elkaar verweven.

4 Runway-materiaal - Assepoester

Er zijn veel Assepoester-films geweest, maar in de live-actionversie van Assepoester 2015 zagen kijkers hoe Lily James de iconische rol op zich nam van de prinses die recht voor onze ogen van vodden naar rijkdom ging. De geanimeerde versie van Assepoester's jurk is leuk, maar de live-action versie van de jurk is veel beter.

Alles aan deze jurk is gracieus en voortreffelijk. Zelfs als dit niet het soort jurk is dat een vrouw zou willen dragen naar een echt evenement, is dit toch wel het soort jurk dat op een catwalk kan worden gedragen!

3 Runway-materiaal - Ariel The Mermaid

Ariel draagt een paar verschillende jurken tijdens haar tijd als mens. Ze draagt op een bepaald moment een basic dorpsmeisjesjurk met een strik in het haar, op een ander moment een roze jurk met pofmouwen en op de dag dat ze met prins Eric trouwt, draagt ze ook een trouwjurk.

De jurk die Ariel op deze lijst heeft gebracht, is de glitterjurk die ze draagt als ze uit de oceaan opduikt om in de armen van prins Eric te rennen. Deze jurk is absoluut prachtig. Het is helemaal prachtig en kan gemakkelijk op een landingsbaan worden gedragen.

2 Runway-materiaal - Princess Jasmine

Prinses Jasmine in de live-action versie van Aladdin is helemaal aan de winnende hand als het op haar jurken aankomt. Haar jurken in de film waren allemaal helemaal op punt en super mooi. Deze specifieke jurk is echt speciaal omdat Jasmine er zo smaakvol en verfijnd uitziet.

Naomi Scott is de actrice die de rol van prinses Jasmine op zich nam naast Will Smith als de geest en Mena Massoud als Aladdin zelf. Ze wiegde elke jurk die ze van het kostuumontwerpteam voor de film moest dragen… vooral deze jurk!

1 Runway-materiaal - Prinses Elsa

Prinses Elsa pakt de kroon als winnaar van de eerste plaats voor het dragen van een jurk die thuishoort op een catwalk. De reden waarom deze jurk zo top is, is dat de kleur verbluffend betoverend en verleidelijk is. De blauwe tint die ze draagt, geeft zo'n verfrissend gevoel en zo'n positieve sfeer.

Prinses Elsa komt uit de Disney-film Frozen en ze is anders dan andere prinsessen vanwege het feit dat ze superkrachten heeft… ze kan ijs en sneeuw beheersen. Haar sprankelende jurk is net zo bijzonder als haar superkrachten en daarom hoort ze thuis op een catwalk.

Aanbevolen: