Ranking The Cast Of Dune (2020) door Net Worth

Inhoudsopgave:

Ranking The Cast Of Dune (2020) door Net Worth
Ranking The Cast Of Dune (2020) door Net Worth
Anonim

Met nog slechts enkele maanden te gaan voordat het net op tijd voor het kerstseizoen in de bioscoop verschijnt, arriveert Dune als Hollywoods tweede crack in het verfilmen van de klassieke roman van Frank Herbert. Deze keer speelde Timothée Chalamet de hoofdrol die eerder werd vervuld door Kyle MacLachlan in de aanpassing uit 1984.

Nu met een groter budget en onbeperkte speciale effecten, zijn er hoge verwachtingen van het publiek voor deze film. Over het budget gesproken, volgens ScreenRant heeft deze film een budget van $ 200 miljoen, bijna vijf keer het budget van de film uit 1984 en dat houdt niet eens rekening met het salaris van elke acteur. Om bij het onderwerp te blijven: wie heeft het hoogste vermogen onder de cast?

Bijgewerkt op 3 december 2021, door Michael Chaar: Dune was gemakkelijk een van de grootste films van het jaar, met een cast die het waard is om op af te stemmen. Hoewel er talloze grote namen aan de film zijn verbonden, waaronder Josh Brolin, Oscar Isaac en Timothee Chalamet, varieert hun vermogen aanzienlijk. Timothee, die de film leidt, is nu een indrukwekkende $ 10 miljoen waard, terwijl zijn tegenspeler, Zendaya, een nettowaarde van $ 15 miljoen heeft. Als het gaat om het nemen van de taart, is Stellan Skarsgard eigenlijk het meest waard, met maar liefst $ 50 miljoen. Gelukkig voor Josh Brolin laat zijn nettowaarde van $ 45 miljoen hem niet te ver achter!

11 Rebecca Ferguson netto waarde - $6 miljoen

Het is bijna ironisch om te denken dat Rebecca Ferguson - die de moeder van Chalamet speelt in de film - hetzelfde vermogen deelt als haar zoon op het scherm, maar tegelijkertijd is het niet moeilijk te begrijpen waarom dat het geval kan zijn.

Beiden hebben de afgelopen jaren op hetzelfde traject gezeten om de rangen in Hollywood te stijgen en beiden begonnen dat traject op relatief hetzelfde moment. Toen Call Me By Your Name in 2017 in de bioscoop verscheen, werd Ferguson twee jaar eerder voor het eerst geïntroduceerd bij het reguliere publiek met een doorbraakrol in Mission Impossible: Rogue Nation, en heeft sindsdien een nettowaarde van $ 6 miljoen verzameld.

10 Timothée Chalamet Netto waarde - $10 miljoen

We trappen deze lijst af met de ster van de film, die niet alleen de ensemblecast leidt als het belangrijkste boegbeeld, maar ook de race leidt (of verliest?) met de laagste nettowaarde op de lijst. Nou ja, hij heeft op zijn minst een band met iemand anders, maar de laatste is nog steeds de laatste.

Chalamet ligt op koers om een van de grootste hoofdrolspelers van Hollywood te worden sinds zijn doorbraak met Armie Hammer in Call Me By Your Name drie jaar geleden. Dune zou zijn status bij de Hollywood-elite moeten versterken, terwijl hij hem tegelijkertijd een vermogen van $ 10 miljoen toestaat.

9 Hoeveel kreeg Timothée Chalamet betaald voor 'Dune'?

Aangezien hij de hoofdrolspeler in de film was, is het geen verrassing dat Timothée een behoorlijk salaris heeft verdiend! Hoewel hij op weg is om een van de grootste acteurs in Hollywood te worden, heeft hij nog een aantal wegen te gaan voordat hij de status van Leonardo DiCaprio, George Clooney en Johnny Depp bereikt. Ondanks zijn leeftijd verdient de acteur nog steeds het grote geld, in feite kreeg Timothée $ 2 miljoen betaald voor zijn optreden in Dune.

8 Oscar Isaac Nettowaarde - $ 10 miljoen

Laten we naar Oscar Isaac springen, die een leidende man in Hollywood is sinds zijn eigen doorbraakrol in de film van Coen Brothers 2013, Inside Llewyn Davis, die Isaac zijn eerste Golden Globe-nominatie opleverde en de katalysator voor hem was met een nettowaarde van $ 10 miljoen.

Vanaf daar sloot hij zich aan bij de Star Wars-vervolgtrilogie als Poe Dameron, en sindsdien gaat hij naar de races. Nu voegt hij zich bij een bewerking van een boek dat Star Wars grotendeels inspireerde, zoals geschetst door Moon Gadget.

7 Jason Momoa Netto waarde - $14 miljoen

Over remmen gesproken en nooit meer achterom kijken, Jason Momoa is in tranen door Tinseltown sinds zijn eigen breakout-optreden tijdens het eerste seizoen van Game of Thrones.

Tussen het ontvangen van monumentale kansen als Aquaman in het DC Extended Universe en het winnen van de jackpot in het echte leven door met Lisa Bonet te trouwen, heeft Momoa het goed voor zichzelf gedaan sinds hij voor het eerst op de show verscheen. Vervolgens zien we hem Duncan Idaho spelen in Dune. Sinds het debuut van de acteur heeft hij een nettowaarde van $ 14 miljoen verzameld.

6 Charlotte Rampling Net Worth - $ 15 miljoen

In de nieuwe Dune-trailer hebben we een glimp opgevangen van Charlotte Rampling in karakter als Gaius Helen Mohiam, maar de meesten van ons herkennen de schermlegende misschien van een reeks verschillende foto's.

Haar meest recente werken omvatten een Emmy-genomineerde draai in Dexter of haar Oscar-genomineerde draai in 45 Years, maar ze acteert al sinds 1963 met honderden credits op haar naam op het podium en op het scherm. Haar prestaties gaan veel verder dan alleen maar awards. Ze verdient ongelooflijk een vermogen van $ 15 miljoen, zo niet meer.

5 Zendaya netto waarde - $15 miljoen

In tegenstelling tot andere voormalige Disney-kindersterren, is Zendaya erin geslaagd om gedurende haar hele carrière te bloeien zonder noemenswaardige controverses. Elke stap die ze heeft gezet sinds ze het Huis van Muis heeft verlaten, was de ene grote overwinning voor haar na de andere.

Over grote overwinningen gesproken, met de MCU-franchise Spider-Man-ster nu van een Emmy-overwinning voor Euphoria die haar tot de jongste winnaar van de beste actrice ooit heeft gemaakt, Zendaya lijkt haar momentum voort te zetten door in Dune te spelen als Timothée Chalamet's liefdesbelang. Zendaya heeft sindsdien een nettowaarde van $ 15 miljoen verzameld.

4 Dave Bautista Netto waarde - $16 miljoen

Dave Bautista heeft een ongebruikelijke weg afgelegd om een van Hollywood's grootste actiesterren te worden. Oorspronkelijk een professionele worstelaar, maakte de voormalige WWE-kampioen de grote sprong naar Hollywood door de opvallende show-stealer te worden als Drax the Destroyer in Guardians of the Galaxy en heeft sindsdien niet meer achterom gekeken. Hij verdiende al snel een nettowaarde van $ 16 miljoen.

Na te zijn verschenen in een reeks sci-fi-actiethrillers zoals Blade Runner 2049 en Hotel Artemis, voegt de ex-grappler Dune nu toe aan zijn voortdurend groeiende cv.

3 Javier Bardem Netto waarde - $20 miljoen

Javier Bardem is een andere acteur met een lange ambtstermijn die de status van legende nadert en die hun lofbetuigingen en vermogen meer dan verdient. In zijn geval heeft de drievoudige Oscar-genomineerde (eenmalige winnaar) een nettowaarde van $ 20 miljoen.

Hij laat het echter niet naar zijn hoofd stijgen. De echtgenote van Penelope Cruz blijft bescheiden over zijn status als superster in zowel Amerika als Spanje. In plaats van gewoon op zijn langlaufgeld te zitten en het een dag te noemen, wijdt hij zijn vrije tijd aan milieuactivisme.

2 Josh Brolin Netto waarde - $45 miljoen

Josh Brolin is in de loop van zijn 36-jarige acteercarrière een soort workaholic geworden. Hij heeft niet alleen dubbele taken voor respectievelijk Marvel en DC als Thanos en Cable, hij heeft momenteel zes projecten in ontwikkeling die tussen 2020 en 2021 zullen worden uitgebracht. Geen wonder dat hij een nettowaarde van $ 45 miljoen heeft.

De man is overal en nu voegt hij Dune toe aan zijn steeds groter wordende lijst met projecten die binnenkort uitkomen. Hij zal Gurney Halleck spelen.

1 Stellan Skarsgård netto waarde - $50 miljoen

Dit kan als een grote verrassing komen voor iedereen die deze acteur minder bij naam herkent en meer als die wetenschapper uit de Thor- en Avengers-films, maar als een acteur met 52 jaar ervaring in het spel sinds 1968, dit is volkomen logisch.

Hoewel niet de grootste naam in Amerika, is Stellan Skarsgård zeker een begrip in zijn geboorteland Zweden. De Golden Globe-winnaar is met succes overgestoken op de Amerikaanse markt als een frequente ondersteunende speler in talloze Hollywood-producties. Zijn inspanningen hebben hem geholpen het hoogste vermogen in de Dune-cast te verdienen, met een nettowaarde van $ 50 miljoen.

Aanbevolen: