Doctor Strange 2': hoeveel alternatieve versies van de Avengers zal The Sorcerer Supreme tegenkomen?

Inhoudsopgave:

Doctor Strange 2': hoeveel alternatieve versies van de Avengers zal The Sorcerer Supreme tegenkomen?
Doctor Strange 2': hoeveel alternatieve versies van de Avengers zal The Sorcerer Supreme tegenkomen?
Anonim

Nu het multiversum op de voorgrond treedt van het Marvel Cinematic Universe, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van nieuwe werelden die de kudde betreden tot verschillende herhalingen van favoriete helden, het kan allemaal gebeuren, te beginnen met Doctor Strange In The Multiverse Of Madness.

In het aanstaande vervolg op Doctor Strange zal de Sorcerer Supreme (Benedict Cumberbatch) van de MCU merken dat hij tussen universums reist. Waarom hij bij zo'n avontuur betrokken is, is nog steeds onbepaald, hoewel het waarschijnlijk te wijten zal zijn aan een nieuwe antagonist die de natuurlijke orde der dingen verstoort. Die gebeurtenissen hebben vaak verstrekkende gevolgen, wat zou kunnen verklaren waarom hij zijn thuiswereld achter zich laat. Misschien heeft het ook iets te maken met Quentin Beck (Jake Gyllenhall). Hij noemde het multiversum in Spider-Man: Far From Home, wat bevestigt dat Mysterio - en vermoedelijk een paar anderen - weten dat er meerdere werelden bestaan.

Belangrijker is dat het multiversum Strange naar dimensies zal sturen die lijken op de zijne, zij het iets andere. Er is geen manier om met zekerheid te zeggen hoeveel - of welke werelden ze zullen zijn - maar het is veilig om aan te nemen dat de dokter een aantal bekende gezichten zal tegenkomen, evenals een aantal nieuwe op zijn avontuur.

De reden dat Strange gegarandeerd een ontmoeting heeft met een grote verscheidenheid aan helden, is zijn buitenlandse aanwezigheid. Zoals we zagen in Avengers: Endgame, was de Ancient One (Tilda Swinton) zich er terdege van bewust dat Professor Hulk (Mark Ruffalo) niet in haar tijdlijn thuishoorde bij een snelle inspectie van hem. Wat dat ons vertelt, is dat andere magische wezens zullen voelen wanneer Strange in hun respectievelijke werelden arriveert, wat leidt tot onvermijdelijke botsingen met medehelden, zoals de Avengers.

Welke superhelden zullen vreemde ontmoetingen hebben tijdens zijn avontuur

Wat betreft wie er in deze alternatieve versies van Earth's Mightiest Heroes zullen zitten, ze zullen waarschijnlijk bestaan uit een iets andere kijk op het superheldenteam dat we hebben leren kennen. Een dergelijke variatie zou kunnen lijken op de Mighty Avengers. Een team bestaande uit Iron Man, Ms. Marvel, Wonder Man, Wasp, Sentry, Black Widow, Ares en Spider-Woman.

Met uitzondering van Sentry, Ares en Spider-Woman, bestaan de overige superhelden al in de MCU. Ms. Marvel is beter bekend als Captain Marvel (Brie Larson), en Wonder-Man (Nathan Fillion) is ook een beetje lastig omdat zijn rol weggelaten wordt uit Guardians Of The Galaxy Vol. 2. Natuurlijk kunnen een paar kleine veranderingen een enigszins andere kijk op de Mighty Avengers toch mogelijk maken.

Bovendien kan Strange ook een team tegenkomen dat sterk lijkt op de New Avengers. Ze zijn van bijzonder belang vanwege het stichtend lid, Luke Cage. De King of Harlem is de laatste tijd het onderwerp van veel intriges geworden, waarbij fans zich afvragen wanneer Marvel de Netflix-held naar hun gedeelde universum zal brengen. Die verhaallijn is vermoedelijk in de maak nu de licentierechten voor Daredevil, Luke Cage en de overige Netflix-personages zijn teruggekeerd naar Disney.

Omdat Cage op dit moment zo populair is en niets een cameo verhindert, zal Marvel waarschijnlijk Doctor Strange In The Multiverse Of Madness gebruiken om de kogelvrije held opnieuw aan de wereld te introduceren. Deze iteratie die naast een versie van New Avengers staat, zal niet blijven hangen, maar wetende dat hij deel uitmaakt van de MCU, kan hij verderop in een andere context verschijnen. Houd er rekening mee dat we nog steeds niet weten of Mike Colter zijn rol als Luke Cage zal hernemen.

Doen The West Coast Avengers mee aan de actie?

Afbeelding
Afbeelding

Het laatste en meest plausibele team voor een cameo is misschien wel de West Coast Avengers. In de strips leidt Hawkeye de groep bestaande uit Mockingbird, Wonder Man, Tigra en Iron Man, met Vision als de superheld. Ze zijn niet bijzonder belangrijk, hoewel het personage dat het Iron Man-pantser draagt, de reden is waarom dit team zeer overtuigend zou zijn op het grote scherm.

In tegenstelling tot de traditionele versies van Iron Man, bestuurd door Tony Stark, is de versie van de West Coast Avengers eigenlijk James Rhodes. Hij is beter bekend als War Machine in de MCU, maar dat zou kunnen veranderen in een alternatief universum. Het zou ook niet al te lang duren, aangezien Rhodey (Don Cheadle) momenteel een van de meest vooraanstaande leden van de Avengers is. Hij probeert niet actief de volgende Iron Man te worden, hoewel de James Rhodes van een ander universum misschien andere ambities heeft.

Wat het geval ook is, de kans is groot dat Stephen Strange meer dan een paar Avengers tegenkomt tijdens zijn volgende avontuur. Hij zal waarschijnlijk niet oog in oog komen te staan met volledig gevormde teams, maar een paar helden die hier en daar langskomen om erachter te komen waarom een tweede Sorcerer Supreme in hun wereld is geland, klinkt geloofwaardig.

Aanbevolen: