Buffy is terug? Sarah Michelle Gellar tekent voor nieuwe bovennatuurlijke show

Inhoudsopgave:

Buffy is terug? Sarah Michelle Gellar tekent voor nieuwe bovennatuurlijke show
Buffy is terug? Sarah Michelle Gellar tekent voor nieuwe bovennatuurlijke show
Anonim

Sarah Michelle Gellar werd beroemd dankzij haar hoofdrol in het tv-programma Buffy the Vampire Slayer. De actrice heeft verschillende televisieprojecten gehad sinds de cultklassieker in 2003 uit de lucht ging, maar het lijkt erop dat ze terugkeert naar haar roots nadat ze zich heeft aangemeld voor een nieuwe bovennatuurlijke show.

Volgens E! Nieuws, heeft Gellar tijdens de 2022-editie van Comic Con op 21 juli aangekondigd dat ze is toegetreden tot de cast van de nieuwe Paramount+-show Wolf Pack. Het drama komt van Teen Wolf-bedenker Jeff Davis en zal ook Armani Jackson, Bella Shepard, Chloe Rose Robertson en Tyler Lawrence Gray schitteren.

Wat fans kunnen verwachten van SMG's 'Wolf Pack'

Met de heropleving van Twilight's populariteit en de nieuwe Teen Wolf reboot-film, hopen de producers van de show gebruik te maken van de passie van de jeugd voor het bovennatuurlijke, en het vertrouwt op een cultfavoriet om het eerste seizoen een sterke start te geven.

De show is gebaseerd op de boeken van Edo Van Belkom. Het volgt een tienerjongen en -meisje die worden geconfronteerd met levensveranderende spanning nadat een buitenissig bosbrand een roedel weerwolven doet ontwaken.

Sarah Michelle Gellar kruipt in de huid van Kristin Ramsey, een onderzoeker naar brandstichting, die de taak heeft om de tienerbrandstichter te identificeren die verantwoordelijk is voor het aansteken van de bosbrand.

Sarah hintte op een 'Teen Wolf'-crossover

Aangezien Wolf Pack over hetzelfde onderwerp gaat en van dezelfde maker komt als Teen Wolf, is het niet verwonderlijk dat fans zich al afvroegen of de universums zouden kunnen oversteken.

Tijdens haar Comic-Con-optreden maakte Gellar duidelijk dat ze graag zou willen dat de twee shows samenwerken. "Ik hoop dat jullie bij ons komen!" zei ze tegen Teen Wolf-alumina's Tyler Posey en Tyler Hoechlin, die zich naast David op het podium voegden voor de aankondiging.

Wolf Pack zal naar verwachting later dit jaar debuteren op Paramount+.

Fans hebben ook de Teen Wolf-revivalfilm om naar uit te kijken – deze zal naar verwachting in oktober uitkomen op Paramount+. Hoewel een groot deel van de cast terugkeert (de originele show liep van 2011 tot 2017), was het niet zonder controverse. Een van de leidende vrouwelijke Arden Cho onthulde dat ze besloot om de film niet te doen nadat ze minder loon kreeg aangeboden dan haar blanke co-sterren.

Aanbevolen: