The Real Housewives Of Beverly Hills: All The Times Was Super Fake

Inhoudsopgave:

The Real Housewives Of Beverly Hills: All The Times Was Super Fake
The Real Housewives Of Beverly Hills: All The Times Was Super Fake
Anonim

Hoewel we de cast van de Real Housewives of Beverly Hills niet persoonlijk kunnen ontmoeten en hen een aantal brandende vragen kunnen stellen, kunnen we de dames in ieder geval bij elke dramatische nieuwe aflevering inhalen. De serie zendt momenteel zijn tiende seizoen uit en het lijkt alsof elke aflevering beter is dan de vorige.

De castleden zijn zowel gemakkelijk in de omgang als superrijk, wat een combinatie is die eigenlijk heel goed werkt. Maar ook al kijken we graag naar deze realityshow, we kunnen het niet helpen, maar we vragen ons af wat echt echt is.

Het blijkt dat er veel nep is aan deze show. Blijf lezen om enkele momenten op RHOBH te ontdekken die verzonnen waren voor de camera's.

13 Teddi werd boos op Dorit omdat hij 45 minuten te laat was, maar de producenten waren waarschijnlijk schuldig

Het drama tussen Teddi en Dorit over het feit dat Dorit te laat was, was een centraal punt in seizoen 9. Volgens Taste Of Reality, "kunnen het ook de producenten zijn die achter de schermen plannen maken." Het klinkt alsof Teddi boos werd dat Dorit 45 minuten te laat was, maar dat het producenten kunnen zijn die dat drama hebben gemaakt.

12 Kyle heeft Taylor nooit verteld dat ze niet was uitgenodigd voor haar blanke feest, dat als drama werd gefabriceerd

Een andere keer dat RHOBH helemaal nep was, was toen Kyle Taylor nooit vertelde dat ze niet was uitgenodigd voor haar beroemde blanke feest. Dit was absoluut gefabriceerd drama.

Een fan op Reddit deelde hun mening: "Het lijkt duidelijk op een tussenkomst van een producer die onvermijdelijk leidde tot het drama dat zich ontvouwde op Kyle's voortuin."

11 Brandi denkt dat Lisa Vanderpump een script heeft geschreven voor Camille om te volgen tijdens een reünie-aflevering

Brandi Glanville is dit seizoen terug na een korte onderbreking van de serie.

Brandi heeft gezegd dat Lisa Vanderpump een script heeft geschreven dat Camille moet volgen tijdens een reünie-aflevering van de show. Dit is absoluut nep voor de show, en we hadden echt geen idee dat dit gebeurde.

10 Dorit's modeshow was strikt voor de serie

Volgens Reddit is de modeshow van Dorit weer een nepverhaal over Real Housewives of Beverly Hills.

De fan schreef: "Het was volledig gemaakt voor de show. Er waren geen berichten in modeblogs of tijdschriften over de show. Geen kritiek op de pakken. Nada. Het was een waardeloze commercial."

9 Teddi was de hele tijd bij Puppygate, maar bleef liegen dat ze er niet bij betrokken was

Elke RHOBH-fan herinnert zich Puppygate: toen Dorit een hond adopteerde van Lisa Vanderpump maar het niet lukte, en iedereen betrokken raakte bij het drama. Het was een behoorlijk vermoeiende, lange verhaallijn.

Volgens People zat Teddi de hele tijd in dit schandaal, maar ze bleef liegen dat ze er helemaal niet bij betrokken was.

8 Joyce en Carlton waren nieuwe huisvrouwen die werden voorgesteld op Kyle's Kamer van Koophandel-feestje, wat geen toeval was

Iets anders dat in de show werd vervalst: wanneer Joyce en Carlton nieuwe huisvrouwen zijn die worden voorgesteld op een feestje van de Kamer van Koophandel dat Kyle organiseert, is dit geen toeval.

Het zou zeker beter zijn geweest om deze nieuwe huisvrouwen op een andere, meer legitieme manier te introduceren, maar in plaats daarvan is dit de beslissing die is genomen.

7 Dorit doet alsof ze een Brits accent heeft terwijl ze dat echt niet heeft (en haar accent klinkt vaak totaal anders)

We weten dat de huisvrouwen zich aan regels houden, maar een nepaccent mag geen deel uitmaken van een realityserie.

Dorit doet vaak alsof ze een Brits accent heeft, terwijl dat niet zo is. En haar accent klinkt vaak totaal anders. Voor veel fans is dit een super verwarrend deel van de serie, en het wordt nooit logischer.

6 Kyle beweert dat Lisa Vanderpump informatie van elk castlid zou verzamelen na het filmen, waardoor verhaallijnen zouden ontstaan

Het was enorm nieuws in de Housewives-wereld toen Lisa Vanderpump besloot dat haar tijd in de show voorbij was. Kyle heeft gezegd dat Lisa informatie zou verzamelen van elk castlid nadat de filmdagen voorbij waren, en dit was Lisa die een verhaallijn creëerde.

Volgens een Reddit-gebruiker: "Ik betwijfel of te veel andere dames de moeite nemen om dat soort informatie te krijgen."

5 In seizoen zes debatteerde iedereen of Yolanda Munchausen had, en de producenten wilden dat de cast erover bleef kletsen

Volgens People was het Munchhausen-debat een groot deel van seizoen zes. We kunnen ons dit allemaal herinneren, toch? Het leek maar door en door te gaan… en door. Het was alsof niemand een ander gespreksonderwerp kon vinden.

Het bleek dat iedereen erover discussieerde of Yolanda dit had, omdat de producers wilden dat de cast erover bleef praten.

4 Brandi zegt dat zij en Denise samen waren… en fans geloven dat ze deze verhaallijn volledig verzint

Volgens TV Deets zegt Brandi dat zij en Denise samen waren. Fans denken dat ze deze verhaallijn volledig verzint en dit is niet iets waarvan mensen denken dat het echt waar is.

We herinneren ons allemaal hoe sappig Brandi's tijd in de show was voordat ze in 2016 vertrok, maar we hadden niet verwacht dat ze iets zou verzinnen als ze terugkwam.

3 Brandi zegt dat ze expres het persoonlijke drama van een andere huisvrouw ter sprake bracht (en mensen denken dat ze Lisa Rinna of Camille bedoelde)

Er zijn veel nep-verhaallijnen in Real Housewives Of Beverly Hills en zoals we hebben ontdekt, gaan sommige allemaal over Brandi Glanville.

Volgens All About RH zegt Brandi dat ze met opzet het persoonlijke drama van een andere huisvrouw ter sprake heeft gebracht. Veel mensen denken dat Brandi Lisa Rinna of Camille bedoelde.

2 Dorit's man heeft drie kinderen die nooit in de show zijn grootgebracht

Reality Blurb zegt dat Dorits man PK drie kinderen heeft die nooit in de show worden grootgebracht. We kunnen dit beschouwen als een leugen door weglating, want het is nogal vreemd dat geen van beiden ze ooit zou noemen. We begrijpen dat ze niet per se in de show willen verschijnen, maar waarom wisten we niet dat PK andere kinderen had?

1 Huisvrouwen hebben wat te zeggen over de casting, het is niet zo willekeurig als ze willen dat we denken

Volgens Radar Online worden nieuwe castleden nooit op een natuurlijke, organische manier gekozen als het gaat om deze populaire reality-franchise. Lisa Vanderpump en Yolanda kozen bijvoorbeeld iemand die ze wilden aannemen.

We zouden zeker willen dat de serie wat echter was, dat is zeker.

Aanbevolen: