Voormalige 'Big Brother'-winnaar gooit schaduw naar Houseguest Christmas Abbott

Inhoudsopgave:

Voormalige 'Big Brother'-winnaar gooit schaduw naar Houseguest Christmas Abbott
Voormalige 'Big Brother'-winnaar gooit schaduw naar Houseguest Christmas Abbott
Anonim

Vertel ons hoe je je echt voelt, voormalig Big Brother winnaar Andy Herren! Gedurende het seizoen heeft Andy zijn mening over de huisgasten vrij duidelijk gemaakt - over de norm scheurt hij de 'All-Stars' binnen, met name Nicole Franzel en Christmas Abbott.

Hier is slechts een van de recente uitspraken die via Twitter zijn gedaan tegen zowel Memphis als Kerstmis;

“Ik wil publiekelijk zeggen dat, hoewel ik gefrustreerd ben over veel van deze spelers, ik niet denk dat ze in het echte leven slechte mensen zijn. Behalve Kerstmis en Memphis. Ze zuigen duidelijk.”

Begrijp het niet verkeerd, Andy waardeert goede gameplay, hij is niet alleen op Twitter om de huidige cast van All-Stars te bashen. Hij had veel lof voor zowel Cody als Tyler, die op dit moment het spel lijken te beheersen;

Tyler en Cody zijn iedereen te slim af, maar Cody kreeg hulp in het voorseizoen en Tyler probeerde te stoppen en probeerde vervolgens sieraden te verkopen in zijn ontruimingstoespraak terwijl superfan Ian om zijn leven smeekte, dus ik heb een vieze smaak in mijn mond voor beide van hen!!!!”

Meer rippen in Kerstmis

Een stel voormalige BB-spelers zijn geen teamkerst, we kunnen Evel Dick ook in die categorie opnemen.

Andy nam onlangs een schot op zowel Kerstmis als het castingproces van BB All-Stars, hij kon niet geloven hoe Kerstmis in zo'n seizoen in de show terechtkwam;

Aan de andere kant twijfelen fans aan Andy's motieven. Sommigen vermelden dat Andy verbitterd is omdat er geen contact is opgenomen om in de show te verschijnen.

Hij ging in op de beweringen en zei dat het castingproces buitengewoon gebrekkig lijkt te zijn. En ja, hij was niet tevreden met het feit dat zijn betrokkenheid er niet bij was tijdens het huidige seizoen, ondanks het feit dat hij de “nederigste” winnaar was;

“Natuurlijk ben ik verbitterd. Als je echt games vergelijkt, speelde ik net zo goed (zo niet beter) dan Dan, Derrick en Will, maar ik ben geen hetero blanke man, dus de productie begroef me in de montage. Een van de beste zijn die ooit heeft gespeeld en de show je volledig negeert, is klote!!!”

Zonder twijfel zullen we alleen maar meer tweets en kritiek krijgen naarmate het seizoen vordert. Het echte drama begint in de komende afleveringen, wanneer de grote alliantie van 'het Comité' gedwongen wordt zich tegen elkaar te keren.

Bronnen - Twitter

Aanbevolen: