Lana Del Rey ontketent drama terwijl ze korte tijd terugkeert naar Instagram

Lana Del Rey ontketent drama terwijl ze korte tijd terugkeert naar Instagram
Lana Del Rey ontketent drama terwijl ze korte tijd terugkeert naar Instagram
Anonim

Ondanks dat het de laatste tijd overal in de krantenkoppen stond vanwege geruchten over een vete die in een rechtszaak uitmondde met medezangeres Lorde, heeft Lana Del Rey zich stil gehouden.

De songwriter van "Blue Jeans" heeft eerder deze maand haar sociale media-accounts gedeactiveerd om zich te concentreren op haar persoonlijke leven en "andere projecten", tot grote teleurstelling van de fans.

Hoewel Del Rey aanvankelijk sympathie opwekte van Twitter-gebruikers voor haar beslissing om een pauze te nemen van sociale media, heeft de bizarre beslissing om haar Instagram-profiel later opnieuw te activeren en vervolgens snel te verwijderen, fans op grote schaal doen speculeren. Velen maakten grapjes over Del Rey's schijnbare gebrek aan zelfbeheersing, waarbij een fan schreef: "lana is al terug op insta, zij is mij wanneer ik deactiveer en 3 uur later terugkom", en een andere tweet, "lana zegt dat ze sociale media zal deactiveren voor altijd alleen om 2 weken later terug te komen, dat ben ik."

Terwijl sommigen ook suggereerden dat Del Rey's korte terugkeer naar het sociale-mediaplatform misschien het doel had gediend om roddels te genereren en een hype op te bouwen voor haar aankomende album, Blue Banisters, dat naar verwachting op 22 oktober wordt uitgebracht.

Een Twitter-gebruiker verwees naar de kritiek die Del Rey in het verleden vaak heeft gehad over de aard van haar muziek, en schreef: "Een wanhopige poging om weer een saai repetitief album te promoten dat huiselijk geweld verheerlijkt…", terwijl een ander eenvoudig tweette, "ik als ik aandacht mis."

Volgers van de zangeres "Wild At Heart" waren teleurgesteld toen Del Rey haar account haastig voor de tweede keer deactiveerde, na slechts 2 uur op Instagram te zijn gebleven. Een van hen vergeleek het moment waarop ze erachter kwamen dat Del Rey weer op sociale media was, met het moment waarop ze zich realiseerden dat ze weer was vertrokken, en schreven: "We waren allemaal zo blij die dag dat het moeilijk is om je zelfs maar voor te stellen hoe vreselijk het snel zou worden."

Sociale media zijn over het algemeen niet altijd al te aardig geweest voor Del Rey, vooral wat betreft haar vaak onconventionele meningen. Naast het bestrijden van body-shaming trollen op verschillende platforms, veroorzaakte de ster vorig jaar ook beruchte terugslag toen ze een verklaring op Instagram plaatste waarin ze veel van haar mede-popsterren opriep voor 'seks verkopen'. Sindsdien is ze beschuldigd van het "slutshaming" van haar leeftijdsgenoten.

Misschien is het geen wonder dat de ster zich wil terugtrekken van openbare platforms - en wat betreft het mysterie van haar korte terugkeer, of het een publiciteitstactiek was, of zoals sommige fans hebben gesuggereerd, om een DM te controleren, we zullen het misschien nooit weten.

Aanbevolen: