Wie is de rijkste gastheer van 'Family Feud'?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste gastheer van 'Family Feud'?
Wie is de rijkste gastheer van 'Family Feud'?
Anonim

In 1976 maakte Family Feud zijn televisiedebuut met Richard Dawson die hostingtaken uitvoerde. Sindsdien is de geliefde spelshow soms onderbroken, maar Family Feud is altijd in een of andere vorm teruggekeerd. Als gevolg van Family Feud's extreem lange ambtstermijn in de ether, zijn de producenten van de show in de loop der jaren gedwongen om verschillende hosts te werven. Met dat in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op welke Family Feud-host het meeste geld waard is.

Van 1988 tot 1994 heeft een komiek en zeer sympathieke man genaamd Ray Combs geweldig werk geleverd als gastheer van Family Feud. Helaas kwam hij in 1996 onder tragische omstandigheden te overlijden. Sinds hij ongeveer 25 jaar geleden zijn vroegtijdige overlijden ontmoette, is er momenteel veel niet bekend over het leven van Combs. Er zijn bijvoorbeeld geen geloofwaardige rapporten over het vermogen van de gastheer op het moment van zijn overlijden die online te vinden zijn. Als gevolg hiervan zal Combs niet in deze lijst worden opgenomen, ondanks zijn belang voor de nalatenschap van Family Feud.

6 Richard Dawson – Netto waarde: $ 100k

Aangezien hij de gastheer is die de weg vrijmaakte voor alle anderen op deze lijst, is het alleen maar passend dat Richard Dawson de eerste plaats op deze lijst inneemt. Dawson, vooral bekend als de oorspronkelijke gastheer van Family Feud, speelde in de populaire spelshow van 1976 tot 1985. Dawson keerde daarna kort terug om Family Feud te hosten van 1995 tot 1996 nadat de ambtstermijn van Ray Combs ten einde liep. Gedurende het leven van Dawson kreeg hij ook veel acteerrollen, waaronder gecast als de hoofdschurk van The Running Man tegenover Arnold Schwarzenegger. Ondanks al zijn spraakmakende werk, meldt celebritynetworth.com dat Dawson slechts $ 100 duizend waard was toen hij in 2012 stierf.

5 Richard Karn – Netto waarde: $8 miljoen

Toen de komiek Tim Allen zijn eigen sitcom kreeg die in 1991 debuteerde, was er geen manier om te weten hoe populair de show zou worden. Met Allen gecast als een fictieve versie van zichzelf die een show in de show host, werd Karn gecast als de lankmoedige televisie-sidekick en vriend van het hoofdpersonage. Na te hebben gespeeld in Home Improvement van 1991 tot 1999, is Karn doorgegaan met het vinden van succes in het leven, ook al hebben sommige van de voormalige kindsterren van de show in de loop der jaren veel geworsteld. Karn werd ingehuurd om de vierde man te worden die Family Feud host en speelde van 2002 tot 2006 in de spelshow. Als gevolg van die baan en de talloze acteerrollen die Karn heeft gekregen, is hij momenteel $ 8 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

4 Louie Anderson – Netto waarde: $10 miljoen

Gedurende de jaren '80 en het begin van de jaren '90 voerde Louie Anderson zijn stand-upcomedymateriaal uit voor miljoenen bewonderende toeschouwers. Anderson was een buitengewoon grappig persoon en kreeg uiteindelijk een fan die groot genoeg was om een succesvolle geanimeerde show over zijn jeugd te lanceren, genaamd Life with Louie. Na drie seizoenen in de ether werd die show geannuleerd, maar Anderson bleef een veelgevraagde komiek en in 1999 werd hij ingehuurd om de derde man te worden die Family Feud host. Na het verlaten van de spelshow in 2002, bleef Anderson consistent werk vinden, waaronder een hoofdrol in de FX-serie Baskets. Volgens celebritynetworth.com heeft Anderson na een leven lang hard werken een fortuin van $ 10 miljoen verzameld.

3 John O'Hurley – Netto waarde: $12 miljoen

Tijdens de jaren '90 werden verschillende sitcoms uitgezonden die legendarisch zouden worden, waaronder Seinfeld. De show was zelfs zo succesvol dat zelfs de acteurs die bijrollen in de show speelden beroemd werden, waaronder J. Peterman-acteur John O'Hurley. Als gevolg hiervan heeft O'Hurley het extreem druk gehad als acteur sinds hij zijn Seinfeld-debuut maakte. Bovendien werd O'Hurley in 2006 de vijfde persoon die de gastheer van Family Feud werd en hij bleef in die rol tot 2010. Het blijkt dat al het harde werk dat hij heeft gestoken in het kapitaliseren van zijn Seinfeld-roem O' 'Hurley verdient een fortuin van $12 miljoen volgens celebritynetworth.com.

2 Al Roker – Netto waarde: $70 miljoen

Voor veel lezers van deze lijst kan het een grote verrassing zijn om de naam van Al Roker te zien. Roker is tenslotte nooit een vaste gastheer van Family Feud geweest. In 2008 werd Roker echter aangeboord om zes afleveringen van Celebrity Family Feud te hosten en dat kwalificeert hem voor deze lijst. Roker, het meest bekend als het weeranker van vandaag, blijft verslag doen van orkanen en stort zich op vele andere manieren in zijn werk. Met dat in gedachten is het geweldig om te weten dat Roker momenteel $ 70 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

1 Steve Harvey – Netto waarde: $200 miljoen

Steve Harvey, een uiterst succesvolle komiek die speelde in The Original Kings of Comedy, kopte ook de sitcom The Steve Harvey Show van 1996 tot 2002. Meer recentelijk is Harvey een uiterst succesvolle televisiepresentator geworden dankzij zijn werk aan shows zoals de Steve Harvey Morning Show en de Miss Universe-competitie. Wat nog belangrijker is voor de doeleinden van deze lijst, is dat Harvey Family Feud sinds 2010 heeft gehost en hij heeft in dezelfde rol gediend voor Celebrity Family Feud en Family Feud Africa. Met al die geweldige prestaties in gedachten, is het logisch dat hij de eerste plaats op deze lijst inneemt, aangezien Harvey een fortuin heeft van $200 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: