Alles wat LL Cool J heeft gedaan sinds zijn laatste album

Inhoudsopgave:

Alles wat LL Cool J heeft gedaan sinds zijn laatste album
Alles wat LL Cool J heeft gedaan sinds zijn laatste album
Anonim

LL Cool J was een van de eerste hiphopsterren die het genre naar een heel nieuw niveau tilde. Afkomstig uit New York, heeft de tweevoudig Grammy Award-winnende rapmagnaat de fans gezegend met 13 studioalbums gedurende zijn decennialange loopbaan bij Def Jam Records. Sterker nog, hij was ook een van de eerste artiesten die tekende bij het label en het op de kaart zette tot waar het nu is. Hij heeft veel grote namen in de rapgame beïnvloed, waaronder Eminem, Drake, 50 Cent en meer.

Het is echter een tijdje geleden sinds de laatste keer dat LL een album uitbracht. Zijn laatste project, Authentic, werd in 2013 uitgebracht. Sindsdien waagde de rapper zich aan andere kunstvormen, zoals hosting, voice-acting en zelfs bijna de microfoon voorgoed neerleggen. Dus, wat biedt de toekomst voor LL Cool J? Om het samen te vatten, dit is wat hij heeft gedaan sinds zijn laatste album.

6 LL Cool J Hosted 'Lip Sync Battle'

In 2015 debuteerde LL Cool J als tv-presentator in Spike's Lip Sync Battle naast Chrissy Teigen. Zoals de titel van de show suggereert, zet Lip Sync Battle grote namen in Hollywood in om lipsynchronisaties uit te voeren met populaire liedjes. De show was een groot succes voor Paramount, met 91 afleveringen gedurende de looptijd van 5 seizoenen.

"Het is in veel opzichten een beetje surrealistisch - gewoon een geweldig team om me heen hebben was geweldig. Het voelt goed", ging hij zitten met Deadline om over de show te praten. "Ik hou zo veel van muziek, dus om een show naar de popcultuur te brengen waar muziek bij betrokken is - wat mijn eerste liefde is - en om met zo'n slim en getalenteerd team aan de slag te gaan, het is dope."

5 Gepensioneerd en niet-gepensioneerd

Er zijn veel gevallen waarin muzikanten de industrie voorgoed opgeven, maar niet al te lang daarna zouden ze hun zoete comeback in de game aankondigen. LL is er een van. In maart 2016 ging hij naar Twitter voor een explosieve tirade over de huidige stand van de muziek en beweerde dat hij voorgoed met pensioen zou gaan. Niet lang daarna kondigde hij echter aan dat hij "het rapspel zou afslachten" en een nieuw project zou koken.

"Vandaag kom ik officieel uit mijn pensioen. En begin aan een nieuw album.. studiotijd is ingesteld om 20.00 uur.. Ik ga het rapspel afslachten!!!", vertelde hij de fans op 15 maart, 2016, maar we moeten nog zien waar dit project over gaat.

4 LL Cool J speelde in een boksfilm

In 2013 had LL een kleine rol in de sportkomediefilm van Peter Segal naast Sylvester Stallone en Robert De Niro. Getiteld Grudge Match, het is een komische film over twee ouder wordende boksers met meer dan 3 decennia rivaliteit die de ring betreden voor een laatste wedstrijd. Hoewel de film een kritieke mislukking was, genereerde het bijna $ 45 miljoen voor het productiebedrijf.

Dat gezegd hebbende, het is niet de eerste onderneming die LL ooit op acteergebied heeft gehad. Hij speelt een ex-Navy SEAL-agent Sam Hanna in NCIS: Los Angeles, waar hij later in 2013 een Teen Choice Award voor Choice TV Actor ontving.

3 Hij waagde zich aan stemacteren

Acteren voor de camera is niet eenvoudig, maar een personage tot leven brengen door middel van voice-acting is iets anders. Over het personage Sam Hanna gesproken, LL speelde de rol in "Casino Normale", een aflevering uit 2017 van Seth MacFarlane's volwassen geanimeerde sitcom American Dad!. Interessant genoeg was de aflevering de allereerste en enige onderneming van de rapper in stemacteren tot aan dit schrijven.

"Francine steelt van de CIA en doet alsof ze een sexy superschurk is om Stan aan te zetten tot meer verleidelijkheid. Roger bedriegt Hayley en Steve om Jay Leno in de val te lokken, zodat hij wraak op hem kan nemen", de officiële samenvatting van de aflevering. leest.

2 LL Cool J werd opgenomen in de Rock & Roll Hall Of Fame

Het jaar 2021 markeerde een nieuwe saga van LL's carrière toen collega-rapster Dr. Dre hem in de Rock and Roll Hall of Fame introduceerde vanwege de invloed van LL in het genre door de decennia heen. De ontvanger van de Musical Excellence Award voerde vervolgens enkele van zijn hits uit, waaronder 'Going Back To Cali', 'All I Have' en meer, en bracht verrassende gasten Eminem en Jennifer Lopez op het podium..

"Om eerlijk te zijn, het is nederig en inspirerend. Het zorgt ervoor dat ik de studio in wil om iets terug te doen voor deze erkenning", vertelde hij Rolling Stones over het ontvangen van zo'n eer.

1 Wat volgt er voor de veteraan Rap Star, LL Cool J?

Dus, wat biedt de toekomst voor LL Cool J? Nu maakt de rap-honcho zich op voor een aankomend album, iets waar hij sinds 2016 aan werkt. Hij tekende opnieuw bij Def Jam nadat hij een paar jaar bij het label was vertrokken en zei ooit in 2015 dat het album G. HAVER. 2, een vervolg op zijn gelijknamige album uit 2000. Hij heeft vrijwel gewonnen in het rapspel en wordt vaak geprezen als een van de beste die het ooit heeft gedaan. Zijn invloed zal de komende jaren en zelfs decennia blijven bestaan.

Aanbevolen: