Piers Morgan heeft dit icoon verbannen uit zijn show

Inhoudsopgave:

Piers Morgan heeft dit icoon verbannen uit zijn show
Piers Morgan heeft dit icoon verbannen uit zijn show
Anonim

Piers Morgan blijft op televisie, ondanks zijn controversiële manieren. Heck, hij zorgde ervoor dat het VK het meest klaagde over tv-momenten in 2021, vanwege zijn opmerkingen met betrekking tot Meghan Markle. Maar zoals we heel snel zullen leren, is dat tegenwoordig verre van zijn enige vete met beroemdheden.

Bepaalde beroemdheden verbannen uit een show komt vaker voor dan we weten. 'SNL' doet dit al jaren, zeker als een optreden naar het zuiden gaat. Hetzelfde geldt voor de 'Shock Jock' zelf Howard Stern, die ook een lijst heeft met beroemdheden die hij liever niet interviewt.

Het blijkt dat Piers Morgan ook een lijst heeft, waaronder een bepaald icoon uit de muziekindustrie.

Piers Morgan heeft verschillende vijanden in de entertainmentindustrie

Zeker, de vete van Piers Morgan met Meghan Markle is tegenwoordig de meest gepubliceerde, maar de lijst is echt lang en verre van zijn enige vete.

Zoals Page Six aangaf, heeft Morgan verschillende vetes gehad van toen en nu.

Een van de lange lijst is Jeremy Clarkson, die begin jaren 2000 zijn vete met Piers begon, aangezien Morgan een verhaal wilde vertellen over de populaire presentator van de autoshow, wat een complete leugen was en hem in verband bracht met een andere vrouw.

Dat is nog lang niet het einde, want de lange lijst bevat ook Jameela Jamil, Janet Mock, JK Rowling, Kim Kardashian, Chelsea Handler, Lady Gaga, Ariana Grande en nog zoveel meer.

Om eerlijk te zijn, heeft de oppositie ook niet geaarzeld om Morgan op scherp te zetten. Emily Ratajkowski was een van degenen die de gastheer op scherp zette: "Vrouwen vertellen wat ze met hun lichaam en seksualiteit moeten doen, is eigenlijk gewoon klassiek seksisme", reageerde Ratajkowski op de gijzeling van 2017."Ik kan meningen hebben over feminisme en ook sexy fotoshoots doen, bedankt."

Dit was verre van zijn laatste vete, in werkelijkheid heeft hij al jaren ruzie met beroemdheden, en dat omvat een bepaald icoon van het spel, Madonna.

Piers Morgan verbood Madonna voor "A Series Of Crimes"

Tijdens zijn tijd als presentator van ' Piers Morgan Tonight ', gaf de celeb toe dat een bepaald icoon voor altijd zou worden verbannen uit zijn interviews. Het blijkt dat de persoon over wie hij sprak niemand minder is dan Madonna. Volgens Morgan zijn er naast Access verschillende redenen waarom hij weigert met Madonna te praten.

"Er is iets gebeurd met Madonna, er zijn een paar dingen misgegaan tussen Madonna en mij", zei Piers. “Er zijn een paar dingen gebeurd. Ze weet het."

Piers vervolgt zijn verklaring waarin hij Madonna "saai" en "vervelend" noemt.

Alsof dat nog niet hard genoeg was, zou Morgan onthullen dat de ruzie tussen de twee partijen al in de jaren '90 begon vanwege een bepaald incident.

"Madonna en ik, we hebben elkaar nog nooit echt gezien", zei Piers. “Er was een incident met het gooien van broodjes in Londen in het midden van de jaren '90; er was een incident in een hotel in het zuiden van Frankrijk [op] het filmfestival van Cannes waarbij een fotograaf en een lijfwacht betrokken waren; er is een incident geweest met een pub die eigendom was van haar onlangs overleden echtgenoot, Guy Ritchie, waar mijn broer de manager was.”

Morgan zou ook een stap verder gaan en beweerde dat Madonna destijds een van zijn belangrijkste krantenkoppen had gesaboteerd.

“Weet je wat het ergste is wat Madonna me heeft aangedaan? Madonna's publicist zei ooit tegen me: 'Luister naar me, Madonna is niet zwanger', toen ik een krant leidde. En ik zei: ‘Weet je het zeker?’ Ze zei: ‘Luister naar me, Piers. Madonna is niet zwanger.’

“De volgende dag maakten ze [het nieuws] bekend op de website van een rivaliserende krant”, vervolgde Piers. "Er is een reeks misdaden."

Gezien dit alles is een interview tussen de twee niet te verwachten.

Rosie O'Donnell verbood Piers Morgan van haar show omdat Madonna op de zwarte lijst stond

Sinds Piers besloot Madonna te verbieden, vond Rosie O'Donnell het passend om Morgan zelf uit haar EIGEN serie, 'The Rosie Show', te weren. Wat de reden betreft, verklaarde Rosie dat het simpelweg te wijten was aan het feit dat Morgan haar goede vriend destijds had verbannen.

"Ja, ik heb Piers Morgan verbannen. Hij verbood Madonna zonder reden toen zijn show begon, dus ik verbied Piers Morgan! Ik heb niemand verbannen, maar als ik een lijst moet maken, hij zit erop."

Rosie is vast vergeten te vermelden dat Donald Trump ook op die lijst staat, gezien het vorige rundvlees dat twee ondergingen, waarbij hij regelmatig klappen uitdeelde.

Desalniettemin zullen we Madonna niet geïnterviewd zien door Piers, maar Rosie zal Morgan evenmin zien interviewen.

Aanbevolen: