Lily Collins denkt dat de looks van haar fans 'Emily In Paris' beter zijn dan die van Emily

Inhoudsopgave:

Lily Collins denkt dat de looks van haar fans 'Emily In Paris' beter zijn dan die van Emily
Lily Collins denkt dat de looks van haar fans 'Emily In Paris' beter zijn dan die van Emily
Anonim

Houd ervan of haat het, 'Emily In Paris' maakt furore sinds het eerder deze maand in première ging op Netflix. Lily Collins zegt dat ze het heerlijk vond om Emily te spelen, maar de meeste kijkers vonden het personage (en de hele show) vervelend en slecht gestyled.

Zoals elk cultureel popmoment in 2020 (hallo Tiger King) inspireerde 'Emily in Paris' net heel veel kostuums - en Lily vindt dat sommige er beter uitzien dan toen ze de echte Emily speelde.

Experts noemen Emily 'een moderamp'

Lily Collins als Emily in Parijs in hoed en 7 trui
Lily Collins als Emily in Parijs in hoed en 7 trui

De looks die Lily droeg toen ze speelde Emily had veel problemen, volgens mode- en stijlbeïnvloeders zoals YouTuber Mina Le. Mina beweert dat de meeste modeproblemen van Emily voortkomen uit hoe weinig de outfits weerspiegelden wie Emily was als personage.

Mina stelt dat voor iemand die zo goed in elkaar zit in hun leven en carrière, Emily's patroon-niet-overeenkomende ensembles er vreemd slordig uitzagen en niet haar vibe. De meeste looks waren ook ver buiten Emily's prijsklasse als een mid-level marketingprofessional van begin twintig. Mina en andere stijlprofessionals zeggen dat het veel realistischer zou zijn als Emily een mix van hoge en lage merken zou hebben gedragen.

Dat is waar vindingrijke fans Emily laten verslaan! Niemand kan eruitzien als een stijlvolle jonge professional met een beperkt budget, zoals echte stijlvolle jonge professionals met een beperkt budget.

Fans verkleed als Emily voor Halloween

Sommige Emily-kostuums waren echt indrukwekkend. Of mensen nu stijlvolle doe-het-zelf-versies van haar looks maakten met huishoudelijke artikelen of zich in hun eigen echte designergarderobe dompelden, velen van hen zagen er nog beter in elkaar uit dan Lily op het scherm deed. Bekijk deze die Lily deelde in haar eigen IG-verhalen:

Eén fan maakte zelfs hijab-dragende versies van een aantal van Emily's meest iconische outfits.

Lily zegt dat ze het beter deden dan zij

In haar eigen 'Emily in Paris'-kostuumoverzicht erkende Lily hun geweldige stylinginspanningen en schreef: "Jullie doen Emily beter dan Emily." Ze tagde het officiële @emilyinparis IG-account en voegde eraan toe: "Hou zo veel van deze allemaal. Fijne Halloween!"

Hoewel niet elke fan-look voldeed aan Lily's normen, waren er enkele huisdierinterpretaties van Emily opgenomen in haar IG-post en -verhalen. Iemand heeft deze kat naar Parijs gestuurd!

Aanbevolen: