Lily Collins heeft een onverwachte pitch voor seizoen drie van 'Emily In Paris

Inhoudsopgave:

Lily Collins heeft een onverwachte pitch voor seizoen drie van 'Emily In Paris
Lily Collins heeft een onverwachte pitch voor seizoen drie van 'Emily In Paris
Anonim

Lily Collins heeft de hype opgevoerd voor een derde hoofdstuk van Netflix' meest geliefde en gehate show, 'Emily in Paris', na de cliffhanger van dat seizoen twee.

De 'Love, Rosie'-actrice is teruggekeerd naar de rol van Emily Cooper, een Amerikaan die naar Parijs verhuist om bij een luxe marketingbedrijf te werken. In de Franse hoofdstad heeft de Chicagoan moeite om zich aan te passen aan de culturele verschillen terwijl ze navigeert met daten en vrienden maken in een gloednieuwe omgeving.

In het tweede seizoen (en dit is een spoilerwaarschuwing voor degenen die serie twee nog niet hebben ingehaald!), heeft Emily ook te maken met de gevolgen van haar affaire met Gabriel (Lucas Bravo) om een grote beslissing te nemen die haar voorgoed uit Parijs zou kunnen weghalen.

'Emily In Paris' seizoen twee eindigt als Emily een grote beslissing neemt

In de finale van seizoen twee van 'Emily in Paris' moet de hoofdpersoon een moeilijke keuze maken. (Serieus, laatste spoilerwaarschuwing.)

In een machtsconflict tussen de Franse en de Amerikaanse manier van doen, zal Emily moeten beslissen of ze bij haar Amerikaanse baas en mentor Madeline Wheeler (Kate Walsh) wil blijven als ze het Franse kantoor overneemt, of zich bij de angstaanjagende Sylvie Grateau (Filippijnse Leroy-Beaulieu) en haar voormalige collega's bij het openen van hun eigen marketingbureau, waardoor haar verblijf in Frankrijk wordt verlengd.

En Gabriel, die net weer samen is met Camille (Camille Razat), kan Emily misschien helpen bij haar beslissing om zo ver mogelijk van Parijs weg te komen.

Terwijl fans speculeren over de vraag of Emily haar nieuwe schoonheid Alfie (Lucien Laviscount) naar Londen zal volgen of zich in Parijs zal vestigen, heeft Collins nog een ander idee.

Lily Collins is aan boord met 'Emily In Berlin'

Nadat foto's van een recente Collins' 'Vogue'-fotoshoot online begonnen te circuleren, stelden fans van de Netflix-show voor dat de actrice naar Duitsland moest verhuizen.

In de kiekjes heeft Collins zware rokerige ogen en zwart-witte outfits, evenals een gestructureerde, pikzwarte mul, die doet denken aan een punk uit de jaren 80 en new wave-esthetiek.

Hoewel Emily bekend staat om haar levendige, extra kleurrijke garderobe, dachten sommige kijkers dat ze in een mogelijk seizoen drie misschien iets zou veranderen.

'emily in berlin' een fan reageerde op Twitter na het zien van de foto's. En Collins leek het idee leuk te vinden, toen ze de originele tweet op het scherm pakte om deze in een bericht op Instagram op te nemen.

'Emily in Paris' wordt gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: