Hoe vaak is Lady Gaga verloofd geweest?

Inhoudsopgave:

Hoe vaak is Lady Gaga verloofd geweest?
Hoe vaak is Lady Gaga verloofd geweest?
Anonim

Gezien haar niveau van bekendheid, spreekt het voor zich dat Lady Gaga om verschillende redenen aandacht heeft gekregen. Of het nu voor haar acteerwerk is, voor haar zakelijke ondernemingen of voor haar muziek, Gaga heeft een manier om in de krantenkoppen te blijven.

De sterartiest heeft veel aandacht gekregen over haar relaties, inclusief haar laatste romance. Het is fijn dat het daar goed gaat, maar fans zijn nieuwsgierig naar haar datinggeschiedenis, met name haar eerdere verlovingen.

Laten we eens kijken naar Lady Gaga's liefdesleven en zien hoe vaak die sterartiest is verloofd.

Lady Gaga is een krachtpatser

In de jaren 2000 stormde Lady Gage het toneel op toen het decennium ten einde liep, en in een mum van tijd veranderde ze in een van de meest spraakmakende zangeressen ter wereld. Sindsdien is ze de popcultuur blijven domineren.

Op het gebied van muziek heeft Gaga 5 studioalbums uitgebracht, waarvan er 4 door de RIAA ten minste platina zijn gecertificeerd. Ze behaalde talloze hits in de Billboard-hitlijsten, won enkele van de meest prestigieuze muziekprijzen en verkocht meer dan 100 miljoen platen, wat haar tot een enorm succes maakte.

In de wereld van acteren is ze ook dynamisch geweest. Gaga gedijt goed in zowel film- als televisieprojecten, en ze heeft lovende kritieken gekregen voor wat ze heeft gedaan terwijl de camera's draaien. Ze heeft zelfs een nominatie voor Beste Actrice gekregen bij de Academy Awards voor A Star Is Born.

Gezien de hoeveelheid bekendheid die ze tijdens haar carrière heeft verworven, spreekt het voor zich dat vrijwel elk aspect van haar persoonlijke leven enige media-aandacht heeft gekregen. Dit geldt ook voor haar relaties.

Haar datinggeschiedenis is breed uitgemeten

Bijna alle beroemdheden hebben te maken met het feit dat hun relaties algemeen bekend worden, en Lady Gage is hier geen onbekende in.

In april deed Harper's Bazaar een stuk van Lady Gaga en Michael Polansky, met wie ze een romance begon. Het artikel benadrukte de nieuwe schoonheid van de ster en gaf wat informatie over zijn achtergrond.

"Polansky heeft de stichting mede opgericht met Sean Parker, die mede-oprichter was van grote technologiebedrijven zoals Napster en Facebook. De organisatie, die in 2015 werd gelanceerd, ondersteunt filantropische inspanningen op het gebied van biowetenschappen, wereldwijde volksgezondheid, maatschappelijke betrokkenheid, en de kunsten, volgens zijn website. Hij zit ook in het bestuur van het in San Franciso gevestigde Parker Institute for Cancer Immunotherapy, dat onderzoek naar de behandeling van kanker sponsort, "schreef de site.

E! gaven ook wat details over hun romance, en ze voegden zelfs een tijdlijn toe dankzij wat hulp van een bron.

"Volgens een E! News-bron gaat de zanger "al meer dan een maand met dezelfde man uit. Ze zien elkaar al sinds voor de vakantie en ze is gek op hem."De bron bevestigde ook dat hij dezelfde man was met wie ze in 2020 belde, "ze hadden elkaar al weken gezien", schreef de site.

Het is geweldig om te zien dat Gaga het goed doet met haar nieuwe schoonheid, en fans zouden graag zien hoe ver deze twee kunnen gaan.

Laten we nu even de aandacht verleggen naar enkele eerdere relaties die ze heeft gehad, met name haar eerdere verlovingen.

Haar eerdere engagementen

Zoals het er nu uitziet, is Lady Gaga twee keer verloofd sinds ze uitbrak en een ster werd.

Volgens US Magazine was ze voor het eerst verloofd met acteur Taylor Kinney.

"De "Million Reasons"-zangeres ontmoette de Chicago Fire-ster in juli 2011 op de set van haar "Yoü &I"-muziekvideo. Na meer dan drie jaar daten, verloofden Gaga en Kinney zich op Valentijnsdag in 2015. Het jaar daarop ging het tweetal echter uit elkaar', schreef de site.

In 2017 kreeg Gaga een relatie met Christian Carino, met wie ze verloofd raakte.

"Gaga bevestigde eindelijk haar verloving met Carino in oktober 2018 en noemde hem 'mijn verloofde' op het podium van het 25e jaarlijkse Elle Women in Hollywood-evenement. Terwijl de CAA-agent de Golden Globes en de SAG Awards bijwoonde met Gaga, het paar leidde tot speculaties toen ze haar verlovingsring (en verloofde) bij de Grammy's in februari 2019 dumpte. Minder dan twee weken later brak het nieuws over het uiteenvallen van Gaga en Carino, "schreef US Magazine.

Ze heeft in de loop der jaren andere relaties gehad, maar voor zover de grote publicaties weten, zijn dit de enige twee verlovingen die de zangeres heeft gehad.

Het is jammer dat deze niet zijn uitgekomen, maar het lijkt goed te gaan met Gaga en haar nieuwe schoonheid.

Aanbevolen: