Hoe vaak is Jennifer Lopez verloofd en getrouwd geweest?

Inhoudsopgave:

Hoe vaak is Jennifer Lopez verloofd en getrouwd geweest?
Hoe vaak is Jennifer Lopez verloofd en getrouwd geweest?
Anonim

Muzikant en actrice Jennifer Lopez staat in de schijnwerpers sinds ze eind jaren 90 beroemd werd. Ze speelde in talloze romantische komedies en haar echte liefdesleven is ook altijd een erg populair onderwerp geweest.

Vandaag bekijken we alle keren dat Jennifer Lopez verloofd en getrouwd is geweest. De diva was drie keer getrouwd en ze had ook te maken met twee geannuleerde verlovingen. Laten we een trip down memory lane maken en kijken naar alle mannen waarvan Lopez dacht dat ze haar 'nog lang en gelukkig' waren.

6 Jennifer Lopez was tussen 1997 en 1998 getrouwd met de Cubaanse acteur Ojani Noa

De aftrap is de Cubaanse acteur Ojani Noa. Jennifer Lopez begon in maart 1995 met Noa - die toen ober was - te daten en in april 1996 verloofde het stel zich. Op 22 februari 1997 stapten Jennifer Lopez en Ojani Noa in het huwelijksbootje, maar hun huwelijk duurde niet lang. Lopez' carrière begon net en het leek alsof de twee het niet konden laten werken. Hun scheiding werd in maart 1998 afgerond.

5 Jennifer Lopez was tussen 2001 en 2002 getrouwd met danseres Cris Judd

Jennifer Lopez' volgende echtgenoot was haar voormalige achtergronddanseres Cris Judd. De twee begonnen te daten in februari 2001 en op 29 september van hetzelfde jaar trouwden de zanger en de danseres. Hun huwelijk duurde echter ook niet lang en hun scheiding werd in januari 2003 afgerond. Na hun scheiding bleef Judd in de dansindustrie werken, voornamelijk als choreograaf.

4 Jennifer Lopez was tussen 2002 en 2004 verloofd met acteur Ben Affleck

Een van Jennifer Lopez' beroemdste relaties was ongetwijfeld die met Hollywood-ster Ben Affleck. De twee begonnen medio 2002 te daten nadat ze elkaar hadden ontmoet op de set van de misdaadroman Gigli, en in november 2002 verloofden de twee zich. Behalve Gigli werkten de twee ook samen aan de videoclip voor "Jenny from the Block" en de film Jersey Girl.

Hun bruiloft was oorspronkelijk gepland voor september 2003, maar werd uitgesteld vanwege alle media-aandacht. Helaas beëindigde het paar in januari 2004 hun verloving. Later onthulde Lopez dat Affleck zich niet op zijn gemak voelde bij het onderzoek van de media, maar dat hun liefde echt was: "Ik denk een andere tijd, een andere zaak, wie weet wat er had kunnen gebeuren, maar er was een echte liefde daar."

3 Jennifer Lopez was tussen 2004 en 2011 getrouwd met zanger Marc Anthony

Jennifer Lopez' derde huwelijk was met muzikant Marc Anthony. De twee zijn vrienden sinds de jaren '90, en ze begonnen te daten in april 2004 - slechts een paar maanden nadat haar verloving met Ben Affleck werd geannuleerd. Op 5 juni 2004 trouwden Lopez en Anthony. In februari 2008 beviel Jennifer Lopez van een twee-eiige tweeling, Maximilian David en Emme Maribel. Helaas kondigden de twee muzikanten in juli 2011 hun splitsing aan en hun scheiding werd in juni 2014 afgerond. Jennifer Lopez kreeg de primaire fysieke voogdij over hun twee kinderen.

Later onthulde Lopez dat de twee een moeilijke start hadden toen ze amper een half jaar na haar scheiding van Affleck trouwden: "Mijn manier om de pijn te verdoven was anders. Ik zocht troost bij een andere persoon, probeerde om iemand te vinden die me het gevoel kan geven dat ik geliefd en gewenst ben in mijn eenzaamste uur."

2 Jennifer Lopez was tussen 2019 en 2021 verloofd met honkbalspeler Alex Rodriguez

Jennifer Lopez' meest recente verloving was met voormalig professioneel honkbalspeler Alex Rodriguez. De twee sterren begonnen te daten in februari 2017 en in maart 2019 verloofden de twee zich. Tijdens hun relatie deelden ze vaak een glimp van hun gezamenlijke gezinsleven, aangezien ze allebei kinderen hebben uit eerdere relaties. Vanwege COVID-19 stelden ze hun huwelijk uiteindelijk uit en in april 2021 kondigden de twee sterren aan dat ze hun verloving zouden beëindigen en hun eigen weg gingen.

Ze kondigden hun scheiding aan in een verklaring waarin stond: "We hebben ons gerealiseerd dat we beter zijn als vrienden en kijken ernaar uit om dat te blijven. We zullen blijven samenwerken en elkaar ondersteunen bij onze gedeelde bedrijven en projecten. We wensen het beste voor elkaar en elkaars kinderen. Uit respect voor hen is de enige andere opmerking die we willen zeggen, iedereen bedanken die vriendelijke woorden en steun heeft gestuurd."

1 Ten slotte is Jennifer Lopez momenteel aan het daten met haar voormalige verloofde Ben Affleck

Ten slotte heeft Jennifer Lopez momenteel een relatie met haar voormalige verloofde Ben Affleck. De twee hebben hun romance nieuw leven ingeblazen in april 2021 en sindsdien lijken ze erg gelukkig te zijn. Zoals eerder vermeld, gaf Lopez toe dat een belangrijke reden voor hun uiteenvallen in 2004 de media-razernij was, maar deze keer lijkt het alsof het paar ervoor zorgt dat hun relatie meer privé blijft. In de jaren dat ze niet samen waren, bleven de twee contact houden en als ze naar elkaar vroegen, zeiden ze alleen maar goede dingen. Hopelijk lukt het 'Bennifer' deze keer om het te laten werken!

Aanbevolen: