Doja Cat verdubbelde haar nettowaarde in 2021 - hier is hoe

Inhoudsopgave:

Doja Cat verdubbelde haar nettowaarde in 2021 - hier is hoe
Doja Cat verdubbelde haar nettowaarde in 2021 - hier is hoe
Anonim

Muzikant Doja Cat werd in 2018 beroemd met haar single "Mooo!" die al snel een internetmeme werd. Sindsdien heeft de rapper zich echter gevestigd als een veelbelovende muzikant en tegenwoordig is Doja Cat een van de grootste en meest bekende vrouwelijke rappers in de industrie.

Vandaag bekijken we hoe de ster erin slaagde haar vermogen in slechts één jaar te verdubbelen. Van het uitbrengen van een van de meest succesvolle albums van 2021 tot het krijgen van talloze merkdeals - blijf scrollen om te zien hoe Doja Cat haar indrukwekkende vermogen verdiende!

9 In 2021 bracht Doja Cat haar derde studioalbum 'Planet Her' uit

Op 25 juni 2021 bracht Doja Cat haar derde studioalbum Planet Her uit en het was een groot succes. Het album bevatte haar hits "Kiss Me More", "You Right", "Need to Know" en "Woman". Het album werd Doja Cat's best scorende album toen het debuteerde op nummer twee in de Billboard 200.

8 Haar muziek was enorm op TikTok

Het is veilig om te zeggen dat de muziek van Doja Cat in 2021 enorm populair was op het sociale-mediaplatform TikTok voor het delen van video's.

Het is geen geheim dat TikTok-geluiden sterk van invloed zijn op welke muziek tegenwoordig populair is - en de muziek van Doja Cat is vaak een trending geluid op het populaire platform.

7 Doja Cat werkte samen met andere beroemde artiesten

Hoewel Doja Cat in 2021 al beroemd was, lijdt het geen twijfel dat haar samenwerkingen dit jaar haar hebben geholpen een nog groter publiek te bereiken. In de loop van het jaar werkte de muzikant samen met haar vriendin Saweetie aan het nummer "Best Friend", Ariana Grande en Megan Thee Stallion aan de remix van het nummer "34+35", SZA aan het nummer "Kiss Me More", The Weeknd op het nummer "You Right", en Lil Nas X op het nummer "Scoop".

6 Ze speelde een gastrol in de comedyshow 'Dave'

In 2021 konden fans Doja Cat ook zien acteren terwijl ze als zichzelf verscheen in de komische tv-show Dave. De show schittert met rapper / komiek Lil Dicky die het titulaire personage speelt en het volgt een fictieve versie van Lil Dicky. Naast Doja Cat zijn er nog enkele andere sterren die op Dave zijn verschenen, waaronder Justin Bieber, Kourtney Kardashian, O. T. Genasis, Young Thug, Macklemore, Hailey Bieber, Kendall Jenner, J Balvin en Lil Nas X. Momenteel heeft Dave een 8,3 beoordeling op IMDb.

5 Doja Cat trad op op meerdere muziekfestivals

Naast het uitbrengen van muziek die in 2021 erg populair was, trad de muzikant ook op op meerdere bekende muziekfestivals. Gezien het feit dat de meeste muziekevenementen in 2020 werden geannuleerd, waren fans zeker enthousiast om Doja Cat live te zien in 2021.

Enkele van de meest memorabele muziekfestivals waarop de rapper optrad, zijn Made in America Festival, Global Citizen Festival, Balmain Music Festival en het Austin City Limits Music Festival.

4 Doja Cat werkte samen met verschillende merken

Het is zeker geen geheim dat celebs nogal wat geld verdienen met merkdeals en Doja Cat had zeker een paar leuke samenwerkingen in 2021. In de loop van het jaar werkte de muzikant samen met merken als Pretty Little Thing en Givenchy, en ze heeft zelfs haar eigen make-uplijn met BH Cosmetics. Het lijdt weinig twijfel dat in de toekomst meer merken met de ster zullen willen samenwerken.

3 en Doja Cat kregen een indrukwekkend aantal volgers op sociale media

Sociale media spelen een grote rol in de hedendaagse entertainmentwereld en het is geen verrassing dat hoe meer volgers je hebt op sociale-mediaplatforms, hoe rijker je wordt. In 2021 groeide de aanhang van Doja Cat zeker en momenteel heeft de muzikant een indrukwekkende 18,3 miljoen volgers op Instagram - een aantal dat zeker elke dag zal groeien. Met zo'n groot platform is Doja Cat zeker waardevoller voor merken, en daarmee zal haar vermogen zeker ook groeien.

2 Doja Cat heeft een NFT-collectie uitgebracht

De muzikant besloot ook om in de wereld van non-fungible tokens (NFT's) te duiken en in september 2021 bracht ze haar eerste NFT-collectie uit, 'Planet Doja'. De collectie bestaat uit twee lagen tokens en 26.000 verzamelobjecten en hiermee heeft Doja Cat zeker bewezen dat ze weet hoe ze met de tijd mee moet gaan.

1 In 2020 was het vermogen van Doja Cat $4 miljoen - en in 2021 verdubbelde het

En tot slot sluiten we de lijst af met cijfers. In december 2020 had Doja Cat een geschat vermogen van $ 4 miljoen. Momenteel heeft de rapper naar schatting een nettowaarde van $ 8 miljoen, wat betekent dat ze haar vermogen in slechts één jaar verdubbelde. Dit is natuurlijk niet verwonderlijk gezien het feit dat de muzikant een zeer succesvol jaar had en haar muziek, samenwerkingen, merkdeals, festival- en televisieoptredens en groei op sociale media haar zeker hebben geholpen om veel meer te verdienen dan in 2020. Op basis hiervan kunnen we gerust stellen dat we kunnen verwachten dat Doja Cat in 2022 een stuk rijker zal worden!

Aanbevolen: