Dit zijn de meest onwaarschijnlijke Howard Stern Show Staffers

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest onwaarschijnlijke Howard Stern Show Staffers
Dit zijn de meest onwaarschijnlijke Howard Stern Show Staffers
Anonim

Een deel van Howard Stern's genie is zijn vermogen om zijn stafsterren te maken. Terwijl veel andere tv- en radioprogramma's hebben geprobeerd om de werknemers achter de schermen deel te laten uitmaken van het entertainment, was Howard degene die dit formaat echt populair maakte. En niet te vergeten, hij is er de beste in. Mensen als co-host Robin Quivers en producer Gary 'Ba Ba Booey' Dell'Abate zijn bijna net zo beroemd als hij. Elke medewerker van Stern Show biedt (of heeft aangeboden) iets unieks en ronduit vermakelijk voor miljoenen luisteraars. Maar niet iedereen is echt aardig.

Alleen al omdat een medewerker van Stern Show 'onwaarschijnlijk' is, wil dat nog niet zeggen dat ze niet 'het grappige' aan de show bijdragen. Sommige vermeldingen op deze lijst zijn gemakkelijk de meest vermakelijke … Maar zorgt dat ervoor dat fans een biertje met hen willen gaan drinken? Misschien misschien niet. Volgens talloze fans op Reddit en Howard Stern Show-bellers gedurende de meer dan 30 jaar durende run van de show, zijn dit absoluut de meest onsympathieke werknemers…

8 Benjy Bronk

Het is ronduit schokkend dat Howard schrijver Benjy Bronk niet heeft ontslagen. Na jarenlang te laat op het werk te zijn verschenen, zou elke andere baas de hamer hebben neergehaald. Maar Benjy krijgt een gratis pas vanwege zijn bijdragen aan de Stern Show. Hij is duidelijk iemand die enkele van de sterkste stukken van de show heeft geschreven. Zijn "Benjy Vortex" is echter wat fans het meest haten. Er gebeurt iets met de show als Benjy iets te lang mag praten of mensen probeert mee te nemen in zijn stomme, vreemde wereld. Hoewel hij duidelijk een personage speelt, is het een verdomd irritante.

7 Ralph Cirella

Ralph Cirella krijgt de meeste van zijn opmerkingen via de telefoon binnen, aangezien hij een van de medewerkers van Stern Show is die de minste tijd in de studio heeft doorgebracht. Dit komt omdat hij Howards persoonlijke stylist is en niet veel behoefte heeft om in de buurt te zijn van Richard Christy, JD Harmeyer, Jason Kaplan, Ronnie Mund of Sal Governale. En het lijkt alsof ze het zo leuk vinden. Ralph is gemakkelijk een van de meest gemene leden van het personeel. Hij heeft er geen probleem mee om een absolute pestkop te zijn en dat weet hij ook. Op basis van het personage dat hij presenteert op The Stern Show, heeft hij ook een beetje een te hoge dunk van zichzelf en is hij behoorlijk sociaal ongepast. Door zijn gedrag is hij verbannen uit het verblijf in Howards eigen huis. Hij staat bijna nooit op Reddit-fanslijsten van favoriete Howard Stern Show-medewerkers.

6 Scott Salem

Het enige dat de voormalige ingenieur grappig maakte, was het feit dat Howard zo gemakkelijk boos werd op zijn incompetentie. Dat en de imitatie van Fred Norris. Scott 'The Engineer' was een van de langstlopende stafleden van Stern Show die het radioprogramma onder mysterieuze en naar verluidt controversiële omstandigheden verliet. Het eeuwig neerslachtige Eeyore-type was een grappig contrast met Howard en enkele andere stafleden, maar meestal was hij gewoon flauw. Maar toen hij net zo grappig probeerde te zijn als zijn collega's, viel hij hard op zijn kont en was hij behoorlijk onsympathiek.

5 Scott DePace

Scott DePace was de rechtse tegenstander van de meestal linkse stafleden op The Stern Show. Dit was soms hilarisch en maar vaak bizar vervelend voor fans. De voormalige directeur van Howard TV was gemeen, meedogenloos en opmerkelijk koppig. Hoewel hij heeft bijgedragen aan een aantal behoorlijk geweldige gevechten, waaronder het filmen van producer Gary Dell'Abate die in de lucht sliep, was hij als mens behoorlijk onsympathiek.

4 Jackie Martling

Wat er echt is gebeurd tussen Howard en Jackie Martling is enigszins gecompliceerd. Immers, toen Jackie na 15 jaar de Stern Show verliet omdat hij niet in staat was om opnieuw over zijn contract te onderhandelen, bleven de twee bevriend. Howard was openlijk boos dat Jackie zijn functie als co-host zou opgeven. Maar hij was niet bepaald verrast. Evenmin was het publiek na jaren van Jackie klagen over niet genoeg betaald. Toch werd Jackie terug uitgenodigd als gast totdat ze weer een, meer geheime, ruzie hadden. Fans belden regelmatig om Jackie te bespotten vanwege zijn gevoel voor humor en het feit dat hij zijn eigen merchandise en producten zou verkopen. Toen hij werd vervangen door de enorm populaire Artie Lange, werd hij grotendeels vergeten door fans van Stern Show.

3 Steve Grillo

Tracy Millman die tegen Steve Grillo schreeuwt, is gemakkelijk een van de grappigste en meest brute Howard Stern Show-gevechten in de geschiedenis. Maar behalve dat, was Grillo volgens fans op Reddit een vooral irritante en uiterst arrogante Staffer tijdens zijn tijd op de show. Na zes jaar als stagiaire vertrok Grillo omdat het loon oneerlijk was. Terwijl Howard hem aanmoedigde om een nieuwe weg in het leven te vinden en zelfs een vakbond van elektriciens smeekte om hem in dienst te nemen, was Grillo de laatste jaren niets anders dan vijandig tegenover zijn voormalige baas.

2 Memet Walker

Om eerlijk te zijn, Memet is de afgelopen jaren gekalmeerd. En hij begon zijn Stern Show-carrière als een behoorlijk vermakelijk, zo niet tertiair, on-air personage. Maar in 2016 gebeurde er iets met Memet waardoor hij een paar jaar ondraaglijk onsympathiek was. Plotseling werd de schrijver/producent de verschrikkelijke "Gangster Of Love"-tatoeage op zijn bovenrug. Hij werd de ergste soort van volledig onbewuste, arrogante betweter. Argumenten tot op het punt van belachelijkheid. En als je er tegenaan duwt, een complete en volslagen baby. Deze momenten brachten het slechtste (en meest hilarische) van ex-medewerker Brent Hatley naar boven en gaven Fred Norris een aantal bijzonder geweldige soundbites ("I'm A Bad Cowboy"), maar dit was een onuitstaanbare periode. Gelukkig heeft Memets verloofde hem schijnbaar gerustgesteld.

1 Stotterende John Melendez

Stotterende John verraadde Howard ronduit en dit is iets dat veel van zijn fans nooit hebben kunnen vergeten of vergeven. Tegenwoordig blijft hij de meest verbitterde ex-stafmedewerker die voortdurend oorlog voert tegen zijn voormalige baas, hetzij via mislukte rechtszaken, The New York Daily News, of via podcasts waar maar weinig mensen naar luisteren. Tijdens zijn tijd bij de Stern Show, voordat hij een baan bij Jay Leno aannam achter Howard's rug om, kwam John voortdurend in de problemen door zichzelf te promoten en banen aan te nemen die in strijd waren met zijn taken op de show. Dat wil niet zeggen dat Stuttering John niet een aantal absoluut klassieke stukjes heeft bijgedragen aan de Stern-show in de jaren negentig. Hij deed het absoluut. Maar zijn uiteindelijke wrede vete met Howard Stern heeft hem behoorlijk onaangenaam gemaakt.

Aanbevolen: