Schokkende onthullingen over het leven en de carrière van Jennette McCurdy

Inhoudsopgave:

Schokkende onthullingen over het leven en de carrière van Jennette McCurdy
Schokkende onthullingen over het leven en de carrière van Jennette McCurdy
Anonim

Toen Jennette McCurdy haar aanstaande memoires aankondigde, waren mensen verontrust door de titel. Niet verwonderlijk, want I'm Glad My Mom Died is nogal een provocerende uitspraak. Maar hoe meer informatie er naar buiten komt over Jennettes kindertijd en adolescentie, hoe begrijpelijker de titel wordt.

De actrice moest veel uitdagingen in haar leven overwinnen, en veel daarvan werden veroorzaakt door haar moeder. Nu, met deze memoires, neemt ze de controle over het verhaal en vertelt ze haar verhaal.

Jennette McCurdy's tijd in Nickelodeon

Dit kan als een schok komen voor de lezers die zich Jennette McCurdy herinneren als de grappige tiener van ICarly, maar de waarheid achter de tijd van de actrice in de show is niet prettig. Onlangs werd een fragment van haar aanstaande memoires gepubliceerd, waarin Jennette vertelde dat ze was misbruikt door een persoon die ze de Schepper noemde. Hoewel ze hem niet bij naam noemt, zou ze kunnen verwijzen naar Dan Schneider, de maker van ICarly. Blijkbaar heeft Nickelodeon haar een zeer onethisch aanbod gedaan met betrekking tot die man. Een grote hoeveelheid geld in ruil voor haar geheimhouding.

"What the fk? Nickelodeon biedt me driehonderdduizend dollar zwijggeld om niet publiekelijk over mijn ervaring met de show te praten?" zei Jennette in het fragment. "Mijn persoonlijke ervaring met het misbruik van The Creator? Dit is een netwerk met shows gemaakt voor kinderen. Zouden ze niet een soort moreel kompas moeten hebben? Moeten ze niet op zijn minst proberen te rapporteren aan een soort van ethische standaard?" Ze vroeg zich af, zoals waarschijnlijk iedereen die dit leest zich dat ook afvraagt.

Haar relatie met haar moeder

Er is een reden (of liever meerdere) waarom Jennette McCurdy's memoires I'm Glad My Mom Died heet. Haar moeder, Debbie, was verantwoordelijk voor het fysiek en emotioneel misbruiken van Jennette en is de oorzaak van haar eetstoornissen. De vrouw was geobsedeerd door het feit dat haar dochter een ster werd, en maakte haar werk sinds ze een kind was. Ze begon haar haar te bleken en haar tanden te bleken toen ze tien was, en begon haar calorie-inname te beheersen toen ze 11 was. Als gevolg daarvan leed de actrice jarenlang aan anorexia en boulimia, en de controle van haar moeder nam alleen maar toe toen Jennette een tiener was, wat het natuurlijk nog erger maakte. Het kwam op het punt dat ze niet eens alleen mocht douchen.

"Ik weet dat als mijn moeder nog leefde, ik nog steeds een eetstoornis zou hebben. Alleen de afstand tot haar zorgde ervoor dat ik gezond kon worden", zei Jennette. Ze is al jaren in therapie en in 2018 kon ze met veel plezier haar herstel van haar eetstoornis aankondigen. Herstel is echter een levenslange strijd en de actrice is wijs genoeg om niets als vanzelfsprekend te beschouwen."Het is een risico om je leven te veranderen, maar ik heb er mijn missie van gemaakt", zei ze. "Ik wist niet hoe ik mijn identiteit kon vinden zonder mijn moeder. En ik ga niet liegen. Het was erg moeilijk om hier te komen. Maar nu ben ik op een plek in mijn leven waarvan ik nooit had gedacht dat het mogelijk. En ik voel me eindelijk vrij."

I'm Glad My Mom Died komt uit op 9 augustus en afgaande op de pre-orders wordt het een bestseller.

Aanbevolen: