Kaia Gerber en Austin Butler's Relationshp History, Explained

Inhoudsopgave:

Kaia Gerber en Austin Butler's Relationshp History, Explained
Kaia Gerber en Austin Butler's Relationshp History, Explained
Anonim

Afspraken met beroemdheden zijn een groot probleem voor fans, vooral wanneer de twee mensen die net aan het datingspel hebben deelgenomen, Kaia Gerber en Austin Butler zijn. Het supermodel en het hartenbrekerduo zijn onlangs op het toneel verschenen als een nieuw item, en fans werden overrompeld toen ze hoorden dat ze een romantische band hadden.

Kaia, de 20-jarige dochter van supermodel Cindy Crawford en zakengoeroe Rande Gerber, is schijnbaar halsoverkop verliefd geworden op Austin Butler. Hij is een 30-jarige acteur die vooral bekend staat om zijn rol in Switched at Birth en zijn vroegere langdurige relatie met Vanessa Hudgens van High School Musical en wordt nu in de krantenkoppen gegooid als Kaia's nieuwe hoofdrolspeler. Hun relatie is heel nieuw, maar er is al veel geroezemoes rond hun nieuwe romance.

10 Kaia Gerber's vorige relatie

In november 2021 begon het nieuws over het uiteenvallen van Kaia Gerber en Jacob Elordi de krantenkoppen te halen en geschokte fans waren verrast door het nieuws. Dit was een onverwachte verandering, en Kaia was zo privé over haar relatie met Jacob geweest dat niemand dit echt zag aankomen. Vers van haar breuk, slechts een paar weken later, werd ze gezien met Austin Butler en de wenkbrauwen begonnen onmiddellijk op te trekken.

9 Kaia Gerber geeft deze relatie een schone start op sociale media

Ondanks het feit dat de relatie tussen Jacob Elordi en Kaia Gerber in der minne eindigde, leek ze Austin Butler een zeer schone lei te geven in het datingspel. Vlak voordat ze werd gekoppeld aan Austin, schrobde Kaia haar hele aanwezigheid op sociale media van alle foto's of referenties van Jacob, waardoor het leek alsof hun relatie nooit had bestaan. Austin kwam binnen zonder enige belemmering - althans niet in haar online wereld.

8 Austin Butler's relatiegeschiedenis

Austin heeft een paar relaties achtergelaten om Kaia Gerbers genegenheid na te jagen, waarvan de belangrijkste zijn bijna 9-jarige relatie met Vanessa Hudgens is. De twee leken verliefd op elkaar tot ver in hun relatie en waren lange tijd zeer serieus. Fans voorspelden dat ze samen door het gangpad zouden lopen, maar ze stopten er uiteindelijk mee. Kort nadat ze uit elkaar gingen, werd Austin gespot met Olivia DeJonge en Lily-Rose Depp, voordat ze een liefdesmatch met Kaia Gerber op gang brachten.

7 Austin Butler en Kaia Gerber voor het eerst gespot

2021 eindigde met een knaller voor Kaia en Austin nadat ze samen leken te genieten van een yogales. De media zwermden terwijl ze samen over straat liepen en er heel casual en comfortabel uitzagen in elkaars gezelschap. Terwijl de pers naar meer informatie zocht, waren alle ogen gericht op deze kerstverrassing en fans begonnen enthousiast te worden over het zien van deze nieuwe relatie.

6 Austin Butler en Kaia Gerber's 'Cute Romance' stage

Bronnen dicht bij het paar hebben al aangegeven dat Kaia en Austin snel de fase van "schattige romantiek" in zijn gegaan. Er vliegen duidelijke vonken tussen hen in en sinds hun eerste waarneming zijn ze een aantal keer samen gezien. Ondanks dat ze nog maar heel kort bij elkaar zijn, zijn ze duidelijk goed op elkaar afgestemd. De vonken vliegen tussen hen in terwijl ze samen nieuwe avonturen aangaan.

5 Kaia is oprecht gelukkig

Hoewel Kaia en Austin vrij privé zijn over hun relatie en niet te veel onthullen aan de pers, hebben degenen die het dichtst bij hen staan al opgemerkt dat Kaia oprecht gelukkig is en echt geniet van deze tijd die ze doorbrachten met het vormen een hechte emotionele band met Austin. Ze heeft Austin al haar aandacht en focus gegeven en brengt steeds meer tijd met hem door.

4 Kaia Gerber's vrienden keuren Austin Butler goed

Het lijkt erop dat Kaia de volledige steun heeft van haar vrienden als het gaat om deze hete nieuwe relatie. Sommige van haar vrienden zeiden: 'Het is een hele stap hoger dan haar laatste relatie en dat weet ze ook', en ze zeiden verder: 'Ze lijkt erg gelukkig. Al haar vrienden vinden hem echt schattig. Austin en Kaia hebben al een netwerk van ondersteunende cheerleaders gecreëerd en gaan op volle kracht vooruit in het datingspel.

3 Austin Butler's ex, Vanessa Hudgens geeft haar zegen

Toen de romance van Kaia Gerber en Austin Butler overal op internet opdook, woog Vanessa Hudgens door te zeggen dat ze er "helemaal cool" mee is en dat ze verder is gegaan met haar leven op een manier die dat niet doet' t omvatten Austin. Hudgens koestert geen wrok tegen haar ex en steunt zijn "huidige situatie" met Kaia.

2 Ze zijn 'low-key dating'

Voordat fans te ver op de zaken vooruit lopen, hebben degenen die het dichtst bij Kaia staan aangegeven dat zij en Austin momenteel "ingetogen daten" en de zaken nog niet al te serieus nemen. Deze relatie is nog erg nieuw en ze leren nog steeds alles over elkaar. Ze zijn nog lang niet in de buurt van het praten over toekomstplannen of het verbinden van een leven aan elkaar.

1 Austin Butler is ridderlijk

Austin Butler en Kaia Gerber werden onlangs gespot terwijl ze naar hun auto liepen en op weg waren naar het vliegveld, en een van de meest nietsvermoedende momenten scheen door om de band die ze al delen duidelijk te maken. Austin zorgde ervoor dat Kaia weggestopt was van de pers en veilig in de auto was gestapt, terwijl hij hun koffers in de kofferbak van het voertuig pakte. Austin bewijst dat ridderlijkheid niet dood is, en hij stapt op om voor zijn vrouw te zorgen, Austin heeft al de harten van fans veroverd met dit eenvoudige gebaar.

Aanbevolen: