Joe Gatto's reden om 'Impractical Jokers' te verlaten, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Joe Gatto's reden om 'Impractical Jokers' te verlaten, uitgelegd
Joe Gatto's reden om 'Impractical Jokers' te verlaten, uitgelegd
Anonim

Het is het einde van een tijdperk! Alsof 2021 niet slechter had kunnen eindigen, kondigde Joe Gatto aan dat hij op 31 december afscheid zou nemen van Impractical Jokers. Impractical Jokers is een realityshow met verborgen camera's die verbetering combineert met grappen en straffen. De cast bestaat uit vier vrienden voor het leven: Gatto, James "Murr" Murray, Brian "Q" Quinn en Sal Vulcano, die de Jokers worden genoemd. De vrienden hebben ook in hun eigen film gespeeld en nemen hun streken en capriolen mee op pad.

De show zal dit jaar zijn tiende seizoen uitzenden, maar moet niet alleen van format veranderen vanwege de pandemie, maar ook vanwege het vertrek van Joe Gatto. Hij schokte veel fans toen hij de aankondiging op zijn Instagram deed. Impractical Jokers is de langstlopende en best beoordeelde show op truTV, volgens Deadline, en deze verandering kan dat alles drastisch beïnvloeden.

Dus, waarom verlaat Joe Gatto Impractical Jokers precies en wat betekent dat voor de toekomst van de show en zijn toekomst?

8 Joe Gatto's tijd op 'Impractical Jokers'

Joe Gatto is vanaf het begin bij de show Impractical Jokers geweest. Enkele van zijn meest memorabele teksten/skits waren "Larry!!!", "Scoopski Poatoes", "Captain Fatbelly" en hij probeerde met accenten te praten door te zeggen: "In my land, we hold hand." Hij is meestal degene die alles zal doen en dat maakt hem een favoriet bij fans. Gatto is niet bang om zijn handen vuil te maken. Hij toert ook rond met de rest van de cast als The Tenderloins.

7 Zijn Instagram-aankondiging

Op 31 december schokte Gatto IJ-fans over de hele wereld toen hij zijn vertrek uit de show aankondigde. Slechts enkele uren na het nieuws van het overlijden van Betty White, konden fans niet wachten om een nieuw jaar in te luiden. Gatto plaatste een foto van hem op het podium met fans op de achtergrond. Het bijschrift was veel langer en serieuzer dan normaal.

6 Waarom Joe Gatto de show verlaat

Gatto begon de Instagram-post met: "Sorry bij voorbaat voor de lange en meer serieuze opmerking hieronder, ik wilde jullie allemaal laten weten dat ik niet langer betrokken zal zijn bij Impractical Jokers. " Hij noemde persoonlijke problemen in zijn leven als de reden om weg te gaan en een van die redenen was dat hij en zijn vrouw uit elkaar gingen en dat ze samen met hun kinderen moesten opvoeden.

5 Joe Gatto en de relatie van zijn vrouw

Joe Gatto trouwde in 2013 met zijn vrouw, Bessy. Ze was vaak te zien in de show en er wordt veel over gepraat. Bessy is niet beroemd. Ze delen twee kinderen, Milana, 6, en Remo, 4, samen. Hoogstwaarschijnlijk zorgde ze voor de kinderen toen hij weg was om afleveringen van Impractical Jokers te filmen.

4 Reactie van zijn vrouw

Hoewel er geen reden werd gegeven waarom, plaatste Bessy ook een bericht over hun scheiding op Instagram. "Hallo allemaal. Met liefde en respect hebben we besloten uit elkaar te gaan. Hoewel we geen stel meer zullen zijn, zullen we altijd een familie zijn voor onze prachtige kinderen, en we kijken ernaar uit om samen co-ouderschap te hebben. We vragen jullie alsjeblieft respecteer onze privacy terwijl we samen door dit nieuwe hoofdstuk navigeren. En natuurlijk zullen we doorgaan met het helpen van dieren en het redden van honden, iets waar we allebei gepassioneerd over zijn, "lees het bericht.

3 Hoe de andere 'onpraktische grappenmakers' reageerden

De andere overgebleven Jokers - Murr, Q en Sal, plaatsten allemaal hetzelfde bericht op hun sociale media. "Na al die jaren samen hadden we nooit gedacht dat we Impractical Jokers zonder Joe zouden maken. Hoewel we het jammer vinden hem te zien vertrekken, willen we mensen aan het lachen blijven maken, onze relatie met de fans van Impractical Jokers in stand houden en blijven samenwerken met de leden van ons team dat we als familie beschouwen." Zijn vertrek betekent echter niet het einde van de show. Ze zeiden dat ze in januari weer een nieuw seizoen gaan filmen.

2 Reacties van fans van 'Impractical Jokers'

Fans waren helemaal overstuur en bedroefd door de aankondiging van Joe Gatto. Sommigen dachten zelfs dat het een grap was. Ze hebben een regel in de show, dat als een Joker weigert een straf voor hen te doen, ze van de show zijn. Veel fans hopen dat dit is wat dit is, want hij is de favoriet van veel mensen. Anderen zeiden dat ze het begrepen en dat hij zich alleen op zijn gezin moest concentreren. Ongeacht de reactie, de show zal niet hetzelfde zijn zonder hem.

1 Wat dit betekent voor zijn en 'onpraktische jokers'-futures

Wat betreft de toekomst van Joe Gatto, hij verliest momenteel niet alleen een vrouw, maar ook een vaste baan waar hij bijna tien jaar aan heeft gewerkt. Het zal hem waarschijnlijk zijn tol eisen. Hij doet dit jaar echter nog steeds een paar solo-comedyshows in de VS, en het geld dat hij zal verdienen met herhalingen zal zeker helpen.

Het is niet duidelijk of Impractical Jokers Gatto zullen vervangen of dat ze gewoon met z'n drieën doorgaan. Sommige uitdagingen zijn moeilijk te doen omdat ze in paren worden gesorteerd, maar dit geeft hen de mogelijkheid om met nieuwe ideeën te komen. Veel fans stelden Joey Fatone voor als zijn vervanger, aangezien hij vaak heeft ingevuld en de gastheer is van de After Party, maar Fatone is misschien te herkenbaar voor NSYNC-fans. Alleen de tijd zal leren wanneer het nieuwe seizoen dit jaar wordt uitgezonden.

Aanbevolen: