Cardi B v alt Cubaanse pop aan vanwege het oude cheat-schandaal van Offset

Inhoudsopgave:

Cardi B v alt Cubaanse pop aan vanwege het oude cheat-schandaal van Offset
Cardi B v alt Cubaanse pop aan vanwege het oude cheat-schandaal van Offset
Anonim

Cardi B heeft haar oude manieren in het nieuwe jaar gebracht nadat ze haar ruzie met rapper Cuban Doll opnieuw had aangewakkerd over de vreemdgaanschandalen van echtgenoot Offset in 2018.

Volgens TMZ begon de woordenwisseling zaterdag toen Cuban Doll schijnbaar een schot op Cardi B gooide omdat ze nog steeds met hem trouwt terwijl hij wist dat hij haar nog steeds zou kunnen bedriegen. "Ik bid dat een man niet met me trouwt alleen maar om me te bedriegen … dat is het volgende niveau OD DISRESPECT", schreef Cuban Doll in een nu verwijderde tweet op Twitter.

Cardi B schoot niet liggend

Toen de zaken tussen de twee rappers escaleerden, beschuldigde Cardi Cuban ervan te liegen over de vraag of ze wist dat Offset in 2018 een trio wilde regelen met een vriend van Cuban.

“Eerst zei je dat het meisje je vriend niet meer was, toen werd het duidelijk dat hij haar neukte, nu probeerde hij met je te neuken? Je kunt je eigen leugens niet eens bijhouden. Laat me de bonnetjes zien. Je begon dit maar vroeg me wat het bewijst? Schat, je hebt dit moment nodig, niet ik', schreef Cardi B op Twitter.

Cuban had eerder de beweringen ontkend toen TMZ haar benaderde, kort nadat het nieuws bekend werd over het vermeende bedrog van Offset, maar zegt nu dat ze werd betaald om de naam van Offset te zuiveren.

"Meisje, je weet dat ik betaald werd om zijn naam te zuiveren", schreef Cuban in een inmiddels verwijderde tweet.

Uiteindelijk had Cardi B genoeg van de hatelijke twitteroorlog en besloot ze de giftige tweets te verwijderen en zich te concentreren op het beschermen van haar merk, maar niet voordat ze haar aartsvijand de laatste hand had geslagen. Het verwijderen van die tweets. Het is slecht voor de zaken en ik ben klaar met het helpen van de behoeftigen. Ik wil mijn excuses aanbieden aan mijn fans. Ik weet dat jullie van streek raken als ik aandacht geef aan ziektekiemen.'

Wat is er echt gebeurd met de relatie van Cardi B en Offset in 2018?

Maanden nadat Cardi B haar eerste kind, Kulture, verwelkomde met Offset, werd onthuld in gelekte screenshots van sms-berichten dat haar man naar verluidt probeerde een trio te regelen met Cuban en een andere vrouw terwijl Cardi B zwanger was.

Kort daarna kondigde Cardi aan dat het paar uit elkaar was.

“Ik probeer nu al een hele tijd dingen uit te werken met mijn babyvader, en we zijn echt goede vrienden. Weet je, we zijn echt goede zakenpartners en hij is altijd iemand naar wie ik ren om mee te praten en we hebben veel liefde voor elkaar, maar het gaat al een hele tijd niet goed tussen ons, en het is niemands schuld, zei ze op de video.

“Ik denk dat we uit liefde zijn gegroeid, maar we zijn niet meer samen. Het zal veel tijd kosten om te scheiden en ik zal altijd veel van hem houden, want hij is de vader van mijn dochter.'

In december 2018 smeekte Offset Cardi publiekelijk om hem terug te nemen.

“Ik heb maar één verjaardagswens, en dat is om mijn vrouw terug te krijgen. Cardi, we gaan door veel dingen heen op dit moment… Ik wil mijn excuses aanbieden aan jou, Cardi… Ik wil de rest van mijn leven met jou kunnen doorbrengen', zei hij in een video op Instagram.

Het koppel herenigde zich en maakte hun romance openbaar tijdens het vieren van Cardi B's 28e verjaardag in november 2020, kort nadat ze officieel de scheiding had aangevraagd.

Aanbevolen: