Hoe verdiende Christina Aguilera het meeste van haar geld?

Inhoudsopgave:

Hoe verdiende Christina Aguilera het meeste van haar geld?
Hoe verdiende Christina Aguilera het meeste van haar geld?
Anonim

Het wordt steeds beter voor Grammy Award-winnaar Christina Aguilera. Christina heeft het allemaal gedaan, van jurylid bij The Voice tot een residentie in Las Vegas, en haar carrière heeft zich in de loop van 30 jaar ontwikkeld tot iets enorms. In feite is de ster nu maar liefst $ 100 miljoen meer waard dan popgodin Britney Spears.

Hoewel Christina Aguilera een miljonair is die fenomenaal succes heeft geboekt, is ze nooit vergeten iets terug te geven en is ze al vele jaren een actieve filantroop. Ze schonk in 2003 $ 200.000 aan het Women's Centre & Shelter of Greater Pittsburgh, en was een woordvoerder van World Hunger Relief in 2009 en haalde in 2010 meer dan $ 148 miljoen op voor het Wereldvoedselprogramma.

Goedhartig, getalenteerd en verdient haar succes… Het vermogen van Christina Aguilera is misschien maar liefst $ 160 miljoen, maar dat zou geen verrassing moeten zijn voor fans die haar carrière in de loop der jaren hebben zien stijgen. Dus hoe heeft Christina precies het meeste van haar geld verdiend?

Coach zijn bij The Voice

Christina verdiende de titel van best verdienende coach op The Voice vanwege haar salaris van $ 17 miljoen voor de eerste drie seizoenen van de serie. Christina werkte van 2011 tot 2016 aan de show en nam zelfs een loonsverlaging na seizoen drie. The Voice was een kleine carrièreswitch voor Christina en voegde 'tv-persoonlijkheid' toe aan haar uitgebreide cv.

Maar ondanks het indrukwekkende salaris dat Christina ontving als coach, vertrok Christina in 2016 en zei dat ze zich wilde concentreren op haar aankomende album, Liberation.

Rapporten zeggen dat de echte reden waarom Christina van The Voice afstapte, was dat de focus van de show niet op muziek lag, en dat ze niet dol was op het productie-aspect. Het klinkt alsof ze de juiste beslissing heeft genomen en haar passie voor muziek haar volgende stappen heeft laten leiden.

Christina Aguilera's rollen in film en tv

Christina heeft veel grote carrièreprestaties geleverd, waaronder een opwindende en raadselachtige actrice. Haar rollen in populaire films en shows zoals Burlesque en Nashville droegen bij aan haar rijkdom.

De musical Burlesque heeft in de loop der jaren een groot cultpubliek opgebouwd en is waarschijnlijk haar bekendste rol, zeker gezien de oorsprong ervan. De hit, waarin ook Cher te zien was, bracht 90 miljoen dollar op aan de kassa.

In 2020 zong Christina een prachtige vertolking van Reflection voor de live-action remake van Mulan, die $ 70 miljoen opbracht aan de kassa.

Christina is natuurlijk nog steeds een muzikant in hart en nieren, maar ze is geëvolueerd als artiest en heeft haar merk in de loop der jaren uitgebreid door haar passie voor zingen in andere projecten te stoppen en heeft nu uiteindelijk meer bijgedragen aan haar vermogen.

Christina Aguilera's indrukwekkende onroerend goed

Christina heeft in de loop der jaren prachtig onroerend goed in Hollywood gekocht. In 2020 toonde Famous Entertainment Christina's adembenemende herenhuis in Beverly Hills waar ze sinds 2013 woont, wat haar $ 10,75 miljoen kostte. In december 2021 staat Christina's voormalige herenhuis in Hollywood Hills op voor $ 10 miljoen.

Het prachtige huis met vier slaapkamers uit het midden van de eeuw ligt in de Sunset Strip, een afgelegen doodlopende straat in de Hollywood Hills. Aguilera heeft ook een tweede herenhuis in Beverly Hills en een huis op het landgoed Mulholland.

Christina Aguilera's producten en aanbevelingen

Christina is een merk geworden, haar assortiment van producten en aanbevelingen heeft haar vermogen verhoogd met geuren en meer opvulling in haar zakken.

Aguilera heeft verschillende grote merken gesteund, van Levi en Sketchers tot Pepsi en Cola, en is het gezicht geworden van vele andere bekende namen. In 2008, toen Christina bevallen van haar zoon, volgens rapporten, kreeg ze $ 1,5 miljoen betaald door People magazine voor foto's van de baby.

Christina heeft ook haar eigen Masterclass waar ze zangles geeft, een cursus die succesvol is geweest, veel positieve recensies heeft gekregen en fans $ 90 kost, een kleine prijs om te leren zingen door een wereldster wiens carrière overspant 30 jaar met een stem die niet van deze wereld is.

Christina Aguilera's residentie in Las Vegas

The Xperience is Christina's concertresidentie in het Zappos Theatre in Las Vegas. Het is een show met een ruimtethema waarbij elk van de zes acts hun eigen kleuren en verschillende geuren hebben die door het theater worden gepompt.

De residentie verdiende $ 10 miljoen aan de kassa van maart 2019 tot maart 2020. Het succes van het concert is geen verrassing voor fans. Christina Aguilera staat immers synoniem voor indrukwekkende tournees en muziekprijzen.

Haar "Back to Basics Tour", die bijna twee jaar duurde en begon in november 2006, bracht $ 48,1 miljoen op. Naast de zeer succesvolle residentie, blijft Christina bezig met medewerkers en heeft ze in een Instagram-post dankbaarheid getoond voor "een jaar vol liefde" en voor al haar opwindende projecten, zoals terugkeren naar Latin-muziek, haar catalogus opnieuw uitvinden en worden onderscheiden met de Music Icon Award.

Gezamenlijk heeft muziek duidelijk het meest bijgedragen aan Christina's vermogen. Maar haar inkomsten uit films, optredens in tv-shows en residenties (om nog maar te zwijgen van die foto's van haar nieuwe baby vroeger) hebben bijgedragen aan haar vermogen.

Christina's extra ondernemingen in de muziekwereld hebben haar ongetwijfeld veel meer miljoenen opgeleverd dan alleen de verkoop van platen.

Aanbevolen: