18 Hilarische grappen die geniaal zijn

Inhoudsopgave:

18 Hilarische grappen die geniaal zijn
18 Hilarische grappen die geniaal zijn
Anonim

Het feit dat het uithalen van grappen met mensen is gedelegeerd naar één dag van het jaar, maakt ons irrationeel boos. Maak je gek, April Fool's Day. Je kunt ons geen grappen maken. Je kunt niet van ons verwachten dat we het enige opgeven dat ons leven geeft. We willen plasticfolie onder de wc-bril kunnen leggen en de ontbijtgranen van onze kinderen altijd kunnen invriezen. Anderen in de maling nemen is een manier van leven, en je kunt de shenanigans niet beperken tot de eerste dag van april. Het is gewoon niet goed, en we gaan er niet voor staan.

Onze oplossing voor dit ernstige grappentekort was om in te loggen op internet en de allerbeste high jinks te vinden die er zijn. We vinden dat we het best goed hebben gedaan, al zeggen we het zelf. Haal je pen en papier tevoorschijn en maak je klaar om aantekeningen te maken over deze 18 hilarische grappen die ronduit geniaal zijn.

18 De verrassing gaat zitten

Via: pinterest.com
Via: pinterest.com

Wil je je collega's 's ochtends meteen bang maken? Natuurlijk, dat doen we allemaal! Er zijn honderden grappen waaruit je kunt kiezen om de klus te klaren, maar we denken dat deze de kroon spant. Dus, als jij het soort eikel bent dat zijn collega's zelf wil laten plassen en hen daardoor dwingt de komende acht uur in natte broeken door te brengen, dan is dit de grap voor jou.

De opzet is goedkoop en eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een rol tape en een luchthoorn. Je kunt natuurlijk niet zomaar naar hun draaistoel lopen en deze grap zomaar opzetten. Dat zou belachelijk zijn. Je moet rekening houden met het schema van het slachtoffer. Als ze weg zijn, maak je de luchthoorn vast aan de kofferbak van de stoel, net onder de stoel. Ren dan terug naar je bureau, giechelend als een klein kind, en luister naar het geschreeuw.

17 Kauwgom knevel- letterlijk

Via: themetapicture.com
Via: themetapicture.com

De legende gaat dat wanneer je een pakje kauwgom uit je zak ha alt, een zwerm mensen je zal omsingelen en je zullen smeken om ze een stukje te geven. Eigenlijk is het meer dan een legende. Het is de waarheid. Net zoals het de waarheid is dat Bigfoot een buitenaards wezen is en dat Elvis de maanlanding heeft nagebootst. Hoe dan ook, het punt is, wanneer je een vers stuk Orbit-groene munt wilt krijgen, krijg je een stel kauwgom-freeloaders om je heen, die een stuk voor zichzelf claimen. Ze zijn als de meeuwen in Finding Nemo.

Als jij het soort persoon bent dat het niet erg vindt om zijn kauwgom te delen, wat dan in godsnaam, man? Ten tweede is deze grap waarschijnlijk niets voor jou. Maar als u net als wij bent, en u wilt dat de mensen die ervan uitgaan dat u uw kauwgom deelt, betalen, dan moet u dit zeker meteen doen. Het zal hilarisch zijn.

16 Mavis Beacon leert landbouw

Via: whyzat.com
Via: whyzat.com

Om de Amerikaanse grondlegger Thomas Jefferson te citeren: "Alle grappen zijn niet gelijk." Hoe bedoel je, hij heeft dat nooit gezegd? Laten we ons dan de woorden herinneren van de beroemde auteur Gertrude Stein: "Een grap is geen grap, is geen grap." Ach, zei ze dat ook niet? Kijk, vergeet het maar. Het enige dat we probeerden te bereiken, is het feit dat grappen variëren in moeilijkheidsgraad. Sommige grappen, zoals het invriezen van Mentos in ijsblokjes voordat je ze in de cola van je vriend doet, zijn eenvoudig. Andere grappen, zoals het systematisch vervangen van alle foto's in het huis van je ouders door afbeeldingen van Steve Buscemi, zijn een stuk lastiger.

Deze grap bevindt zich aan het lastige einde van het grappenspectrum. Het kost tijd, planning en precisie. Je moet toegewijd zijn aan de kunst van het grappen maken om dit voor elkaar te krijgen. Maak je echter geen zorgen. We hebben vertrouwen in je.

15 Cupcakes door Satan

Via: lolhub.com
Via: lolhub.com

"Oh, de hel is geweldig, begrijp me niet verkeerd. Ik verveelde me daar beneden zo, heersend over de zielen van de verdoemden en zo, dat ik er even uit moest. Neem wat tijd voor mezelf, Ik weet zeker dat je het begrijpt. Dus ik heb een financieel adviseur ontmoet en het is me gelukt om een lening voor een klein bedrijf te krijgen. Ik heb jarenlang mensen gehad die mijn cupcake-recept complimenteerden. Ik dacht dat ik misschien mijn hand-er moest proberen, sorry, gespleten hoeven verkopen ze aan anderen. Het gaat goed eigenlijk! Ik maak donderdag een bruidstaart. De zaken floreren. De naam van mijn bakkerij? Oh, het heet de hel. Er wordt altijd gelachen omdat ik het vertel. mensen om "naar de hel te gaan", en ze denken dat ik wens dat ze in de onderwereld worden geworpen. Haha, dan leg ik het uit, en alles is cool. Hoe dan ook. Wil je een voorbeeld? Ik heb hier een frosted cupcake Nee, het is geen mosterd. Waarom zou je dat denken?"

14 De attente grap

Via: pinterest.com
Via: pinterest.com

We noemen dit de attente grap. Wat maakt het zo attent, vraag je? Welnu, de reden dat deze grap zo onbaatzuchtig is, is omdat hij het feit erkent dat hij het slachtoffer de stuipen op het lijf zal jagen, en dus, om het goed te maken, beta alt de grap de beleefdheid om op het toilet te worden uitgevoerd. Omdat we allemaal onze vrienden de stuipen op het lijf willen jagen. Maar laten we eerlijk zijn, we willen absoluut niet degenen zijn die de nasleep moeten opruimen, als je begrijpt wat we bedoelen.

Gelukkig is deze grap geen poespas, geen gedoe. Plaats gewoon een paar popstenen onder de wc-bril van je vriend, geef ze wat Taco Bell, leun achterover en wacht. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze naar de badkamer rennen en in je valstrik vallen. Hehe. Ze zullen het nooit zien aankomen, de simps.

13 Klassieke Mento en Coke gag

Via: buzzfeed.com
Via: buzzfeed.com

Als je je vrienden wilt laten weten dat je ze echt haat, maar je wilt dit op een subtiele manier doen, bekijk dan deze grap. Dankzij de gedetailleerde fotoset kan deze grap niet eenvoudiger. En aangezien je waarschijnlijk geen hulp nodig hebt bij het samenstellen van deze grap, dachten we dat we je zouden helpen met een overzicht van hoe de grap zich zal ontvouwen.

Fase één: je biedt aan om je vriend een fles van hun favoriete soort cola te geven. Stap twee: Nadat je vriend je aanbod heeft geaccepteerd, pak je je Coke-Mento-bom uit de koelkast, worstel je om een onschuldige blik op je gezicht te houden en geef je de drank aan je vriend. Stap drie: Je vriend accepteert de cola, draait de dop eraf en wordt meteen doorweekt door de exploderende frisdrank. Stap vier: Je vriend geeft je de vogel, stormt je huis uit en je hoort nooit meer iets van hem.

12 Met chocolade bedekt walgelijk

Via: buzzfeed.com
Via: buzzfeed.com

In termen van grappen, als het gaat om rotzooien met snoep, kun je nooit fout gaan. We houden allemaal van snoep. Het is iets waar we gewoon geen nee tegen kunnen zeggen. Als je mensen iets zoets laat proeven, zullen ze je nooit afwijzen. En met zo'n bereidheid om je aanbiedingen van snoep te accepteren, bieden mensen je de perfecte gelegenheid om ze te bedriegen. Als grappenmaker is dit een kans die je moet grijpen.

Iedereen heeft zijn voorkeuren. Sommige mensen houden van zuur. Sommige mensen houden van zoet. Maar iedereen, en dan bedoelen we iedereen, houdt van chocolade. En net zoals mensen van chocolade houden, haten ze kruisbloemige groenten. Namelijk spruitjes - of, zoals we ze graag noemen, ballen van pure haat. Het heeft alleen maar zin om die ballen van pure haat in chocolade te coaten. Dit is een simpele grap die iedereen kan uithalen, en het is altijd goed om te lachen.

11 Geldtrollen

Via: architecturendesign.net
Via: architecturendesign.net

Je houdt ervan om mensen in de maling te nemen. Maar misschien wil je er liever minder open over zijn. Als dit klinkt zoals jij, dan, gefeliciteerd, fam! Je bent passief agressief. Wat betekent passief-agressief zijn precies voor u? Om te beginnen betekent het dat je erg cryptisch bent. In plaats van mensen precies te vertellen wat je denkt, geef je ze liever de koude schouder, terwijl je achterbakse beledigingen uitdeelt en ontkent dat er iets mis is, terwijl dat duidelijk zo is. Passief-agressief zijn betekent ook dat je wat slimmer moet zijn met je grappen.

Als passief-agressief persoon wil je mensen zien lijden onder de grappen die je met ze uitha alt, maar je wilt nooit dat ze weten dat jij degene bent die een grap met ze uitha alt. Dat is de reden waarom de bookmark-gag van het dollarbiljet zo onfeilbaar is. Prank je vrienden anoniem met dit klassieke geld in een boekentruc.

10 Kwaadaardig geniaal niveau: 100000

Via: eslamoda.com
Via: eslamoda.com

Diabolisch. Gewoon duivels. Als er iets is waar je gewoon niet mee rotzooit, dan is het wel iemands toiletpapier. Je zou denken dat toiletpapier een neutraal onderwerp is, maar je hebt het mis. Toiletpapier is een zeer controversieel onderwerp. Moet het toiletpapier onder de rol worden afgegeven, of eroverheen? Kies je voor het ultrazachte of het fluweelzachte pluche? Er zijn zoveel vragen, zoveel verschillende meningen, en we hebben allemaal onze eigen ideeën over wat voor soort wegwerpdoekje we op onze achterkant moeten gebruiken.

Maar als het erop aankomt, gebruiken we wat er naast ons op de rol staat. Waarom? Omdat we ons in een wanhopige situatie bevinden. Daarom is het zo verschrikkelijk als je omkijkt en ziet dat de wc-papierrol leeg is. Maar deze grap? Dit is zoveel erger. Als je je vrienden wilt punken, doe dan gewoon een stropdas om de rol. Gegarandeerd succes.

9 Win elke kantooroorlog

Via: whyzat.com
Via: whyzat.com

"Kantooroorlogen zijn een hel." - Generaal William Tecumseh Sherman. Wat, dat klopt ook niet? Man, we krijgen vandaag gewoon elke quote verkeerd. Oké, dus misschien heeft generaal Sherman die exacte woorden nooit gezegd, maar we twijfelen er niet aan dat hij dat gevoel deelde. We zouden het eens moeten zijn. Kantooroorlogen zijn brutaal. Ze halen het beste en het slechtste naar boven in alle betrokkenen.

Als je in de frontlinie staat en je hoofd over de muur van de cel tuurt om een glimp van de vijand op te vangen, wordt het allemaal echt. Ze kunnen elk moment aanvallen. Je denkt misschien dat je veilig bent, maar je bent zo kwetsbaar als het laatste broodje op Thanksgiving. Wanneer de grappen beginnen te vliegen, ben je maar zo goed als de man naast je. Daarom heb je deze grap nodig. Het kantooroorlogsequivalent van de granaat, de ritssluiting van de Febreeze-truc, zorgt ervoor dat je vijanden zich overgeven, waardoor de vrede op kantoor wordt hersteld.

8 Dek ze af met kaarten

Via: brutalgamer.com, pinterest.com
Via: brutalgamer.com, pinterest.com

Er zijn nep-outs, die je slachtoffer laten geloven dat ze iets aardigs zullen krijgen, alleen om het kleed onder hun voeten uit te trekken. En dan zijn er de puinhoopmakers, die je vriend met onrust aanvallen en ze alleen laten met hun bitterheid terwijl alles om hen heen in puin ligt. We houden van beide grappen, maar we moeten toegeven dat er een speciaal plekje in ons hart is voor de rommelmakers.

Vergis je niet. Het is niet de bedoeling dat rommelmakers lichamelijk letsel toebrengen. In feite mag geen enkele grap lichamelijk letsel veroorzaken, want wanneer een persoon lichamelijk gewond kan raken, houdt het op een grap te zijn en wordt het een misdaad die wettelijk strafbaar is. Dus doe dat niet. Maar deze kleine grap is volkomen ongevaarlijk. Begin met die stapel kaarten te schudden, want we gaan een grapje spelen met je kamergenoot.

7 Laat ze overgeven, het zal hilarisch zijn

Via: joindarkside.com
Via: joindarkside.com

Weet je waar mensen van houden? Overgeven. Wacht nee. Dat is verkeerd. Overgeven is zeker niet iets waar mensen van houden. Mensen haten dat eigenlijk. Nou, we kunnen deze kennis tenminste in ons voordeel gebruiken.

Mensen hebben een gekke smaak. Sommige mensen houden van ketchup bij hun ijs. Sommige mensen voegen graag augurken toe aan hun boterhammen met pindakaas en jam. Als deze twee soorten mensen zwangere vrouwen zijn, dan zijn we bereid ze te excuseren. Maar als ze dat niet zijn, dan hebben ze het gewoon bij het verkeerde eind. Als iemand ons zou vertellen dat ze eigenlijk van met Miracle Whip gevulde donuts houden, zouden we eerlijk gezegd niet verbaasd zijn. Maar ze zouden de uitzondering zijn, niet de regel. Voor iedereen met een behoorlijk smaakpalet, zouden deze nachtmerriegebakjes een kokhalsreflex veroorzaken. Dus, als je wilt zien hoe je vrienden een technicolor geeuw nemen, geef ze dan een van deze puppy's - en zorg ervoor dat je achteruit gaat als je dat doet.

6 Het is de cheesiest

Via: mashable.com
Via: mashable.com

Stel je dit scenario voor. Het is een hete zaterdagochtend. Je bent helemaal hot en vies, omdat je net klaar bent met het maaien van het gazon. Je kleren zijn doorweekt van het zweet, maar je mond is uitgedroogd. Toch is er meer werk aan de winkel. U moet de bloembedden wieden en de gereedschapsschuur opruimen. Maar die klusjes zijn kleine aardappelen. Het is niets dat je niet aankan. Je hebt al zoveel gedaan, dus je voelt je behoorlijk gemotiveerd. Je zou nu bergen kunnen verzetten. Maar voordat je iets anders doet, heb je een drankje nodig.

Je gaat de keuken in, kiest een glas uit de kast en opent de koelkast op zoek naar iets koels en verfrissends. Zittend op een plank zie je een kan vol met een lekker uitziende oranje vloeistof. Het is Kool-Aid, redeneer je en je schenkt snel een glas in. Je neemt een grote slok en kokhalst als je je realiseert dat je het slachtoffer bent van deze wrede grap.

5 Kijk eens naar die regenboog

Via: mommyneedsabreak.org
Via: mommyneedsabreak.org

Haal iemands dag op en rotzooi allemaal tegelijk met deze grap. Weet je, we zijn zo blij dat we besloten om die 64-pack Crayola-kleurpotloden vast te houden. Iedereen die we kennen, zei: "Gooi ze gewoon weg. Je zult ze niet gebruiken. Je bent toch niet zo'n rare volwassene die graag kleurt, toch?" Dan zouden we spotten en zeggen: "Nee, natuurlijk niet!" ook al zijn we helemaal het soort rare volwassenen die graag kleuren.

Als je geen stapel kleurpotloden bij de hand hebt, en je wilt niet naar buiten om een nieuw setje te kopen, ga dan gewoon met een klein kind naar Olive Garden. De ober geeft het kind een activiteitenpagina met een pakje kleuren, waarna je ze van het kleine kind kunt stelen en terwijl ze aan tafel zitten te huilen, kun je deze grap uithalen. Win-win.

4 Een verrassing van binnen

Via: tumblr.com
Via: tumblr.com

Er komt geen einde aan de shenanigans die kunnen ontstaan als je een kofferbak vol beestjes hebt. En hoewel die zin eigenlijk heel vies klinkt, spraken we letterlijk. Die plastic speelgoedslangen, hagedissen en beestjes uit de dollarwinkel zijn een nietje voor elke grappenmaker. Als je een grappenexpert wilt worden, moet je gewoon je eigen verzameling van deze levenloze, maar zeer realistisch ogende wezens hebben.

Deze grap riekt naar rivaliteit tussen broers en zussen. Dit is het soort dingen dat gebeurt nadat een zusje de trui van haar oudere zus draagt zonder om toestemming te vragen, dan het nekgat uitrekt met haar gigantische hoofd en het terug in de kast van haar oudere zus schuift alsof er niets is gebeurd. En ja, dit is ons een keer overkomen. Sorry, we zijn er nog steeds een beetje bitter over. Hoe dan ook, steek gerust een gigantische hagedis in iemands brievenbus.

3 Prank niet aanbevolen voor lactose-intolerantie

Via: pinterest.com
Via: pinterest.com

Het lijkt zo zonde om een perfect goed blok roomkaas te verpesten, maar we doen alles voor de grap, zelfs als dat betekent dat we perfect goede voedingsmiddelen moeten vernietigen. Dat hebben we lang geleden bewezen, toen we het glazuur van Oreos afschraapten en het vervingen door Colgate whitening tandpasta. Natuurlijk zou je kunnen beweren dat we geen ziel hebben, maar we halen deze grap gewoon met je uit, als je dat doet. Het is aan jou, fam.

Ons favoriete onderdeel van deze fotoset is niet de grap zelf, maar het feit dat deze persoon de roomkaasgrap Speed Stick in een paar opbergdozen plaatste met de woorden "love" en "dream" erop. We hopen dat de persoon die deze grap uitha alt zich helemaal verliefd en dromerig voelt wanneer ze uit de douche zijn gestapt en een kleverig zuivelproduct op hun oksels hebben aangebracht.

2 Tandkleurstof baan

Via: ladycreate-a-lot.blogspot.com
Via: ladycreate-a-lot.blogspot.com

Jackassery ontmoet efficiëntie met deze grap. Deze grap is zo makkelijk, je kunt het niet niet doen. Voeg een druppel kleurstof toe aan de tandenborstel van je slachtoffer en boem. Je bent klaar. Als we al die tijd hadden geweten dat twee seconden voorbereidend werk voldoende is om de tanden van onze familieleden en/of vrienden blauw te maken, hadden we dit al die tijd gedaan. Wie wil niet dat zijn vrienden eruitzien alsof ze net een smurf hebben gegeten?

Kijk, dit is het mooie van grappen uithalen. Ze hoeven niet uitgebreid te zijn. Je hoeft geen maanden van je leven te besteden aan het maken van diagrammen en berekeningen over hoe je de grap uitvoert. Je hoeft geen emmer water boven een deur te zetten of iemands kantoorbenodigdheden in Jell-O te zetten. Met een beetje kleurstof voor levensmiddelen en een vleugje vindingrijkheid, kan niets je ervan weerhouden een buitengewone grappenmaker te zijn.

1 Vreemdeling in de john

Via: dumpaday.com
Via: dumpaday.com

Oké, allemaal. We hebben het beste voor het laatst bewaard. Hoe geweldig alle andere grappen in de line-up ook zijn, ze kunnen hier gewoon niet tegenop. Elke truc met een menselijke vorm (poppen, dummies, vogelverschrikkers, enz.) heeft het potentieel om een bekroonde grap te worden, en we denken dat deze een echte kanshebber is.

Dit is geen grap voor de beginner. Je moet een paar succesvolle trucs onder je riem hebben voordat je zelfs maar probeert deze uit te voeren. We hebben het over zware dingen. Geen van die "tape over de sensor van de afstandsbediening" onzin. Dit is de grote tijd. Als je vastbesloten bent om wat kleren vol te proppen om het te laten lijken alsof er een vreemde van de straat naar binnen is gelopen om je badkamer te gebruiken, dan moet je weten wat je doet.

Of niet. Wie zijn wij om je te vertellen hoe je je grapleven moet leiden?

Aanbevolen: