‘And Just Like That’ Sneak Peek ziet Carrie terug in de datingpool

Inhoudsopgave:

‘And Just Like That’ Sneak Peek ziet Carrie terug in de datingpool
‘And Just Like That’ Sneak Peek ziet Carrie terug in de datingpool
Anonim

'And Just Like That' zoomt in op de avonturen van drie van de leidende dames van 'Sex and the City' terwijl ze in de vijftig door nieuwe verliezen, nieuwe banen en nieuwe liefdesbelangen navigeren.

In een komende aflevering van de heropleving van de iconische HBO-show uit de jaren 90 zal hoofdrolspeler Carrie Bradshaw, gespeeld door Sarah Jessica Parker, iets proberen wat ze al geruime tijd niet heeft gedaan. Spoilerwaarschuwing voor degenen die 'And Just Like That' nog niet hebben ingehaald. En voor degenen die ervoor kozen om dat niet te doen omdat ze niet in een wereld willen leven zonder Samantha Jones van Kim Cattrall, is dat ook goed.

'And Just Like That' Carrie probeert weer te daten

De opleving heeft grote veranderingen ingeluid voor Carrie en haar oude vrienden, Charlotte York-Goldenblatt (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). Hoewel Samantha Jones en de drie overgebleven hoofdrolspelers niet al te hecht meer lijken te zijn, is de vriendschap van het trio nog steeds sterk, ondanks enkele hobbels in de weg.

'And Just Like That' begint met een enorme schok voor Carrie wanneer haar man John Preston aka Big (Chris Noth) aan het einde van aflevering één in haar armen sterft. Een schok die zich ook in het echte leven uitbreidde toen meerdere vrouwen Noth beschuldigden van seksuele intimidatie kort nadat de eerste paar afleveringen waren uitgezonden, wat de producenten van de HBO Max-serie ertoe bracht een scène te schrappen waarin Big terug zou komen.

Na het overlijden van Big hebben fans Carrie op verschillende manieren zien rouwen en proberen zich aan te passen aan haar oude vrijgezelle leven, waaronder 'daten' met een nieuw appartement. Echter, in een voorproefje van een komende aflevering van 'And Just Like That' - toepasselijk getiteld "Sex and the Widow" - zal mevrouw Bradshaw haar voeten weer in de menselijke datingpool onderdompelen.

Wie is Carrie's date Peter?

Op verzoek van haar vrienden ziet ze Carrie naar links en rechts vegen in een dating-app. Ze gaat zelfs op date met de 53-jarige Peter, maar het lijkt niet zo soepel te gaan als je zou hopen.

"Dit is mijn eerste date sinds de dood van mijn vrouw," vertelt Peter aan Carrie, en het lijkt erop dat de twee meer gemeen hebben dan ze aanvankelijk hadden gedacht.

Later vermijdt Carrie dat ze Peter tegen het lijf loopt tijdens een evenement dat ze bijwoont met Charlotte en Anthony (Mario Cantone). Zal Peter haar zien en komt er ooit een tweede date?

'And Just Like That' wordt gestreamd op HBO Max.

Aanbevolen: