Married At First Sight' Exclusieve Sneak Peek: Woody en Amani maken ruzie over adoptie van huisdieren

Inhoudsopgave:

Married At First Sight' Exclusieve Sneak Peek: Woody en Amani maken ruzie over adoptie van huisdieren
Married At First Sight' Exclusieve Sneak Peek: Woody en Amani maken ruzie over adoptie van huisdieren
Anonim

Sommige stellen worden verliefd. De mensen die we zien op Married at First Sight nemen iets meer als een blinde sprong van vertrouwen als ze zichzelf in hun nieuwe relaties lanceren. Dat geldt vooral voor Amani, 29, en Woody, 30, die besloten om de show eens te proberen, na jaren van respectieve romantische ontkoppeling.

Amani heeft bekend dat ze vertrouwensproblemen koestert na de schokkende ontdekking dat haar ex-vriend in het geheim met iemand anders getrouwd was. Woody's eigen rotsachtige achtergrond doet niets om zijn nieuwe vrouw kalm te houden - de schoolleraar heeft toegegeven in het verleden een beetje een speler te zijn geweest.

Nu escaleren de spanningen terwijl het stel uit New Orleans probeert uit te vinden of hun levensstijl wel of niet compatibel is. We hebben een kijkje genomen in een exclusieve preview om fans te helpen begrijpen of Amani en Woody echt een kans hebben om te trainen.

Waarschuwing: er zijn genoeg spoilers in het verschiet! Blijf alleen lezen als je de inside scoop wilt.

The Doggy Dealbreaker

Volgens een exclusief kijkje in de volgende aflevering van de show, zijn Amani en Woody het niet over alles eens, vooral niet als het gaat om het adopteren van een huisdier. Terwijl Amani wil dat een hond samen met hun toekomstige kinderen opvoedt, is Woody totaal tegen het samenleven met een dier.

De schoolleraar van het paar heeft geen interesse in het opleiden van een hond of proberen de natuurlijke instincten van het dier te beheersen. "Dus je gaat tegen een hond zeggen dat hij moet stoppen met blaffen", vroeg hij twijfelend aan Amani.

Woody stopte daar niet. In plaats van zijn vrouw de kans te geven om uit te leggen hoe ze een hond wilde africhten door er water op te spuiten, ging hij door en voegde een zware dosis giftigheid toe aan de discussie.'Wacht, ik wil dat je stopt met praten. Ik kan je met water besproeien,' zei hij.

Het is niet verwonderlijk dat Amani er niet van hield om met een hond te worden vergeleken. "Ik ga je eenverslaan," antwoordde ze, waardoor de spanningen alleen maar verder escaleerden.

Kan Woody zijn woede beheersen?

Het meningsverschil tussen het paar komt net nadat Woody naar buiten kwam en toegaf dat hij soms een woedeprobleem kan hebben. Deze kwestie is met name relevant voor zijn nieuwe huwelijk, omdat Amani duidelijk heeft gemaakt dat ze dat soort negatieve energie in een relatie niet zal tolereren.

Dus, is dit het begin van het einde voor het stel?

Voor zover we kunnen zien in de spoilers, doen Amani en Woody het nog steeds goed. Zelfs zoals het paar beweerde, droeg Amani een schattig t-shirt met het woord "wifey" cursief op de voorkant geschreven. Het paar leek het ook eens te zijn over de mogelijkheid om een gezin te stichten en sprak zelfs over het plannen van een baby binnen een paar jaar!

Het lijkt echter redelijk om te zeggen dat toekomstige gesprekken over onderwerpen variërend van huisdieren tot kinderen misschien een minder agressieve vorm moeten aannemen als het paar op de lange termijn echt gaat werken.

In de tussentijd kunnen we de twee voortgang bekijken op Lifetime, woensdag om 20.00 uur ET.

Aanbevolen: