Zal de datingpool van Pete Davidson uitbreiden nu hij een Kardashian heeft uitgelokt?

Inhoudsopgave:

Zal de datingpool van Pete Davidson uitbreiden nu hij een Kardashian heeft uitgelokt?
Zal de datingpool van Pete Davidson uitbreiden nu hij een Kardashian heeft uitgelokt?
Anonim

Voordat hij met Kim Kardashian uitging, had Pete Davidson al een handvol Hollywood-vrouwen het hof gemaakt.

Toch waren de toeschouwers geschokt toen hij met de zakenmagnaat naar buiten stapte, vooral onder bedreigingen van Kanye West. Gezien het feit dat Pete naar verluidt therapie onderging na het uiteenvallen vanwege het gedrag van West, was de hele relatie verwarrend.

Maar nu Pete weer vrijgezel is, na een periode van negen maanden met deskundige social media-ster Kim, vraagt iedereen zich af welke ster hij als volgende zal eindigen.

Er wordt vaak gezegd dat Pete altijd een damesman is geweest, maar de sociale kringen die hij met Kim tegenkwam zijn heel anders dan zijn eerdere connecties. Zal dat een verschil maken voor zijn potentiële datingpool?

Hollywood-vrouwen hebben Pete Davidson altijd geprezen

Los van het feit dat Pete Davidson nog nooit een negatief woord over een ex heeft gezegd, hebben Hollywood-vrouwen altijd positieve dingen over hem gezegd.

Emily Ratajkowski somde zelfs alle redenen op waarom vrouwen Pete aantrekkelijk vinden tijdens een interview. Zoals HuffPost samenvatte, naast andere lof, merkte het model op: "Hij is kwetsbaar. Hij is mooi. Zijn nagellak is geweldig. Hij ziet er goed uit!"

Zijn andere spraakmakende exen lijken ook geen wrok te koesteren na de breuk.

Zelfs Pete's ex Cazzie David, met wie hij naar verluidt de zaken beëindigde omdat hij contact had met Ariana Grande, prees hem bij de inwijding van haar boek; een boek dat ook beschrijft hoe moeilijk hun breuk voor haar was en hoe gekwetst ze zich voelde.

Dus de enige vraag is of Kim's goedkeuring van Pete als vriendje zal veranderen hoe bepaalde andere vrouwen hem zien.

Kim Kardashian bracht Pete Davidson in haar wereld

Omstanders zullen zich verschillende momenten herinneren waarop Kim Kardashian Pete in haar wereld van reality-tv en Instagram-faam bracht.

Op een bepaald evenement liet Kim Pete zijn hoed afzetten zodat haar foto's onberispelijk zouden zijn, 'voor het geval' ze later de foto's wilden gebruiken waarop hij te zien was.

Pete verscheen ook op The Kardashians, met een paar gedenkwaardige en grappige momenten (zoals hij letterlijk dingen liet vallen die hij vasthield om met Kim mee te douchen).

Ogenschijnlijk was Pete niet alleen achter de schermen tijdens verschillende fotoshoots en interviews, maar hing hij ook rond in het huis van Kim (en haar kinderen).

Het is logisch dat hij een aantal connecties zou hebben gemaakt die hij anders niet zou hebben, aangezien zijn niveau van bekendheid anders is en zijn niche anders is dan die van Kim.

Hij is tenslotte een komiek en ze is vooral beroemd vanwege de sociale media en haar productlijnen, om nog maar te zwijgen over haar huwelijk met Ye West.

Wie wordt de volgende date met Pete Davidson?

Pete Davidson is al uit geweest met een hele reeks Hollywood-schoonheden, maar niemand verwacht dat hij vrijgezel blijft voor een lange post-splitsing van Kim.

Het is meer een kwestie van wiens pad hij de volgende keer zal kruisen en voor wie hij zal vallen.

Kardashian en Davidson waren negen maanden samen en de meeste relaties van Pete duren minstens een paar maanden, zo niet langer.

Het gerucht gaat dat hij met verschillende vrouwen is uitgegaan, hoewel de verhalen niet zijn bevestigd. Fans zagen hem wel close worden met Kaley Cuoco terwijl ze samen aan een project werkten.

Aangezien Emily Ratajkowski hem ook een enorm positieve recensie gaf nadat ze samen modelleerden, is zij misschien de volgende die met Pete uitgaat, aangezien haar huwelijk naar verluidt ook eindigt.

Fans hebben enkele suggesties voor de nieuwe single Pete

Hoewel het niet te zeggen is wie Pete zou hebben ontmoet tijdens zijn tijd met Kim, nu hij geen deel meer uitmaakt van haar binnenste cirkel, speculeren sommige fans dat hij misschien een date heeft met een van de vrouwen die in het openbaar over hem heeft gesproken.

Zo niet Emily Ratajkowski, mogelijk Miley Cyrus; een fan wees erop dat het logisch zou zijn, aangezien Miley zei dat het 'haar' had moeten zijn in plaats van Kim.

Andere Redditors suggereren dat Pete misschien met andere celeb-vrouwen uitgaat; een topsuggestie was Grimes (en Kim kan natuurlijk met Elon uitgaan), gevolgd door Selena Gomez, Alexa Demie en zelfs Doja Cat.

Hoewel sommige fans Selena negeerden, omdat ze zeiden dat ze veel te volwassen is voor Pete, leek Alexa Demie een favoriete suggestie.

En natuurlijk grapte een fan zelfs: "Dit is zo'n moeilijke tijd voor vrouwen. Elke dag kan een van ons wakker worden en ontdekken dat we aan het daten zijn met Pete. Het is een gok."

Hoewel de opmerking grappig was, is het echt een gok voor welke beroemde persoonlijkheid Pete nu zal kiezen.

Aanbevolen: