RHOBH-fans wegen in op Erika's ijzige reactie op Sutton in de Finale Sneak Peek

Inhoudsopgave:

RHOBH-fans wegen in op Erika's ijzige reactie op Sutton in de Finale Sneak Peek
RHOBH-fans wegen in op Erika's ijzige reactie op Sutton in de Finale Sneak Peek
Anonim

The Real Housewives of Beverly Hills heeft een wervelwind van een seizoen achter de rug, en met de finale die vanavond op de schermen verschijnt, lijkt het waarschijnlijk te eindigen met een hoge (lees: dramatische) noot!

In een voorproefje van wat er gebeurde op het Chinese nieuwjaarsfeest van Crystal Kung Minkoff, kregen kijkers een kijkje in een ijzige uitwisseling tussen Erika en Sutton - en nu delen ze hun gedachten.

Maar…Was het rundvlees niet al geplet?

Als E! Online heeft gemeld dat de vete tussen Sutton en Erika begon toen de laatste vragen begon te stellen over de juridische problemen van de eerste.

Vorige week leek het er echter op dat de twee het verzonnen en aardig hadden gemaakt, dus veel fans waren verrast door de plotselinge 180.

Reagerend op een Instagram-bericht van @bravohousewives @hallebartolovich vroeg: "Ik ben zo in de war vorige week dat ze met Sutton aan het praten was alsof er niets gebeurd was?? ?"

Als reactie op de verwarring beweerden sommige Instagram-gebruikers dat ze het gevoel hadden dat ze dronken was op het moment van het gesprek, maar er is geen bewijs om die beweringen te staven.

Anderen waren ondertussen meer van mening dat Erika nooit echt verder was gegaan met haar ruzie met Sutton, en was alleen maar vriendelijk om de reis niet te verpesten voor de andere aanwezige dames.

De algemene consensus? Fans zijn niet geamuseerd

Ondanks dat sommige fans opmerkten dat Erika, harde reactie (of, in dit geval, ongemakkelijke stilte) of niet, een van hun favoriete huisvrouwen bleef, wees de algemene consensus op het tegenovergestelde.

Te midden van tientallen opmerkingen waarin Erika werd aangespoord om "nederig" zelf te zijn, geloofden verschillende fans dat de zangeres van The Pretty Mess op een hoog niveau zat - en ze waren er niet blij mee.

@blueeyedevil_7 schreef, "Erika's gedrag is giftig en narcistisch. Geef deze vrouw geen platform meer. Genoeg. Maak dit haar laatste seizoen en stuur Rinna met haar in EJ's handbagage. Geen enkele nederigheid of enige vorm van empathie."

Sommigen waren er snel bij om hun advies te geven

Nog een veelvoorkomend thema? Het idee dat aardig spelen in Erika's belang zou zijn geweest.

Verschillende fans die meededen, beweerden dat, als Erika meer open had gestaan voor een oplossing, ze misschien meer publieke gunst had gekregen.

Zoals @delveelove luidde, ongeacht of ze een rol speelde in de beschuldigingen tegen Tom Girardi, "in de rechtbank van de publieke opinie (waar ze de kost verdient) is ze schuldig."

@delveelove voegde eraan toe dat ze van mening was dat Erika onschuldig was met betrekking tot haar juridische problemen, maar haar harde reactie had haar "Team Sutton."

Waar gaan we heen?

Het is nog niet duidelijk of Sutton en Erika een oplossing zullen hebben aan het einde van de finale-aflevering, en fans zullen vanavond gewoon moeten afstemmen om het zelf te zien!

Met een 4-delige reünie die volgende week begint, hopen we dat de twee het vlees echt kunnen pletten voordat seizoen 13 begint te filmen.

Aanbevolen: