Love Island': Molly Mae wordt bespot door Katherine Ryan te midden van controverse

Inhoudsopgave:

Love Island': Molly Mae wordt bespot door Katherine Ryan te midden van controverse
Love Island': Molly Mae wordt bespot door Katherine Ryan te midden van controverse
Anonim

Comedian Katherine Ryan heeft olie op het vuur van de Molly Mae-controverse toegevoegd door de alumna van 'Love Island' op Twitter te bespotten. Mae kreeg onlangs veel kritiek op de opmerkingen over financiële gelijkheid die ze maakte tijdens haar optreden in de YouTube-serie 'The Diary Of A CEO'. Hoewel de realityster haar uitspraken bedoeld had om luisteraars te inspireren, werd het zeker niet als zodanig ontvangen.

Ryan was zich hiervan bewust toen 'Hits Radio' een recent interview met haar tweette, vergezeld van het bijschrift "@Kathbum's [Katherine Ryan] heeft je inspirerende quote-behoeften gedekt." Omdat ze niet wilde dat haar "inspirerende" citaten dezelfde behandeling zouden krijgen als die van Mae, grapte ze:

Ryan grapte 'Do not 'Same 24 Hours' Me'

"Alsjeblieft internet, doe mij niet 'dezelfde 24 uur'."

Haar grap verwees naar het segment van Mae's 'The Diary Of A CEO' waarin ze zei: Beyonce heeft dezelfde 24 uur in een dag als wij. We hebben één leven gekregen en het is aan jou wat je ermee doet.”

“Toen ik in het verleden sprak, werd ik een beetje belazerd, met mensen die zeiden: 'Het is gemakkelijk voor jou om dat te zeggen, je bent niet opgegroeid in armoede, je bent niet gegroeid met grote geldproblemen.”

“Dus dat je daar gaat zitten en zegt dat we allemaal dezelfde 24 uur in een dag hebben, is niet correct. Maar ik denk dat wat ik zeg technisch waar is.”

Een tweet die de opmerkingen van Molly Mae dichtslaat, heeft al 89.6k likes bereikt

Mae's uitingen werden door duizenden bekritiseerd, met één tweet met het '24 hours'-fragment "Als je dakloos bent, koop dan gewoon een huis <3" en ontving maar liefst 89.6k 'likes' en 20.1k 'quote tweets'.

De wijze woorden van Ryan waren echter lang niet zo verdeeldheid. Toen hem werd gevraagd om haar tips te delen in het radio-interview, getuigde Ryan: "Ik denk dat dankbaarheid, zelfs op mijn donkerste momenten, altijd de weg heeft geleid en overvloed in mijn leven heeft gebracht."

“Dus elke keer als ik me brutaal voel of als ik het gevoel heb, 'nou, dit werkt niet voor mij, ik wil naar de Malediven' - ik heb niet echt grote problemen meer in mijn leven, maar ik heb het gevoel dat ik me gewoon herinner dat ik dat wel heb.'

"Toen ik niets had, realiseerde ik me dat ik alles had, en ik denk dat veel mensen de druk voelen om beperkt te worden."

"En ik denk gewoon dat als je je concentreert op wat je wel hebt, ook al is het alleen maar de gezondheid van je dierbaren, dan heb je alles."

Aanbevolen: