WWE's Big Show is geen fan van de huidige kleedkamer

Inhoudsopgave:

WWE's Big Show is geen fan van de huidige kleedkamer
WWE's Big Show is geen fan van de huidige kleedkamer
Anonim

Andre the Giant is een van de meest iconische figuren in het professionele worstelen, dus het is logisch dat de WWE in de loop der jaren meer reuzen heeft binnengehaald, waaronder Paul Wight, ook wel bekend als Big Show.

De toekomstige Hall of Famer zit al 25 jaar in het vak en heeft het grootste deel van zijn carrière bij WWE doorgebracht, ondanks zijn eerste debuut in WCW. Hij heeft vrijwel elke titel gewonnen die het bedrijf aanbiedt. Als je al zo lang meegaat als Show, zie je veel veranderingen in de kleedkamer, en hij is geen grote fan van de huidige backstage-sfeer.

Staat van de kleedkamer

Show gaf commentaar op de huidige staat van de kleedkamer in de Broken Skull Sessions-podcast van Stone Cold, en hoewel hij de supersterren prees, zei hij dat de kleedkamer te vriendelijk aanvoelde en dat de supersterren zouden moeten proberen assertiever te zijn.

De grote man zei verder:

"Mensen voelen zich te comfortabel en te blij om daar te werken. Vince zal je zelf vertellen: 'als je niet op je tenen trapt, ga je het nooit redden in deze business.' Ik wil er een paar zien teen-stappen… Ik wil iemand zien die opstaat, zaken doet en die drive heeft dat, als hij door iemand moet eten, dat is prima. We zijn niet allemaal vrienden. We zijn hier om geld te verdienen."

Wees zoals McIntyre

Later in de podcast zei Show dat een deel van het talent zich meer als Drew McIntyre moet gedragen, en daarbij riep hij specifiek Big E.

Dit is wat hij zei:

"[Drew] ziet eruit als een miljoen dollar, hij werkt als een miljoen dollar. Hij is daar niet om flapjacks uit te delen. Ik ga niet op New Day kloppen, het zijn geweldige atleten en vermakelijk. Ik zou graag om te zien hoe Big E zich eigen maakt. Ik zou hem graag een beetje agressiever zien worden."

Aanbevolen: